Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα θα κανω αναβαθμιση (εχω τωρα τον evo 120gb) τον σκληρο και θελω την γνωμη σας, να παω στα 250 η στα 500? 

Δημοσ.

Ειναι και καθαρά θέμα δικό σου αν χρειάζεσαι τα 250 ή 500 gb και που φαντάζομαι ξέρει οτι ο 250 εχει 130 euro και ο 500 240 euro περίπου, σε ποια motherboard θα μπει ;

Δημοσ.

Εξαρτάται από το τι θες να βάλεις μέσα. Αν θες να βάλεις X παιχνίδια ( ή προγράμματα) πας στον 250, αν θα βάλεις 2Χ παιχνίδια (ή προγράμματα) πας στα 500. Διαφορές άλλες δε θα δεις.

Αν είσαι σε desktop, πιστεύω ότι ο 250 θα είναι αρκετός εφόσον θα έχεις και έναν HDD για αποθήκευση λογικά. Αν μιλάς για laptop, και δε μπορείς να έχεις και HDD και SSD (πχ θες να κρατήσεις το DVD-Drive) τότε ίσως ο 500άρης να ήταν καλύτερος.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται από το τι θες να βάλεις μέσα. Αν θες να βάλεις X παιχνίδια ( ή προγράμματα) πας στον 250, αν θα βάλεις 2Χ παιχνίδια (ή προγράμματα) πας στα 500. Διαφορές άλλες δε θα δεις.

Αν είσαι σε desktop, πιστεύω ότι ο 250 θα είναι αρκετός εφόσον θα έχεις και έναν HDD για αποθήκευση λογικά. Αν μιλάς για laptop, και δε μπορείς να έχεις και HDD και SSD (πχ θες να κρατήσεις το DVD-Drive) τότε ίσως ο 500άρης να ήταν καλύτερος.

σταθερος ειναι και εχω και εναν συμβατικο αλλα θελω να τα εχω ολα στον ssd. τωρα κοιτουσα ενα game που θα παρω απο το steam και ειναι 45gb!!

Ειναι και καθαρά θέμα δικό σου αν χρειάζεσαι τα 250 ή 500 gb και που φαντάζομαι ξέρει οτι ο 250 εχει 130 euro και ο 500 240 euro περίπου, σε ποια motherboard θα μπει ;

gigabyte z87mx-d3h

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι και sata 3 οποτε κομπλέ , κοιτα θα σου έλεγα να πάρεις τον 250 ή ακομα και τον 120 gb και να έχεις εκει τα βασικά προγράμματα σου + windows , παιχνίδια backup κτλπ να τα έχεις σε εναν 2ο μηχανικό δίσκο

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι και sata 3 οποτε κομπλέ , κοιτα θα σου έλεγα να πάρεις τον 250 ή ακομα και τον 120 gb και να έχεις εκει τα βασικά προγράμματα σου + windows , παιχνίδια backup κτλπ να τα έχεις σε εναν 2ο μηχανικό δίσκο

μαλλον σε 250 για να εχω και μερικα games, και τα πολυ μεγαλα στον αλλον, ευχαριστω

Δημοσ.

Μα γράφει ότι έχει ήδη έναν 120. 

Πάντως μπορείς να δεις και τον καινούργιο Crucial http://eu.crucial.com/Product2_10152_10152_12950_-1____στα 512, ο οποίος είναι φθηνότερος από τον evo. 

Βέβαια δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, εκτός από το VisionStudio. 

πολυ καλος οντως, thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...