nikοs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα την βοήθειά σας... Λοιπόν έχω τον fx-8320 και πάνω φοράει την μαμά ψύκτρα,έλιωνα από την βαρεμάρα σήμερα και είπα να αλλάξω πάστα...δεν έχω τεράστια εμπειρία στην αλλαγή πάστας βέβαια αλλά δεν είμαι και πρωτάρης τελείως.Το πρόβλημα μου είναι το εξής ενώ καθάρισα τον επεξεργαστή και την ψύκτρα πριν προσθέσω την πάστα και ενώ άπλωσα όσο καλύτερα μπορούσα την πάστα παρατηρώ ότι έχω μεγαλύτερες θερμοκρασίες σε idle από αυτές που είχα πριν την αλλαγή,για να είμαι πιο ακριβής έχω 42 βαθμούς ενώ πριν είχα 38... Είπα λοιπόν πως κάτι θα έκανα στραβά και να ξανα κάνω την διαδικασία εξ αρχής,ε λοιπόν ενώ κάνω σωστά την διαδικασία η ψύκτρα προβάλει αντίσταση και δεν βγαίνει λες και έχει "βεντουζώσει" πάνω στον επεξεργαστή...μήπως φταίει που η πάστα είναι ακόμα φρέσκια;;; ή έχω κάνει "πατάτα" ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος
AiWaaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ανοιξε το υπολογιστη για λιγα δευτερολεπτα ασε την παστα να ζεσταθεί απο την θερμοτητα του επεξεργαστή κλέιστον βγάλε ρεύματα και πάνε βγάτην κουνώντας την πολύ ελεφριά δεξια αριστερά μέχρι να βγεί. Απαλα ε 1
nikοs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Λοιπόν έκανα όπως μου είπες και βγήκε η ψύκτρα με τον επεξεργαστή επάνω,πάλι καλά που δεν στράβωσε κανά δοντάκι χαχαχαχα...Για να ξεκολλήσω τον επεξεργαστή απ την ψύκτρα μου βγήκε κυριολεκτικά η πίστη...ελπίζω να μην έχω προβλήματα αν και συνεχίζω να έχω 41-42 βαθμούς σε idle πράγμα που μου προξενεί τεράστια εντύπωση...
AiWaaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εμ γι αυτό σου είπα απαλα Αμα παίζει δεν θα εχεις θεμα. Εξαρτάται και η θερμοκρασία δωματίου σου ε.. Αμα είσαι σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό για καλοκαιράκι και με στοκ δεν μου φάινεται περίεργο. Βγαλε μια φωτο το κουτι να δω πως ειναι
nikοs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ➔ εσωτερικό κουτιού http://prntscr.com/3vd8od ➔ asus suite μετρήσεις http://prntscr.com/3vd7de Τον κουτί του υπολογιστή το έχω πάντα ανοιχτό... Ιδιαίτερη ζέστη δεν μπορώ να πω πως έχουμε εδώ που είμαι,έχω και ανεμιστήρα στο δωμάτιο...
AiWaaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Με το να το έχεις ανοικτό χαλας την ροή αέρα. Για κλέιστο και δες εαν εχει διαφορά. Ε ο ανεμηστήρας δεν βοηθάει σε κάτι απλά φυσάει με δύναμη τον ζεστο αερα του δωματίου σου δεν τον κρυώνει
nikοs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παρατηρώ ότι μου ανεβάζει 2-3 βαθμούς με κλειστό το κουτί...ο ανεμιστήρας είναι τραγικός,σκέφτομαι για αλλαγή μέσα στο καλοκαίρι... Να προσθέσω ότι άμα είμαι σε παιχνίδι ο επεξεργαστής ανεβαίνει από μόνος του στα 4,2 ενώ ο 8320 είναι 3,5...
AiWaaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Λογικό ειναι το turbo. Απο μαμά κανει έτσι πίσω θες ενα μεγαλύτερο ανεμηστηράκι να βγάζει αέρα και νομίζω θα εισαι κομπλέ. Βέβαια θα μπορόυσες να δωσεις ενα 30ρι να παρεις μια 212 evo να έχεις πολύ καλύτερα temps και ησηχία
nikοs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Κάτι τέτοιο θα γίνει αν και σκεφτόμουν και για υδρόψυξη χααχαχαχα
AiWaaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αμα δεν ασχοληθείς με βαρύ oc πχ υ να τον πας 4.7 και παραπάνω αμα πάει το κομμάτι σου αξίζει αλλιώς οχι. Τι μητρική και τροφοδοτικό έχεις ? Πρώτα απο ολα άλλαξε τον πισω fan με έναν μεγαλύτερο αμα παίρνει το κουτί. 1
nikοs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Amd Fx 8320 3.5ghz 8core επεξεργαστής Asus M5 A97 R2.0 Μητρική Coolermaster 600w τροφοδοτικό Asus HD7770-2GD5 2GB PCI-E RETAIL Κάρτα Γραφικών 6gb Ram Corsair Μνήμη Ραμ To κουτί μου είναι αυτό Αυτό είναι το σύστημά μου...
AiWaaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μια χαρά άλλαξε οποτε μπορεις τον πισω και εαν θες oc και cooler
nikοs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Τον ανεμιστήρα πίσω θα τον αλλάξω έτσι κι αλλιώς,αυτό που σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά είναι να αλλάξω και την ψύκτρα του επεξεργαστή με κάποια καλύτερη...αν και δεν ξέρω με πια...
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ποσα λεφτα σκεφτεσαι να δωσεις για ψυκτρα; η 212 αξιζει αρκετα οπως και η truespirit 140.Μετα πας σε CM 412 και ανεβαινεις σε χρηματικο ποσο και βλεπεις noctua Η Corsair Hydro.
nikοs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν δίνω πάνω από 50 ευρώ για ψύκτρα+ανεμιστήρα για το κουτί...δεν βγαίνω χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα