ektor7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δε νομίζω να είναι silver. Τα silver ακούγεται ότι θα βγουν το 2015. Στο android police λένε ότι θα το χρησιμοποιήσει η Google για το λανσάρισμα του Android L. Και αυτό δε θα γίνει στο συνέδριο... Αν πλασαριστει nexus,λογικά να μην ξεφύγει η τιμή!Περιμενουμε να ακουσουμε τιμή και μετά κουναμε το πορτοφόλι μας! Γιατί πολύ premium φαίνεται η συσκευή και με προβληματίζει!
alextrela172 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Όπου ακούς premium κατασκευή κρατάτε μικρό καλάθι για τιμές σημερινών nexus συσκευών. Πάντως αν αληθεύει και ειναι πράγματι πολυ ποιοτική συςκευη ίσως ειναι το πρώτο μου android tablet για αντικαταστάτη του mini retina αρκεί βέβαια να εχει την 10-12 ωρών αυτονομία του. Βλέπεις έχω καλομάθει. Sent from my iPad using Insomnia
qsis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το 10" nexus tablet από τη Samsung δεν ήταν φθηνό, ούτε κι αυτό θα είναι μάλλον, δεν πάει να πει ότι σαν nexus θα είναι ντε και καλά φθηνό επειδή τα βρήκαν κάποιες φορές με την LG και την Asus 1
Retromaniac Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 htc+nexus+64bit+lte+αλουμηνιο+++... ονειρευομαι μου φαινεται... που τη χτυπαω? Έχει λήξει η κάρτα σου! Χτύπα την στο blender. 5
lagermon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δε νομίζω να είναι silver. Τα silver ακούγεται ότι θα βγουν το 2015. Στο android police λένε ότι θα το χρησιμοποιήσει η Google για το λανσάρισμα του Android L. Και αυτό δε θα γίνει στο συνέδριο... Αν κρίνω από πέρσι το android L θα βγει περίπου οκτώβριο νοέμβριο, δηλαδή περίπου σε 4 με 5 μήνες. Αν βγει τότε και το nexus 9 λίγο νωρίς δεν έγινε η διαρροή; και από ότι βλέπω διέρευσαν πολλά χαραχτηριστικά και η εικόνα οπότε δύσκολο να πάει για παρουσίαση τότε Μάλλον στο google i/o το βλέπω.
hakunamatata Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 παντως, αν οντως ειναι ακριβο, νομιζω η htc παει για καταστροφη...η θα τη σωσει αυτη η συσκευη η θα την χαντακωσει εντελως...
AZZURRO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Με 4G δεν θα είναι οικονομικό αυτό είναι σίγουρο. Μακάρι να το βγάλει και με επιλογή χωρίς 4G μόνο wifi μπας και δούμε προκοπή.
Nix Pixel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αν κρίνω από πέρσι το android L θα βγει περίπου οκτώβριο νοέμβριο, δηλαδή περίπου σε 4 με 5 μήνες. Αν βγει τότε και το nexus 9 λίγο νωρίς δεν έγινε η διαρροή; και από ότι βλέπω διέρευσαν πολλά χαραχτηριστικά και η εικόνα οπότε δύσκολο να πάει για παρουσίαση τότε Μάλλον στο google i/o το βλέπω. Android Police: Speaking of release, Volantis is expected to be the launch device for Android's L release, pegged for an unspecified date in Q4 2014. We definitely are not expecting this for Google I/O. Ίσως το κάνουν όπως με το nexus 7 (2013). Ένα event μέσα στον Ιούλιο.
sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Τέτοιους καιρούς όπως κάθε εξάμηνο δεν συζητάγαμε για νέα έκδοση Android κτλ;;Τι έγινε τώρα...Πάντως το Nexus 9 αν ακολουθήσει τα χνάρια των αδελφών του θα πάει ψηλά!
NickTG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Με 4G δεν θα είναι οικονομικό αυτό είναι σίγουρο. Μακάρι να το βγάλει και με επιλογή χωρίς 4G μόνο wifi μπας και δούμε προκοπή. Διάβασες το αρχικό ποστ και δεν είδες πουθενά έκδοση μόνο WiFi? In terms of pricing we're looking at $399 for the 16GB model and $499 for double that. This is for Wi-Fi-only versions, mind you. The ones with LTE may go into $600+ territory, which means the Nexus 9 will be as expensive as the iPad Mini with Retina Display. http://www.gsmarena.com/htcmade_nexus_9_tablet_leaks-news-8834.php
3JOHN3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Nvidia Logan 64 bit.... οχι οχι η Apple αντιγραφει ολες τις αλλες εταιριες....
AZZURRO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Διάβασες το αρχικό ποστ και δεν είδες πουθενά έκδοση μόνο WiFi? In terms of pricing we're looking at $399 for the 16GB model and $499 for double that. This is for Wi-Fi-only versions, mind you. The ones with LTE may go into $600+ territory, which means the Nexus 9 will be as expensive as the iPad Mini with Retina Display. http://www.gsmarena.com/htcmade_nexus_9_tablet_leaks-news-8834.php Όχι δεν το είδα προφανώς. Ναι είναι ακριβό. Η προσωπική μου άποψη όσο αφορά τηλέφωνο δεν αγοράζω πιο ακριβό από 300 euro και για αυτό αγόρασα το Nexus 4 όταν έπεσε η τιμή του. Για tablet πιστεύω ότι μέχρι 200 euro. Και δεν έχει να κάνει με την οικονομική κρίση ή άλλα θέματα απλώς νομίζω ότι έχουν περιθώρια που μπορούν να παρουσιάσουν προϊόντα πλήρη με αυτά τα οικονομικά κριτήρια. 1
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Nvidia Logan 64 bit.... οχι οχι η Apple αντιγραφει ολες τις αλλες εταιριες.... ναι. το κανει. και vice versa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα