sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παιδιά επειδή θέλω να φτιάξω ένα πολύ απλό PCάκι για απλές εφαρμογές γραφείου και έχω ήδη μνήμες DDR και DDR2 αλλά και CPU 478 κ 775 και απλά θέλω να αγοράσω μια mobo.Το κακό είναι ότι αν πάρω 775 μητρική θα χρειαστεί να πάρω και τροφοδοτικό οπότε θα ανεβεί κάπως το απαιτούμενο budget.Τι λέτε εσείς;;Θα με εξυπηρετήσει ένα P4 2Ghz και 512MB (ή 1GB) RAM για: Προγραμματισμός C++ ή Java Αποθηκευμένα βιντεάκια-ταινίες (όχι streaming) Κάνα σερφάρισμα σε forums Vintage Gaming (Doom 3,Quake,Jazz και δεν συμμαζεύεται ) PS1-N64 Emulation Ακούω!!
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το τροφοδοτικό ίδιο πρέπει να είναι για αυτά τα δύο socket αν δεν κάνω λάθος,πες το μοντέλο.
sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το τροφοδοτικό ίδιο πρέπει να είναι για αυτά τα δύο socket αν δεν κάνω λάθος,πες το μοντέλο. Θα σου πω σε λιγάκι μοντέλο.Δεν είναι τα ίδια γιατί το socket 478 θέλει 20pin connector στη μητρική (όπως είναι το τροφοδοτικό μου) ενώ το 775 θέλει 24pin.
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Θα σου πω σε λιγάκι μοντέλο.Δεν είναι τα ίδια γιατί το socket 478 θέλει 20pin connector στη μητρική (όπως είναι το τροφοδοτικό μου) ενώ το 775 θέλει 24pin.Δοκίμασε το,σχεδόν αποκλείεται να μην δουλέψει, και εγώ τον 775 που είχα με 20Pin τροφοδοτικό τον δούλευα.
sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε το,σχεδόν αποκλείεται να μην δουλέψει, και εγώ τον 775 που είχα με 20Pin τροφοδοτικό τον δούλευα. A μάλιστα!Ευχαριστώ φίλος!Κάτι offtopic τώρα,ένα συστηματάκι με XP και 512MB RAM και καλό CPU (Pentium 4 3.2Ghz,νομίζω) για κάποιο λόγο,με φρέσκια εγκατάσταση Windows XP σέρνεται παντού.Ακόμα και στο άνοιγμα του Πίνακα Ελέγχου ας πούμε κάνει 4-5 δευτερόλεπτα που δεν θα έπρεπε και σκέφτομαι μήπως φταίει ο σκληρός ο οποίος έχει 50% υγεία και 40-45% επιδόσεις.Φταίει σίγουρα λοιπόν ο σκληρός ή θα πάρω κάποιον άλλον τζάμπα;;
kataramenos32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 A μάλιστα!Ευχαριστώ φίλος!Κάτι offtopic τώρα,ένα συστηματάκι με XP και 512MB RAM και καλό CPU (Pentium 4 3.2Ghz,νομίζω) για κάποιο λόγο,με φρέσκια εγκατάσταση Windows XP σέρνεται παντού.Ακόμα και στο άνοιγμα του Πίνακα Ελέγχου ας πούμε κάνει 4-5 δευτερόλεπτα που δεν θα έπρεπε και σκέφτομαι μήπως φταίει ο σκληρός ο οποίος έχει 50% υγεία και 40-45% επιδόσεις.Φταίει σίγουρα λοιπόν ο σκληρός ή θα πάρω κάποιον άλλον τζάμπα;; Σίγουρα σκληρός είναι αλλά και λίγη παραπάνω ραμ δεν θα έβλαπτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα