Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα την βοήθειά σας...

Λοιπόν έχω τον fx-8320 και πάνω φοράει την μαμά ψύκτρα,έλιωνα από την βαρεμάρα σήμερα και είπα να αλλάξω πάστα...δεν έχω τεράστια εμπειρία στην αλλαγή πάστας βέβαια αλλά δεν είμαι και πρωτάρης τελείως.Το πρόβλημα μου είναι το εξής ενώ καθάρισα τον επεξεργαστή και την ψύκτρα πριν προσθέσω την πάστα και ενώ άπλωσα όσο καλύτερα μπορούσα την πάστα παρατηρώ ότι έχω μεγαλύτερες θερμοκρασίες σε idle από αυτές που είχα πριν την αλλαγή,για να είμαι πιο ακριβής έχω 42 βαθμούς ενώ πριν είχα 38...

Είπα λοιπόν πως κάτι θα έκανα στραβά και να ξανα κάνω την διαδικασία εξ αρχής,ε λοιπόν ενώ κάνω σωστά την διαδικασία η ψύκτρα προβάλει αντίσταση και δεν βγαίνει λες και έχει "βεντουζώσει" πάνω στον επεξεργαστή...μήπως φταίει που η πάστα είναι ακόμα φρέσκια;;; ή έχω κάνει "πατάτα" ;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Νίκος

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ανοιξε το υπολογιστη για λιγα δευτερολεπτα ασε την παστα να ζεσταθεί απο την θερμοτητα του επεξεργαστή κλέιστον βγάλε ρεύματα και πάνε βγάτην κουνώντας την πολύ ελεφριά δεξια αριστερά μέχρι να βγεί. Απαλα ε

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν έκανα όπως μου είπες και βγήκε η ψύκτρα με τον επεξεργαστή επάνω,πάλι καλά που δεν στράβωσε κανά δοντάκι χαχαχαχα...Για να ξεκολλήσω τον επεξεργαστή απ την ψύκτρα μου βγήκε κυριολεκτικά η πίστη...ελπίζω να μην έχω προβλήματα αν και συνεχίζω να έχω 41-42 βαθμούς σε idle πράγμα που μου προξενεί τεράστια εντύπωση...

Δημοσ.

Εμ γι αυτό σου είπα απαλα :P Αμα  παίζει δεν θα εχεις θεμα. Εξαρτάται και η θερμοκρασία δωματίου σου ε.. Αμα είσαι σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό για καλοκαιράκι και με στοκ δεν μου φάινεται περίεργο. Βγαλε μια φωτο το κουτι να δω πως ειναι

Δημοσ.

➔ εσωτερικό κουτιού http://prntscr.com/3vd8od

➔ asus suite μετρήσεις http://prntscr.com/3vd7de   

Τον κουτί του υπολογιστή το έχω πάντα ανοιχτό...

Ιδιαίτερη ζέστη δεν μπορώ να πω πως έχουμε εδώ που είμαι,έχω και ανεμιστήρα στο δωμάτιο...

Δημοσ.

Με το να το έχεις ανοικτό χαλας την ροή αέρα. Για κλέιστο και δες εαν εχει διαφορά. Ε ο ανεμηστήρας δεν βοηθάει σε κάτι απλά φυσάει με δύναμη τον ζεστο αερα του δωματίου σου δεν τον κρυώνει

Δημοσ.

Παρατηρώ ότι μου ανεβάζει 2-3 βαθμούς με κλειστό το κουτί...ο ανεμιστήρας είναι τραγικός,σκέφτομαι για αλλαγή μέσα στο καλοκαίρι...

Να προσθέσω ότι άμα είμαι σε παιχνίδι ο επεξεργαστής ανεβαίνει από μόνος του στα 4,2 ενώ ο 8320 είναι 3,5...

Δημοσ.

Λογικό ειναι το turbo. Απο μαμά κανει έτσι πίσω θες ενα μεγαλύτερο ανεμηστηράκι να βγάζει αέρα και νομίζω θα εισαι κομπλέ. Βέβαια θα μπορόυσες να δωσεις ενα 30ρι να παρεις μια 212 evo να έχεις πολύ καλύτερα temps και ησηχία

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο θα γίνει αν και σκεφτόμουν και για υδρόψυξη χααχαχαχα  

Δημοσ.

Αμα δεν ασχοληθείς με βαρύ oc πχ υ να τον πας 4.7 και παραπάνω αμα πάει το κομμάτι σου αξίζει αλλιώς οχι. Τι μητρική και τροφοδοτικό έχεις ? Πρώτα απο ολα άλλαξε τον πισω fan με έναν μεγαλύτερο αμα παίρνει το κουτί.

• Like 1
Δημοσ.

Amd Fx 8320 3.5ghz 8core επεξεργαστής

Asus M5 A97 R2.0 Μητρική

Coolermaster 600w τροφοδοτικό

Asus HD7770-2GD5 2GB PCI-E RETAIL Κάρτα Γραφικών

6gb Ram Corsair Μνήμη Ραμ

To κουτί μου είναι αυτό

Αυτό είναι το σύστημά μου...

Δημοσ.

Τον ανεμιστήρα πίσω θα τον αλλάξω έτσι κι αλλιώς,αυτό που σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά είναι να αλλάξω και την ψύκτρα του επεξεργαστή με κάποια καλύτερη...αν και δεν ξέρω με πια...

Δημοσ.

ποσα λεφτα σκεφτεσαι να δωσεις για ψυκτρα;

η 212 αξιζει αρκετα οπως και η truespirit 140.Μετα πας σε CM 412 και ανεβαινεις σε χρηματικο ποσο και βλεπεις noctua Η Corsair Hydro.

Δημοσ.

Δεν δίνω πάνω από 50 ευρώ για ψύκτρα+ανεμιστήρα για το κουτί...δεν βγαίνω χαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...