bounce2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Φαίνεται πάρα πολύ καλό. Να δούμε και επισήμως την τιμή βέβαια, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα έχει την επιτυχία του Nexus 7. Και τα μανάβικα θα τραβήξουν την κατηφόρα για άλλη μια φορά...
hakunamatata Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Φαίνεται πάρα πολύ καλό. Να δούμε και επισήμως την τιμή βέβαια, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα έχει την επιτυχία του Nexus 7. Και τα μανάβικα θα τραβήξουν την κατηφόρα για άλλη μια φορά... ποιου nexus 7? 2 βγηκαν και το ενα πηγε ψιλοαπατο για να μη ξεχνιομαστε
sakisosf Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ποιου nexus 7? 2 βγηκαν και το ενα πηγε ψιλοαπατο για να μη ξεχνιομαστε Ποιο πήγε άπατο;;Το 2013 ή το 2012;;
StigmaX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Nvidia Logan 64 bit.... οχι οχι η Apple αντιγραφει ολες τις αλλες εταιριες.... Ναι γιατί άλλωστε η 64bit αρχιτεκτονική είναι ανακάλυψη της Apple.... 1
hakunamatata Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ποιο πήγε άπατο;;Το 2013 ή το 2012;; το 13 φυσικα το 12 πηγε απατο που το πηρε και η κουτση μαρια? παντως δε ξερω, αν τιμολογισουν σε αυτα που γραψατε το βλεπω ακλαφτο...και μαζι αδιαβαστη θα παει και η htc...
hakunamatata Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ποιο πήγε άπατο;;Το 2013 ή το 2012;; το 13...το 12αρι ετσι κ αλλιως best seller εγινε.. παντως αν το κοστολογισουν οσο λετε μου φαινεται απατο θα παει...και μαζι με αυτο και η htc...
makridis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Κλαίω με το Volanis. Ειδικά λόγω του τραγουδιού Αμ ενέλιεν, αμ ελίτελ λέλιεν. Ταιριάζει γάντι με τη μασκότ του android...
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 το 13...το 12αρι ετσι κ αλλιως best seller εγινε.. παντως αν το κοστολογισουν οσο λετε μου φαινεται απατο θα παει...και μαζι με αυτο και η htc... Το 13 ειναι το Nexus 7S. Το οποιο για εναν που ειχε ηδη το 7 του '12 δεν ηταν καμια τεραστια αναβαθμιση. Και μην ξεχνας οτι μιλαμε για Nexus και οχι για iPhone-iPad. Nexus δεν παιρνουμε για τα top-specs ουτε για τη μοστρα στην καφετερια. Το 8.9in μου αρεσει, γιατι καλυπτει και αυτους που θελουν 10αρι αλλα δεν εβρισκαν κατι αξιολογο στα 300€ (εκτος ισως απο το yoga(?) αλλα αυτο εχει μουφα οθονη) Ο Κ1 λενε οτι ειναι κτηνος, και λογικα θα δεχτει πολυ αγαπη και στα γραφικα απο την Nvidia, αλλα δεν βλεπω sd slot....
mtifosi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ναι γιατί άλλωστε η 64bit αρχιτεκτονική είναι ανακάλυψη της Apple.... Ανακαλυψη της apple δεν ειναι αλλα καποιες εταιριες το χλευαζαν και τωρα ολοι προς τα εκει θα πανε ακομα και αν δεν εχουν πανω απο 4GB ram. Οσο για το tablet ωραιο δειχνει αλλα αν κινηθει στα επιπεδα τιμων ενος ipad δεν νομιζω να πετυχει.
hakunamatata Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ανακαλυψη της apple δεν ειναι αλλα καποιες εταιριες το χλευαζαν και τωρα ολοι προς τα εκει θα πανε ακομα και αν δεν εχουν πανω απο 4GB ram. Οσο για το tablet ωραιο δειχνει αλλα αν κινηθει στα επιπεδα τιμων ενος ipad δεν νομιζω να πετυχει. νταξ, μην υποτιμας το θεμα μαρκετινγκ...το 64bit Πουλαει οπως και οι 4πυρηνοι επεξεργαστες...ο διπυρηνος intel atom ειναι πολυ πιο δυνατος απο πολλους τετραπυρηνους αλλα δε τσουλησε...και σε benchmark οι 64bit δε φαινεται να υπερτερουν σε σχεση με τους 32μπιτ
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 νταξ, μην υποτιμας το θεμα μαρκετινγκ...το 64bit Πουλαει οπως και οι 4πυρηνοι επεξεργαστες...ο διπυρηνος intel atom ειναι πολυ πιο δυνατος απο πολλους τετραπυρηνους αλλα δε τσουλησε...και σε benchmark οι 64bit δε φαινεται να υπερτερουν σε σχεση με τους 32μπιτ Ο διπυρινος atom(clover trail) είναι δυο με τρεις φορες πιο αδύναμος από τους "σημερινους" 4 πυρινους snapdragon 800 και του δυπιρινου apple A7! Ο τετραπυρινος atom(bay trail) είναι στα επίπεδα του snapdragon 800 και είναι 64bit soc και όχι 32bit!
hakunamatata Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ανθρψπε μου διαβαζεις οτι θες μου φαινεται...εκανα συγκριση πουθενα του ατομ με τον 800;ειπα απο 4πυρηνους, οχι τον καλττερο 4πυρηνο που κυκλοφορει τωρα....αλλα και παλι το 3 φορες πιο αδυμαμος που λες ειναι καπως λιγο, εγω νομιζω πως ειναι γυρω στις 500 φορες πιο αδυναμος, αμα κανεις διαιρεσεις με το κομπιουτερακι με πανω απο 5 ψηφια αργει
mtifosi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 νταξ, μην υποτιμας το θεμα μαρκετινγκ...το 64bit Πουλαει οπως και οι 4πυρηνοι επεξεργαστες...ο διπυρηνος intel atom ειναι πολυ πιο δυνατος απο πολλους τετραπυρηνους αλλα δε τσουλησε...και σε benchmark οι 64bit δε φαινεται να υπερτερουν σε σχεση με τους 32μπιτ Εγω δεν το υποτιμαω αλλες εταιριες το υποτιμησαν ακομα και στο θεμα marketing και χλευαζαν την apple και τωρα τρεχουν ως συνηθως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα