Athens44 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σύμφωνα με το CPUID HWMonitor έχω celsiou: systin 66 (τι βλέπει αυτό?) cputin 87-89!!!! (αυτό μάλλον θα είναι του επεξεργαστή?) auxtin 49 (τι βλέπει αυτό?) hdd 42 1)μου έκλεισε ο υπολογιστής τις προάλλες 2 φορές και τώρα με ανοικτό καπάκι πύργου όχι. 2)είχα βάλει πρίν το καλοκαίρι θερμοαγώγιμη πάστα και στον επεξεργαστή και στη "μαμά" ψυκτρούλα του! να την αφαιρέσω από παντού με μπετονέτες στεγνές και να ξαναβάλω? *πέρσι που ήταν σαν "σκόνη" η θερμ.πάστα που δεν υπήρχε καν χρόνια θυμάμαι είχα 69c και τώρα που έχω βάλει πολύ 89???? πείτε μου τι να κάνω!
Jason 93 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εισαι σιγουρος οτι η ψυκτρα παταει καλα πανω στον επεξεργαστη; Η παστα που του εβαλες ποια ειναι; εχεις ανεμιστηρακι στη πισω πλευρα του πυργου και γενικα καλο airflow (μαζεμενα καλωδια, σωστη ροη αερα κ.λ.π.); Το systin ειναι κατα πασα πιθανοτητα η θερμοκρασια του chipset της μητρικης. Το cputin ειναι του επεξργαστη Το auxtin δεν εχω ιδεα 1
aetos1988 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το πιθανότερο είναι να μην πατάει καλά η ψύκτρα 1
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 2)είχα βάλει πρίν το καλοκαίρι θερμοαγώγιμη πάστα και στον επεξεργαστή και στη "μαμά" ψυκτρούλα του! αυτο δεν το ειδε κανεις; :Ρ σε ενα εκ των 2 βαζεις παστα οχι ΚΑΙ στα 2. Καθαρισε την παστα τελειως και βαλε μονο ενα κοκκο ρυζιου σε μεγεθος πανω στον επεξεργαστη.
Athens44 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ευχαριστω για το χρονο σας. θα κοιταξω να ξαναβαλω απο την αρχη. μαλλον θα εβαλα πολυ ποσοτητα και γι αυτο.... πιθανως θα θελει και αλλη ψυκτρα. τι μπορω να βαλω σε intel pentium ? socket 775
Athens44 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 <p>ποιος ειναι ο επεξεργαστης ακριβως?</p> Pentium d820 <p>Εισαι σιγουρος οτι η ψυκτρα παταει καλα πανω στον επεξεργαστη;</p> <p>Η παστα που του εβαλες ποια ειναι;</p> <p>εχεις ανεμιστηρακι στη πισω πλευρα του πυργου και γενικα καλο airflow (μαζεμενα καλωδια, σωστη ροη αερα κ.λ.π.);</p> <p> </p> <p>Το systin ειναι κατα πασα πιθανοτητα η θερμοκρασια του chipset της μητρικης.</p> <p>Το cputin ειναι του επεξργαστη</p> <p>Το auxtin δεν εχω ιδεα</p> Όχι καλή ροή αέρα,έναν μικρό 80mm Πίσω και έναν μπροστά χαμηλά μάλλον 120mm πάντα είχα θέμα ειδικά καλοκαίρια. ....Αλλά πίστευα ότι με θέρμ.πάστα θα λυνόταν κάπως το προβληματάκι,αλλά έπεσε πολύ ποσότητα ....
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν θέλει πολυ πάστα μια κουκίδα στην μέση του επεξεργαστή
Athens44 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ειχα: systin 66 cputin 87-89!!!! auxtin 49 hdd 42 και τωρα που αφαιρεσα ολη τη θερμ.πάστα και έβαλα λίγη σωστά αυτή τη φορά,έχω: systin 60 cputin 57- 59 auxtin 46 hdd 36 παλι καλα....
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μια χαρά εισαι τώρα και έχε στο νού σου οτι τώρα καλοκαίρο ειναι λιγο ψηλότερες οι θερμοκρασίες 1
rfc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δλδ σου πεσε και η θερμικρασια στους δισκους? Εισσσσσ ωραιοςςςς.... λεμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα