eko13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 http://www.e-shop.gr/epson-workforce-wf-2540wf-p-PER.404013&sid=1 Πολυ καλη τιμη για μηχανημα λιγο απο ολα και με wifi!http://www.skroutz.gr/c/119/printers/f/6733_6734_6737/Αυτόματος-Τροφοδότης-ADF-Fax-Wi-Fi.html
plpapadopoulos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Έχει ξαναβγεί άπειρες φορές. Παλιό και κατηργημένο μοντέλο με μελάνια που πιθανόν θα οδεύουν προς τη λήξη τους. Δε συγκρίνεται με την κατά πολύ ανώτερη προσφορά στα 99 ευρώ του Konica-Minolta την προηγούμεη εβδομάδα και κατ'εμέ αποτελεί μια νορμάλ τιμή και όχι προσφορά.
Dreadno Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πολύ καλό εκτυπωτής αλλά κάθε βδομάδα το eshop τον βγάζει στην ίδια τιμή. Έχει καταντήσει γελοίο
Stinger Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Έχει πουλήσει πολύ το συγκεκριμένο μοντέλο. Η τιμή του είναι αρκετά καλή μιας και νομίζω πως με αντίστοιχα χρήματα παίρνεις κατώτερο πολυμηχάνημα άλλης εταιρίας. Στα ++ τα οικονομικά μελάνια.
keysmith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Στα ++ τα οικονομικά μελάνια. Ναι αλλά.. μελάνια ρε παιδια; Το 2014 μελάνια; Πολύ φασαρία και πολλά μειονεκτήματα τα μελάνια. Το μόνο πλεονέκτημα, το χρώμα, δεν νομίζω αντισταθμίζει τη φασαρία που μπλέκεις με τα μελάνια (ξεραμένες κεφαλές και αναγκαστικά συχνή χρήση, ακριβή εκτύπωση αν συγκριθεί με γραφίτη, αργή εκτύπωση, μη αδιάβροχες εκτυπώσεις, λάθος γεμίσματα με διαρροές κτλ κτλ). Παρόλα αυτά όποιος ξέρει να ξεβουλώνει κεφαλές (καθόσον στους epson οι κεφαλές ΔΕΝ είναι στα μελάνια και αυτό είναι ΜΕΙΟΝ γιατί αμα βουλώσουν δεν την γλυτώνεις αλλάζοντας μελάνια) ας τον προτιμήσει... Εγώ δεν θα ρίσκαρα τέτοια τεχνολογία. Έχω παιδευτεί απίστευτα με epson και βουλωμένες κεφαλές προ 10-15ετίας. Κάποτε παιδευόμουν με μελάνια. Σήμερα λέω καλύτερα laiser έγχρωμο και ας κάνει 200€+ 1
makfil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Όσοι γνωρίζουν αυτόν τον εκτυπωτή, έχουν εμπειρία από εκτύπωση σε φωτογραφικό χαρτί; Δηλαδή εκτυπώνει φωτογραφίες ποιότητας, έστω και αν έχει 4 και όχι 5 μελάνια;
eko13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ναι αλλά.. μελάνια ρε παιδια; Το 2014 μελάνια; Πολύ φασαρία και πολλά μειονεκτήματα τα μελάνια. Το μόνο πλεονέκτημα, το χρώμα, δεν νομίζω αντισταθμίζει τη φασαρία που μπλέκεις με τα μελάνια (ξεραμένες κεφαλές και αναγκαστικά συχνή χρήση, ακριβή εκτύπωση αν συγκριθεί με γραφίτη, αργή εκτύπωση, μη αδιάβροχες εκτυπώσεις, λάθος γεμίσματα με διαρροές κτλ κτλ). Παρόλα αυτά όποιος ξέρει να ξεβουλώνει κεφαλές (καθόσον στους epson οι κεφαλές ΔΕΝ είναι στα μελάνια και αυτό είναι ΜΕΙΟΝ γιατί αμα βουλώσουν δεν την γλυτώνεις αλλάζοντας μελάνια) ας τον προτιμήσει... Εγώ δεν θα ρίσκαρα τέτοια τεχνολογία. Έχω παιδευτεί απίστευτα με epson και βουλωμένες κεφαλές προ 10-15ετίας. Κάποτε παιδευόμουν με μελάνια. Σήμερα λέω καλύτερα laiser έγχρωμο και ας κάνει 200€+ Πολυ στο κουτουρου το περνας για ξεχωριστη κατηγορια! εννοειται οτι απευθυνεται σε σπιτια που θελουν να σκαναρουν και να τυπωσουν καμμια φωτογραφια ( σε τυπικη ποιοτητα βεβαια). Οποιαδηποτε συγκιση με lazer εκτυπωτη ειναι επιεικως ατοπη...
