Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα την βοήθειά σας...

Λοιπόν έχω τον fx-8320 και πάνω φοράει την μαμά ψύκτρα,έλιωνα από την βαρεμάρα σήμερα και είπα να αλλάξω πάστα...δεν έχω τεράστια εμπειρία στην αλλαγή πάστας βέβαια αλλά δεν είμαι και πρωτάρης τελείως.Το πρόβλημα μου είναι το εξής ενώ καθάρισα τον επεξεργαστή και την ψύκτρα πριν προσθέσω την πάστα και ενώ άπλωσα όσο καλύτερα μπορούσα την πάστα παρατηρώ ότι έχω μεγαλύτερες θερμοκρασίες σε idle από αυτές που είχα πριν την αλλαγή,για να είμαι πιο ακριβής έχω 42 βαθμούς ενώ πριν είχα 38...

Είπα λοιπόν πως κάτι θα έκανα στραβά και να ξανα κάνω την διαδικασία εξ αρχής,ε λοιπόν ενώ κάνω σωστά την διαδικασία η ψύκτρα προβάλει αντίσταση και δεν βγαίνει λες και έχει "βεντουζώσει" πάνω στον επεξεργαστή...μήπως φταίει που η πάστα είναι ακόμα φρέσκια;;; ή έχω κάνει "πατάτα" ;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Νίκος

δεν ξέρω πως καθάρισες & πως/πόσο έβαλες...αλλά μπορεί να χρειαστεί έως κ 200 ώρες για να αποδόσει πλήρως η νέα πάστα.

αυτά που διαβάζω δεξια κ αριστερά για πτώσεις 3-5-10-100 βαθμούς είναι σχεδόν αστεία, σε απλές καταστάσεις...χωρίς oc, χωρίς διαφορετικές ψύξεις κλπ....η νέα πάστα το μόνο που θα προσφέρει σε ένα κουτί με σωστό air-flow είναι +-1~2 κ πάλι αν η παλιά είναι 4 ετών κ πάνω.

τι διάβολο....80 pc διαχειριζόμαι σε σχετικά νορμάλ θερμοκρασίες (χειμώνα/καλοκαίρι)...γιατί δεν παθαίνουν τίποτα οι δικές μας "μαμά" πάστες....

Δημοσ.

mclein7 δεν άλλαξα πάστα για θερμοκρασία αλλά γιατί δεν είχα πραγματικά τι να κάνω χεχεχε...

Λοιπόν dimitrisOP δεν θα βάλω υδρόψυξη για χαβαλέ το πα...τι να την κάνω εξ άλλου;;;Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή των παιδιών για κάποια ψύκτρα της προκοπής...

Δημοσ.

παρατηρησα οτι τις στροφες του ανεμηστηρα τις εχεις σε siled mode και ειναι πολυ λογικο οι θερμοκρασιες σου να ειναι γυρω στους 42

βαθμους με auto oc στην μητρικη σου. αρα ή περνεις μια after market ψυκτρα (στο προτεινω) ή κατεβαζεις την ταση του επεξεργαστη

γιατι με το auto oc στην μητρικη εχει παει στα ουρανια ή βαζεις τον ανεμηστηρα να δουλευει σε Βεγγος mode, μειωνοντας τις 

θερμοκρασιες αλλα και την οξυτητα της ακοης σου μετα απο μεγαλο διαστημα χρησης.

Δημοσ.

Μπορεί να το έχω σε "σιωπηλή λειτουργία" όμως έχω παράλληλα τον υπολογιστή σε "εξισορρόπηση" οπότε είμαι σε 1400GHZ εκτός αν μπω σε gaming...όταν όμως κάνω κάτι που χρειάζεται να ανεβάσει ταχύτητα ο υπολογιστής αλλάζω σε standard ή turbo λειτουργία τον ανεμιστήρα...

Δημοσ.

Αφου δινεις μεχρι 50 πηγαινε ή στην macho, ή στην ereboss. Στα 30+ την zalman performa ή ακομη και optima (cnps10x) ειναι εξαιρετικες.  καθως και ολες οι raijintek

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

οταν βαζουμε φρεσκια παστα -παντα, με τη σωστη διαδικασια εννοειται-, πρεπει να λαβουμε υπ'οψιν οτι δεν αποδιδει αμεσως  αλλα χρειαζεται καποιες ωρες λειτουργιας, ωστε να φτασει στο ΜΑΧ της αποδοσης της. 

Γι'αυτο κυριως, δεν βλεπουμε μεγαλες διαφορες στην αρχη...!!!

• Like 1
Δημοσ.

Rfc σκεφτόμουν γενικά για raijintek nemesis ή themis evo το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω κατά πόσον θα χωράει το κουτί μου την nemesis...

Δημοσ.

Rfc σκεφτόμουν γενικά για raijintek nemesis ή themis evo το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω κατά πόσον θα χωράει το κουτί μου την nemesis...

μετρησε το...!!!!!  

ετσι θα εισαι σιγουρος..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...