Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

οταν βαζουμε φρεσκια παστα -παντα, με τη σωστη διαδικασια εννοειται-, πρεπει να λαβουμε υπ'οψιν οτι δεν αποδιδει αμεσως  αλλα χρειαζεται καποιες ωρες λειτουργιας, ωστε να φτασει στο ΜΑΧ της αποδοσης της. 

Γι'αυτο κυριως, δεν βλεπουμε μεγαλες διαφορες στην αρχη...!!!

Σωστός, το έχω προσέξει κι εγώ.

Δημοσ.

Τα κουτια που εχουν πλατος 19 εκατοστα, χωρανε ισα ισα τις 16αρες ψυκτρες.  Και δεν ειναι απολυτο αυτο.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4711888/Enermax-ETS-N30-TAA.htmlΕγώ πάντως πήρα αυτήν πρόσφατα και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και απο θορυβο και απο θερμοκρασιες  !! Και πολη ομορφη ψυκτρα

προς αντικατασταση της εργοστασιακης, οι περισσοτερες καλες aftermarket, κανουν καλυτερη δουλεια σιγουρα, και ειναι και πιο ησυχες. 

αν ομως αρχισεις να σκαλιζεις (OC) τοτε θα δεις οτι δεν επαρκει απλα μια καλη ψυκτρουλα, αλλα θες θηριο...!!! ειδικα στους 8πυρηνους FX..!

• Like 1
Δημοσ.

προς αντικατασταση της εργοστασιακης, οι περισσοτερες καλες aftermarket, κανουν καλυτερη δουλεια σιγουρα, και ειναι και πιο ησυχες. 

αν ομως αρχισεις να σκαλιζεις (OC) τοτε θα δεις οτι δεν επαρκει απλα μια καλη ψυκτρουλα, αλλα θες θηριο...!!! ειδικα στους 8πυρηνους FX..!

Συμφωνω, σε αυτα τα χρηματα οι περισοτερες με 12mm ανεμιστηρα κιολας εχουν αρκετα καλυτερο CFM.

Δημοσ.

θα σας πω θερμοκρασιες, οταν με το καλο παρω τον δικο μου FX και βαλω την 10Χ performa που εχω ηδη παρει...! 

θελω να δω τι θερμοκρασιες θα κραταει στον FX 8320..! 

Δημοσ.

cabdik δεν υπάρχει λόγος να πάρεις fx8320 πλέον,πάνε κατευθείαν στο fx8350 αξίζει πραγματικά τα λεφτά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...