keysmith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πολυ στο κουτουρου το περνας για ξεχωριστη κατηγορια! εννοειται οτι απευθυνεται σε σπιτια που θελουν να σκαναρουν και να τυπωσουν καμμια φωτογραφια ( σε τυπικη ποιοτητα βεβαια). Οποιαδηποτε συγκιση με lazer εκτυπωτη ειναι επιεικως ατοπη... πως ακριβώς είναι "άτοπη", όταν ευθέως ανταγωνίζεται η μία κατηγορία την άλλη;
plpapadopoulos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πως ακριβώς είναι "άτοπη", όταν ευθέως ανταγωνίζεται η μία κατηγορία την άλλη; Indeed. Και θα συμφωνήσω απόλυτα και με αυτό με τα μελάνια γιατί ολοένα κι ακούω κρούσματα με Epson και βουλωμένες κεφαλές από φίλους και γνωστους. Για τα λεφτά τους ναι έχουν πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης, αλλά αν ήταν να βάλω σε μια ζυγαριά βουλωμένες κεφαλές ή μελάνια που λήγουν vs quality printing, θα προτιμούσα να πάω σε laser ακόμη και για Home use.
Roger Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η κατηγορια των laser υπερτερει σε πολλα πραγματα,αλλα παρολαυτα μην ξεχνατε οτι οι laser εχουν και αλλα αναλωσιμα ανταλλακτικα οπου ,οταν χρειαστουν αντικατασταση κανουν το μηχανημα ασυμφορο για επισκευη. Ολα αυτα ομως σε αρκετες χιλιαδες σελιδες που ενα σπιτι μπορει να μην φτασει ποτε,ενα μικρο γραφειο ομως θα φτασει. Ειναι τεραστιο προσον να μην τυπωσεις για 5 μηνες ,να στειλεις μια εκτυπωση και να την δεις αψογη χωρις σημαδια και βουλωματα. Συν και πλην εχουν και οι δυο κατηγοριες φυσικα. 2
keysmith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πιο γρήγορα χαλάει ένα inkjet σε σχέση με ένα laser αν ρωτάς εμένα. Το γραφείο αν θέλει πολλές εκτυπώσεις παίρνει ανάλογο laser (υψηλού κύκλου εκτυπώσεων) και όχι οικιακό. Οπως λες τα laser επισκευάζονται, τα inkjet συνήθως πετιούνται. Τέλος πάντων κουβέντα κάνουμε. Λέμε τις εμπειρίες μας. Εγώ και ο κύκλος μου έχουμε απηυδήσει με inkjet και χαλασμένα μελάνια (βουλωμένες κεφαλές, χαρτί που δεν παίρνουν κτλ). Από laser έχουμε απείρως καλύτερη εμπειρία. 2
eko13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Injekt = σπιτι Lazer = γραφειοΚανενας ανταγωνισμος μεταξυ τους κατα την γνωμη μου! Το φθηνοτερο lazer πολυμηχανημα με φαξ και αυτοματο τροφοδοτη κοστιζει παραπανω και απο τα διπλα... Ποιος ο λογος λοιπον να το αγορασεις για οικιακη χρηση ποσο μαλλον οταν ειναι μονοχρομος! Προφανως και στο σπιτι δεν θα τυπωσεις χιιαδες σελιδες τον μηνα! Ειναι σαν να συγκρινουμε ενα οικογενιακο σενταν με ενα αγωνιστικο! Μακαρι να ηταν πιο προσιτα να περναμε lazer αλλα σε αυτην την κλιμακα τιμων σαφως και οι περισσοτεροι θα προτιμησουν injekt για οικιακη χρηση...
Stinger Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι αλλά.. μελάνια ρε παιδια; Το 2014 μελάνια; Πολύ φασαρία και πολλά μειονεκτήματα τα μελάνια. Το μόνο πλεονέκτημα, το χρώμα, δεν νομίζω αντισταθμίζει τη φασαρία που μπλέκεις με τα μελάνια (ξεραμένες κεφαλές και αναγκαστικά συχνή χρήση, ακριβή εκτύπωση αν συγκριθεί με γραφίτη, αργή εκτύπωση, μη αδιάβροχες εκτυπώσεις, λάθος γεμίσματα με διαρροές κτλ κτλ). Παρόλα αυτά όποιος ξέρει να ξεβουλώνει κεφαλές (καθόσον στους epson οι κεφαλές ΔΕΝ είναι στα μελάνια και αυτό είναι ΜΕΙΟΝ γιατί αμα βουλώσουν δεν την γλυτώνεις αλλάζοντας μελάνια) ας τον προτιμήσει... Εγώ δεν θα ρίσκαρα τέτοια τεχνολογία. Έχω παιδευτεί απίστευτα με epson και βουλωμένες κεφαλές προ 10-15ετίας. Κάποτε παιδευόμουν με μελάνια. Σήμερα λέω καλύτερα laiser έγχρωμο και ας κάνει 200€+ Πλέον στους σύγχρονους inkjet χλωμό το κόβω να βουλώσει κεφαλή... Έχουν λειτουργίες συντήρησης που ξεκινάνε μόνες τους. Πχ όταν τον ανοίγεις ή οταν τον κλείσεις. Η μετά από ορισμένο αριθμό εκτυπώσεων... Τουλάχιστον ο Epson 7ετίας που έχω αυτό κάνει. Άσε τα έχουμε φάει στη μάπα και τα toner . Έχεις αφήσει toner κανα 2 χρόνια να δεις πως γίνεται? (Γιατί για home χρήση δεν νομίζω να τυπώνεις 3.000 pages τον μήνα). Όχι τύμπανα, όχι φούρνους, όχι waste container ... Από την άλλη εάν κάποιος χρειάζεται να τυπώνει αρκετές σελίδες το μήνα, φυσικά ο Laser είναι μονόδρομος. Φιλικά! Παρεπιπτώντος έχει εξαντληθεί από το E-shop.
Roger Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Έχεις αφήσει toner κανα 2 χρόνια να δεις πως γίνεται? Πως?γιαουρτι? Εχω σε μια ντουλαπα καμμια δεκαρια τονερ απο το 2007 και αν ερθει παλιο μηχανημα και χρειαστει να δοκιμασω η ποιοτητα ειναι αψογη. Το σημαντικο ειναι να μην το βλεπει φως. 2
keysmith Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εχω σε μια ντουλαπα καμμια δεκαρια τονερ απο το 2007 και αν ερθει παλιο μηχανημα και χρειαστει να δοκιμασω η ποιοτητα ειναι αψογη. Σε εκτυπωτή laser του 2004 ή παλαιότερο (brother) αν θυμάμαι που από τότε δεν δούλεψε από τότε (τον βρήκα σε μια υγρή αποθήκη) και κάτι του έκανα και τον "έφτιαξα", φέτος το 2014 τυπώνει με τον τότε γραφίτη σαν να μην πέρασε μια μέρα!!! Καθαρά και όμορφα.. Ο τόνερ ΔΕΝ παθαίνει με ΤΙΠΟΤΑ! Σε αντίθεση με τα μελανάκια που πας διακοπές και γυρνάς το Σεπτέμβρη (πχ φοιτητής) και απλά δεν! Θέλει εγχείρηση μετά για να τυπώσει ο inkjet (απεσταγμένα νερά, δοκιμές ξανα δοκιμές, βρε άντε ουστ) Το πρώτο μου samsung πολυμηχανημα από το 2009 αγορασμένο, φέτος τέλειωσα το πρώτο τονερ του. Κανένα θέμα από το τονερ (ντάξει έχει κάτι θεμτατάκια με ghost αλλα είναι άλλου παπά αυτό). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα