Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλεις

1)Αντάπτορα Scart>3RCA με διακόπτη IN/OUT (όχι καλώδιο).. Θα τον βάλεις στην τηλεόραση στην full Scart υποδοχή και θα χρησιμοποιήσεις το κόκκινο και το άσπρο.

2) Αντάπτορα Stereo jack>2RCA. (Τα 2 RCA θα τα βάλεις στον Scart αντάπτορα)

3) Αν τα ηχεία έχουν αρσενικό jack θα χρειαστείς και μια "μούφα" θηλυκό jack σε θηλυκό jack. Αν έχουν θηλυκή υποδοχή Jack, είσαι οκ με τα 2 πρώτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δε θα πρέπει όμως να είναι η τηλεόραση γυρισμένη στο input "Scart" για να παίξει ο ήχος αυτός?
Δηλαδή αν την έχω στο "USB" για να παίζω ταινία από φλασάκι, θα παίζει ο ήχος με τον τρόπο που μου είπες?

Δημοσ.

Τον αντάπτορα θα τον βάλεις στο OUT. Το αν θα βγάλει τον ήχο του media player της στην έξοδο του Scart είναι θέμα σχεδιασμού της τηλεόρασης και δύσκολα θα το διαπιστώσεις χωρίς δοκιμή. Πιστεύω όμως ότι θα δουλέψει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.Δυστυχώς δε βρίσκω αυτό με το διακόπτη που είχα,με απλό αντάπτορα δε θα δουλέψει, ε?είναι ουσιαστικά σα να είναι στο In αυτό?

Δημοσ.

Ίσως η άλλη λύση που μπορεί να δουλέψει είναι μέσω της οπτικής εξόδου της τιβί, να πάρω ένα τέτοιο και να περάσω μετά κανονικά τα ηχειάκια από εκεί??

Θέλω να έχω ήχο από το usb της τηλεόρασης ή από τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη με hdmi..

Δημοσ.

Θα μπορούσες. Το πλεονέκτημά του είναι η ποιότητα του σήματος (αν είναι συσκευή της προκοπής) και όχι τόσο ότι θα βγάζει στην έξοδο ό,τι παίζουν ή συσκευές. Αυτό θα το κάνει και ο Scart αντάπτορας κατά 99%. Μαζί με το καλώδιο (αν δεν έχεις) θα βγει λίγο ακριβότερο και με την ελπίδα ότι αυτό το πράγμα θα κάνει δουλειά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα μπορούσες. Το πλεονέκτημά του είναι η ποιότητα του σήματος (αν είναι συσκευή της προκοπής) και όχι τόσο ότι θα βγάζει στην έξοδο ό,τι παίζουν ή συσκευές. Αυτό θα το κάνει και ο Scart αντάπτορας κατά 99%. Μαζί με το καλώδιο (αν δεν έχεις) θα βγει λίγο ακριβότερο και με την ελπίδα ότι αυτό το πράγμα θα κάνει δουλειά.

Δυστυχώς η λύση του scart με διακοπτάκι δεν έπαιξε :(

Δημοσ.

Τελικά συμβαίνει κάτι περίεργο...

Αν έχω το input γυρισμένο στην κεραία, δεν παίζουν τα εξωτερικά ηχεία με το σκαρτάκι.

Αν το γυρίσω σε άλλο Input, τότε ακόυγεται ήχος από τα ηχεία, από τη ΝΕΡΙΤ..Παίζει να μπορώ να το φτιάξω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...