sodimitris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 καλησπερα εχω ενα ρουτερ gigabye GN-BR02G το οποιο πριν μερες εσβισαν τα λαμπακια εκτος το Power και δεν ειχα ξαφνικα ιντερνετ και ασυρματο...το θεμα ειναι οτιμετα απο μερες το ανοιξα σημερα και πατωντας 192.168.1.254 δεν μπορω να μπω στς ρυθμησεις του..διοτι δουλευει μια χαρα το μηχανημα αλλαδεν αναβει το λαμπακι wireless και δεν εχω ασυρματο,αλλα ουτε δουλευει το κουμπακι reset που εχει επανω. καποιος καποια γνωμη το πως θα μπω στο μενου του να του κανω μια επαναφορα μηπως δουλεψει το ασυρματο?
loic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 καλησπερα εχω ενα ρουτερ gigabye GN-BR02G Σωστα το εχεις γραψει... gigabye! Θα σου ελεγα... να πεις bye-bye και να κανεις μια χαρη στον εαυτο σου, αγοραζοντας ένα modem/router της προκοπης. Όπως Linksys, D-Link, TP-Link. 1
sodimitris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 χαχαχα σωστα το εθεσες!! εκει θα παω φιλε μου αλλα με το συγκεκριμενο ημουν πολυ ευχαριστημενος,εχετε να προτεινετε καποιο να εχει μεγαλη εμβελια να πιανω και στην κηπο?
loic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτήν την περίοδο, δυο μοντελάκια φοριούνται πολύ: TP-Link TD-8970 και D-Link DSL-2750B Διαλέγεις και παίρνεις. Και τα δυο είναι πολύ καλές επιλογές.
angmar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Φαντάζομαι έχεις συνδέσει τον υπολογιστή στο router με καλώδιο ethernet έτσι; Γιατί αν τον είχες με ασύρματο και τώρα δε λειτουργεί το ασύρματο, είναι λογικό να μη μπορείς να συνδεθείς στο web interface.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αυτήν την περίοδο, δυο μοντελάκια φοριούνται πολύ: TP-Link TD-8970 και D-Link DSL-2750B Διαλέγεις και παίρνεις. Και τα δυο είναι πολύ καλές επιλογές. απλα αυτα τα 2 ειναι adsl router οχι router. α.δοκιμασε παλι να το κανεις hard reset .δοκιμασε το 2 -3 φορες και δες και στο manual τον σωστο τροπο μην εχει κανα παραξενο τροπο για hard reset. β.υπαρχει περιπτωση ειτε να εχει χαλασει το ρουτερ ή θα μπορουσε αν και δυσκολο να μην δινει σωστο ρευμα το τροφοδοτικο. απο εκει και περα αν πας για νεο router υπαρχουν διαφορες επιλογες. α.θα πας σε σκετο ρουτερ ή θα πας σε adsl router για να τα εχεις ολα σε ενα(αν εχεις adsl παντα).πχ draytek 2710 αν εχεις adsl θα μπορουσες να πας και σε καποιο vdsl/adsl router και για μελλοντικα πχ draytek 2760 αν θες σκετο ρουτερ τοτε καλες μαρκες ειναι draytek αν και ειναι ακριβη μετα netgear,dlink και σε value for money tp link. καλησπερα εχω ενα ρουτερ gigabye GN-BR02G το οποιο πριν μερες εσβισαν τα λαμπακια εκτος το Power και δεν ειχα ξαφνικα ιντερνετ και ασυρματο...το θεμα ειναι οτιμετα απο μερες το ανοιξα σημερα και πατωντας 192.168.1.254 δεν μπορω να μπω στς ρυθμησεις του..διοτι δουλευει μια χαρα το μηχανημα αλλαδεν αναβει το λαμπακι wireless και δεν εχω ασυρματο,αλλα ουτε δουλευει το κουμπακι reset που εχει επανω. καποιος καποια γνωμη το πως θα μπω στο μενου του να του κανω μια επαναφορα μηπως δουλεψει το ασυρματο? αν δεν πιανει το hard reset απο το κουμπι χλωμο να μπεις μεσα και χλωμο να πιασει το hard reset απο μεσα.εκτος αν εχει χασει κανα firmware για χ ψ λογο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει διαδικασια να το επαναφερεις χωρις κονσολα.(πχ tftp ή με καποιο utility απο το site της gigabyte).επισης στο pc να εχεις αυτοματες ip χαχαχα σωστα το εθεσες!! εκει θα παω φιλε μου αλλα με το συγκεκριμενο ημουν πολυ ευχαριστημενος,εχετε να προτεινετε καποιο να εχει μεγαλη εμβελια να πιανω και στην κηπο? απλα υπαρχει παντα και η δυνατοτητα να εχεις τον adsl router και μετα ενα access point ¨ή ενα repeater ή powerline με wifi.επισης μπορεις να δεις και για ubiquiti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα