vasilisf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλημερα σας! Χτες αγορασα μια τηλεοραση που ειναι Smart TV και 3D. Εχω και 2 γυαλια 3D. Για να δω ταινιες τι χρειαζομαι; Μπορω να βαλω την ταινια στο laptop και να το συνδεσω με HDMI στην Τv? Θα χρειαστω καποιο επιπλεον προγραμμα; Επισης μου εβγαλε για αναβαθμιση λογισμικου και εγω πατησα ΝΑΙ. Ομως εχει ενα παραθυρο εδω και τρεις ωρες που λεει << Αναβαθμιση... Περιμενετε... Μην κλεισετε την τηλεοραση γιατι μπορει να μην λειτουργει μετα.>> Κατι τετοιο μου λεει. Να περιμενω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Καλημερα σας! Χτες αγορασα μια τηλεοραση που ειναι Smart TV και 3D. Εχω και 2 γυαλια 3D. Για να δω ταινιες τι χρειαζομαι; Μπορω να βαλω την ταινια στο laptop και να το συνδεσω με HDMI στην Τv? Θα χρειαστω καποιο επιπλεον προγραμμα; Επισης μου εβγαλε για αναβαθμιση λογισμικου και εγω πατησα ΝΑΙ. Ομως εχει ενα παραθυρο εδω και τρεις ωρες που λεει << Αναβαθμιση... Περιμενετε... Μην κλεισετε την τηλεοραση γιατι μπορει να μην λειτουργει μετα.>> Κατι τετοιο μου λεει. Να περιμενω; Για να δεις 3D από κάνα youtube ή αρχείο που θα κατεβάσεις, χρειάζεσαι αρχικά ένα καλώδιο HDMI (αρκεί και το laptop σου να έχει σχετική έξοδο) το οποίο θα είναι κατηγορίας 1.4 και όχι μικρότερο. Διαφορετικά αν θες να βλέπεις και 3d bluray κλπ, θα πρέπει να έχεις είτε ένα 3D bluray player, είτε ένα PlayStation 3. Για την αναβαθμιση είναι πολύς ο χρόνος που περιμένεις, εκτός αν το αρχείο είναι μεγάλο και η σύνδεσή σου στο net χαμηλή. Στη δικιά μου LG το αρχείο της αναβάθμισης ήταν 590mb! Ποιά TV έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για την αναβαθμιση είναι πολύς ο χρόνος που περιμένεις, εκτός αν το αρχείο είναι μεγάλο και η σύνδεσή σου στο net χαμηλή. Στη δικιά μου LG το αρχείο της αναβάθμισης ήταν 590mb! Ποιά TV έχεις? Μήπως το είπες λίγο μπερδεμένα; Γιατί δεν έχει λογική σαν πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μήπως το είπες λίγο μπερδεμένα; Γιατί δεν έχει λογική σαν πρόταση. Γιατί δεν το είπα καλα? Είπε πως περιμένει ώρες χωρίς να ολοκληρώνεται το update. Άρα αν δεν έχει κολλήσει η διαδικασία, μπορεί να προσπαθεί να κατεβάσει κάποιο μεγάλο αρχείο με πολύ μικρή ταχύτητα που να δικαιολογεί τις 3 ωρες αναμονής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Χαχα οκ, ναι τώρα είναι ορθή. Έδωσα άλλη ερμηνεία στην πρόταση, ξέχνα το. Και στις Samsung πάντως, βλέπεις κάτι 700άρια και 800άρια MB για firmware, στις 2 τελευταίες σειρές της. Ο πιο ασφαλής τρόπος για update πάντως είναι από USB, καθώς εκεί έχεις μόνο το φόβο να μη πέσει κανένα ρεύμα στη διάρκεια του update ενώ στο update μέσω internet έχεις έννοια και τη γραμμή σου. Ντακς δε ξέρω, ίσως έχουν κι οι TVs τίποτα δικλείδες ασφαλείας για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά ό,τι περνάει απ' το χέρι σου καλό είναι να το κάνεις. Να προτιμάς από USB αν θες κάνεις update @vasilisf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Χαχα οκ, ναι τώρα είναι ορθή. Έδωσα άλλη ερμηνεία στην πρόταση, ξέχνα το. Και στις Samsung πάντως, βλέπεις κάτι 700άρια και 800άρια MB για firmware, στις 2 τελευταίες σειρές της. Ο πιο ασφαλής τρόπος για update πάντως είναι από USB, καθώς εκεί έχεις μόνο το φόβο να μη πέσει κανένα ρεύμα στη διάρκεια του update ενώ στο update μέσω internet έχεις έννοια και τη γραμμή σου. Ντακς δε ξέρω, ίσως έχουν κι οι TVs τίποτα δικλείδες ασφαλείας για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά ό,τι περνάει απ' το χέρι σου καλό είναι να το κάνεις. Να προτιμάς από USB αν θες κάνεις update @vasilisf. Η δικιά μου που έχει WebOS δεν έχει θέμα μιας και πρώτα το κατεβάζει στην εσωτερική μνήμη και μετά ξεκινάει η αναβάθμιση (αν και νομίζω πως όλες αυτό κανουν πλεον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για αναπαραγωγή 3D μπορείς να συνδέσεις και σκληρό στην θύρα usb (λογικά θα έχει ένδειξη HDD) και να δεις από εκεί τις ταινίες.Εννοείται ότι και το αρχείο θα πρέπει να είναι 3D,συνήθως ένα mkv sbs ή ou. Πες να ποια tv πήρες για να σου δώσουμε extra πληροφορίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 H TV που πηρα ηταν η Toshiba L7355 40 ιντσον. Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα για αναπαραγωγη ταινιων 3d για να κατεβασω στο laptopq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα