Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Πριν περίπου ένα μήνα ήρθε ένας φίλος να με βοηθήσει 

με το φορμάτ του desktop. Μετά από κάποιες μέρες, ενώ είχα κλείσει τον υπολογιστή

είδα ότι όταν πήγα να τον ανοίξω, δεν άνοιγε και μου έβγαζε το εξής μήνυμα.

"disc boot failure insert system disc and press enter"

μετά από κάποιες ώρες που προσπαθούσα να τον ανοίξω, αυτός ξαφνικά λειτούργησε.

Έκτοτε, είμαι στην ίδια φάση...κάθε φορά που είτε θα τον κλείσω, είτε θα τον βάλω σε sleep mode,

αυτός δεν ανοίγει (ουσιαστικά δεν μου αναγνωρίζει τον σκληρό που είναι εγκατεστημένα τα windows).

Μετά όμως από καποιες ώρες (πολλές φορές παίρνει και 24 ώρες) λειτουργεί κανονικά.

Έχει κανείς καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τον δίσκο τον βλέπει κανονικά στο bios αλλα δεν σου κανει boot τα windows μερικές φορές ; αν ναι τοτε ή εχει πρόβλημα ο δίσκος γενικά η κατι δεν έγινε σωστά με την εγκατάσταση , αν στο ξανα βγάλει αρχικά κανε ενα repair με το cd των windows και οταν σε βάλει στα windows κατέβασε το hdsentinel και δες στην πρώτη καρτέλα σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος

Δημοσ.

Όχι, τον δίσκο δεν τον βλέπει στο bios! Όταν ξεκινάει κάνει κάποια ώρα να ξεκινήσει (κολλάει εκεί που πάει να εντοπίσει

τους σκληρούς)..και τελικά βλέπει μόνο τον δεύτερο εσωτερικό που έχω και μετά μου βγάζει το μήνυμα "disc boot failure"..

πατώντας del για να μπω στο bios, ούτε εκεί τον βλέπει...

κατέβασα το hdsentinel αλλά μου λέει  ότι ο δίσκος λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα..!

Δημοσ.

Βάλε αν μπορείς φωτογραφία απο το hdsentinel και πες για ποιον δίσκο πρόκειται.

Βγάλε τον 2ο δίσκο απο πανω και δες αν σου κανει τα ίδια παλι με αυτον που εχει τα windows μηπως εχει καποιο πρόβλημα ο 2ος και σου επηρεάζει και τον πρώτο.

Επίσης δοκίμασε να του αλλάξεις καλώδιο sata και αλλη θύρα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Νομίζω τα έχω δοκιμάσει όλα (από αυτά που ξέρω να κάνω).  Έχω βγάλει το δεύτερο δίσκο από πάνω, έχω αλλάξει τα καλώδια, έχω αλλάξει το boot sequence αλλά εξακολουθεί να το κάνει. Όταν ξανανοίξει θα σου στείλω φωτογραφία από το hdsentinel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...