pontios16 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα... ένας φίλος μου ψάχνει για κάποιο πρόγραμμα που να έχει ήχους από καμπάνες (δε ξέρω τη το θέλει) αλλά από ότι κατάλαβα θέλει π.χ. να βάζει τα ηχεία του και να αλλάζει τους ήχους από καμπάνα...! Υπάρχει κάτι τέτοιο? στο ίντερνετ μόνο sounds effect έβρισκα και δε θέλει τέτοια!
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πρέπει να μας εξηγήσει τι θέλει να κάνει. Δεν βγαίνει νόημα.
pontios16 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Θέλει ένα πρόγραμμα για υπολογιστή που να δίνει εντολή σε μηχανικές καμπάνες ώστε να χτυπάνε!
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εννοείς αληθινές καμπάνες;! Δεν έχω ιδέα, ας ρωτήσει κανέναν παπά.
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Όπως καταλαβαίνεις, μόνο το πρόγραμμα δεν φτάνει. Οι καμπάνες είναι ήδη συνδεμένες με τρόπο που να μπορούν να χτυπάνε με πρόγραμμα; Πρέπει να υπάρχει κάποιος controller που να υπακούει στις εντολές του υπολογιστής και να χτυπάει τις καμπάνες ανάλογα με το ρυθμό. Οπότε αυτό που (μάλλον) θέλει ο φίλος σου είναι έναν τέτοιο controller οποίος λογικά θα συνοδεύεται και από το ανάλογο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα