stratos789 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους.Λοιπον εχω ενα διλλημα και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε. Πριν 1-2 εβδομαδες ειχα ανοιξει ενα θεμα για αγορα smartphone και συγκεκριμενα το lg g2 που εχει γυρο στα 320 ευρο,και θα το αγοραζα περιπου τελος του μηνος γιατι περιμενω να πληρωθω απο την δουλεια μου. Και σημερα μου μπηκε το εξης διλημμα να παρω το ipad air τα 16gb (που εχει 397 ευρο) η το lg g2?Ξερω οτι ειναι διαφορετικο το ενα με το αλλο και οτι ειναι προσωπικη επιλογη και αναγκη , αλλα δεν ξερω τι να αποφασισω και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Ευχαριστω εκ τον προτερον
ksessalonikios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι τα 16gb ειναι πολυ λιγα για ipad, θα ελεγα να σκεφτεσαι απο 32 και πανω
skfn Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Διαφορετικές ανάγκες εξυπηρετεί το καθένα. Η απόφαση δική σου. Εγώ μόνο να σου πω να σκεφτείς και κάποιο άλλο smart phone για να μην έχεις το δικό μου πρόβλημα με το G2 , http://www.insomnia.gr/topic/532838-lg-g2-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%8E%CF%81%CE%B1/ εκτός και αν δεν σε πειράζει.
stratos789 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Διαφορετικές ανάγκες εξυπηρετεί το καθένα. Η απόφαση δική σου. Εγώ μόνο να σου πω να σκεφτείς και κάποιο άλλο smart phone για να μην έχεις το δικό μου πρόβλημα με το G2 , http://www.insomnia.gr/topic/532838-lg-g2-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%8E%CF%81%CE%B1/ εκτός και αν δεν σε πειράζει. Μαλλον θα παρω smartphone τελικα. Οσο για το προβλημα που λες το ειχα διαβασει,και μου φαινετε περιεργο αυτο...δεν ξερω τι να πω. Γενικα εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτο το κινητο και ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα. Απο ποιο μαγαζι το πηρες (αν επιτρεπεται)? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από stratos789
skfn Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Κaizer, κάπου στην Ομόνοια. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με κάτι, όπως μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών της LG, όλα είναι ίδια. Είναι θέμα συσκευής, από όπου και να την πάρεις. Δεν είναι θέμα λογισμικού αλλά κατασκευής (μάλλον της μπαταρίας που κρατάει την ώρα), αν μείνει κλειστό περισσότερο από 2 ώρες (?) και ο μόνος τρόπος είναι να μπαίνει σε flight mode ποτέ off. Ο άλλος με ενημέρωση από το δίκτυο με λήψη δεδομένων αλλά αυτό είναι: 1ον κατόπιν εορτής (αφού ήδη το ξυπνητήρι σου δεν λειτούργησε) και 2ον με χρέωση από τον πάροχο (όσο και να είναι γιατί να χρεώνεσαι για την αυτονόητη λειτουργιά σε μια συσκευή που υποστήριζε και το πρώτο κινητό τηλέφωνο ?) Ο ευγενέστατος, κατά τα άλλα , υπάλληλος ήταν κατηγορηματικός: "...αυτό κύριε δεν αποτελεί ελάττωμα - μειονέκτημα της συσκευής" !!! Αν βέβαια δεν το θεωρούν μειονέκτημα δεν θα το διορθώσουν ποτέ. Υπάρχει σε αυτό το μοντελλο όπως και σε 2-3 άλλων εταιρειών. Τουλάχιστον να το γνωρίζουν οι επίδοξοι αγοραστές Θα προσπαθήσω να το κρατήσω, αλλά είναι φοβερά αγχωτικό-ενοχλητικό. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από skfn
stratos789 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλα εδω που τα λεμε ειναι ενοχλητικο αυτο που λες οπως επισης και το να μην χτυπαει το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο το κινητο ενω το εκαναν τα παλια κινητα και υποτιθεται ειναι ''smart''phones.Τουλαχιστον ετσι γινετε με ενα xperia sole που εχω.Τωρα σκεφτομαι να προχωρισω στην αγορα του g2 γιατι και το xperia που εχω παλι το βαζω σε flight mode για το ξυπνητηρι. Το ιδιο κανει και στα samsung π.χ.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα