Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτο που ξέρω οτι android να μην λαγκαρει μόνο και να τρέχει super smouth μόνο σε nexus 5 και htc m8 έχω δει.<br> Και γενικώς ελάχιστη προϋπόθεση ειναι τα 2gb ram και αυτά μόνο όταν το λογισμικό δεν ειναι το μαυρο χαλί των Samsung.<br> Κατω απο 1gb ram android κινητό ούτε κατα διάνοια ακόμα και να μου το χαρίσχανε.<br> Τα 512 που άκουσα ούτε για πλάκα άσχετα τι μου πλασάρει η Google.(φύκια για μεταξωτές κορδέλες)<br><br> Sent from my iPad using Insomnia

εσυ βρες ενα iphone 4 με ios7 να δεις τι σημαινει σμουθ λειτουργια καλυτερα...

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε για προγραμματιστης στη google να μαθεις τα γατακια πως να γραφουν κωδικα να μη χαραμιζεσαι στο insomnia

Έλα να σου πω,οταν θα προτινεις κανένα android smartphone με 512ram,στειλε μου ένα π.μ.!Θέλω να απολαυσω αυτή τη στιγμη!:lol:

Το ιδιο αν μπορεί και ο Nix Pixel!

• Like 1
Δημοσ.

nexus 4 nexus 5 one x one m7 oppo find 5 lg g2 xiaomi mi3 διαλεξε ενα και παρε ολα τουμπανα ειναι

αν θες και λιστα μεγαλη, ανοιξε το σκυπε στο lumia/wp σου να σου στειλω ενα pdf :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτο που ξέρω οτι android να μην λαγκαρει μόνο και να τρέχει super smouth μόνο σε nexus 5 και htc m8 έχω δει.

Και γενικώς ελάχιστη προϋπόθεση ειναι τα 2gb ram και αυτά μόνο όταν το λογισμικό δεν ειναι το μαυρο χαλί των Samsung.

Κατω απο 1gb ram android κινητό ούτε κατα διάνοια ακόμα και να μου το χαρίσχανε.

Τα 512 που άκουσα ούτε για πλάκα άσχετα τι μου πλασάρει η Google.(φύκια για μεταξωτές κορδέλες)

Sent from my iPad using Insomnia

εσυ βρες ενα iphone 4 με ios7 να δεις τι σημαινει σμουθ λειτουργια καλυτερα...

Ειναι είδος υπό εξαφάνιση που να το βρω τώρα,αςε που iPhone δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου για να ασχοληθώ τώρα.Τα iPad ειναι άλλο φρούτο που αμφιβάλω 50 χρόνια να περάσουν την αυτονομία του αμφιβάλλω αν τη δω ποτέ σε android tablet(βασικός λόγος αγοράς του) πέρα απο τα λαγκαρισμα τα που πανε σύννεφο ακόμα και στα τελευταία μοντέλα της Samsung με οχταπυρινα CPU και δεν συμμαζευετε χωριά που ενα σεβαστό PDF αρχείο να πας να ανοίξεις σέρνεται το σύμπαν ολόκληροΜόνο το pure android και αυτά τα τελευταία όπως nexus 5/nexus 7 2013 μοντέλο όπως και σε htc m7/m8 ειναι super smouth η σε z1 compact/z1/z2Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nexus 4 nexus 5 one x one m7 oppo find 5 lg g2 xiaomi mi3 διαλεξε ενα και παρε ολα τουμπανα ειναι

αν θες και λιστα μεγαλη, ανοιξε το σκυπε στο lumia/wp σου να σου στειλω ενα pdf :devil:

Δε σου είπα να μου προτινεις τούμπανα,αλλά οταν θα προτινεις σε κσποιο παιδί smartphone android ΜΕ 512MB RAM!Τότε στειλε μου π.μ. για να παρακολουθήσω τη συζήτηση! Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

πηγαινε για προγραμματιστης στη google να μαθεις τα γατακια πως να γραφουν κωδικα να μη χαραμιζεσαι στο insomnia

ακριβώς το ίδιο μου είπε φίλος που έχει ένα android των 150 ευρώ και όταν πατήσει εικονίδιο ξέρει ότι πρέπει να δει πρώτα ημίχρονο στο μουντιάλ πριν συνεχίσει. 

Δημοσ.

Για Surface Pro 3 είναι το θέμα και μπαίνω και διαβάζω για Android, για Windows Phone... Για ό,τι του έρθει του καθένα... Σε λίγο θα διαβάζουμε και για πλυντήρια πιάτων εδώ μέσα...

Προσωπικά έχω πάψε να "λογομαχώ" σε θέματα για Windows Tablets όταν βλέπω πως συγκρίνονται με iPad και Android tablets, ιδίως στο θέμα της τιμής. Απλά και μόνο γιατί όποιος κάνει τέτοιες συγκρίσεις είναι παντελώς άσχετος και απλά τρολλάρει. Οπότε... τι να του πω;

• Like 1
Δημοσ.

Δε σου είπα να μου προτινεις τούμπανα,αλλά οταν θα προτινεις σε κσποιο παιδί smartphone android ΜΕ 512MB RAM!Τότε στειλε μου π.μ. για να παρακολουθήσω τη συζήτηση!

1on, το 512 το εκανες edit μετα...

2ον, γιατι να προτεινω σε καποιον 512 ραμ android?διαγωνισμο αποδοτικοτητας κανουμε?

μπορω αμα θες να σου προτεινω zte 975 με διπυρηνο intel atom 2ghz 2gb ραμ 5αρα οθονη στα 135ε στην πορτα σου...το οποιο ειναι το πιο vfm κινητο που εχω παρει ever...και εσυ μετα πηγαινε παιξε με το lumia 510 που παει σφαιρα με 128 ram και 150mhz επεξεργαστη επειδη εχει το υπερανωτερο και καλογραμμενο λειτουργικο...

ομοιως και στον αζντεκ...οσο κοροιδο ειναι καποιος που παιρνει 150ε ενα χρεπι αντροιντ...αλλο τοσο ειναι αυτοι που σκανε 400ε για τα λουμια, 700ε για τα s5/m8 iphone klp...ειχα φανει κ εγω κοροιδο στο παρελθον...αλλα οπως ειπα πλεον υπαρχουν και πολλες εναλλακτικες...

PS:επειδη εχει ξεφυγει λιγο η κουβεντα, δε κανει ενα ξεχωριστο θρεντ καποιος μοντ να συζητησουμε?

Δημοσ.

Ειπαμε τα android δεν εχουν κολληματα.καιδεν εχει δικαιωμα κανεις αλλος να πει την προσωπικη του εμπειρια διοτι η ειναι ασχετος η λεει μπουρδες.τελος.αυτο ειναι συζητηση

Yyyeeeaahhhhh

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μείνετε με τα ποσοστά που έχετε, όσο το android χτυπάει 80% και ανεβαίνει κι άλλο. Κρίμα που δεν είναι όλοι φωστήρες σαν εσάς να αγοράσουν πλακάκια.

Να σου υπενθυμισω ότι το 80+% ΟΛΩ των λογισμικών(mobile&desktop) κατεχουν τα windows desktop!

Μαντεψε ποιο tablet εχει αυτό το λογισμικο?Το nexus σου ή το t100 μου? :devil:

Γι'αυτο μη βλεπει μονο,αυτά που σε βολευουν! ;)

Συζητάμε μια μερα και κατι,και ολη η συζητηση πεφτει σε συσκευες 4-6" και απαιτητε να κανουν παπαδες!!!

Και όταν η συζητηση πεφτει σε συσκευες των 10-12",σφυραται ολοι κλεφτικα και ξαφνικα δια μαγιας,αυτές οι συσκευες είναι μονο για browsing και pdf reader!!!:lol:

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Να σου υπενθυμισω ότι το 80+% ΟΛΩ των λογισμικών(mobile&desktop) κατεχουν τα windows desktop!

Μαντεψε ποιο tablet εχει αυτό το λογισμικο?Το nexus σου ή το t100 μου? :devil:

Γι'αυτο μη βλεπει μονο,αυτά που σε βολευουν! ;)

Συζητάμε μια μερα και κατι,και ολη η συζητηση πεφτει σε συσκευες 4-6" και απαιτητε να κανουν παπαδες!!!

Και όταν η συζητηση πεφτει σε συσκευες των 10-12",σφυραται ολοι κλεφτικα και ξαφνικα δια μαγιας,αυτές οι συσκευες είναι μονο για browsing και pdf reader!!! :lol:

Όχι το mobile 80% ανήκει στο android. 

Κι εγώ να σου υπενθυμίσω τι υποδοχή είχαν τα 8, η dell (ή η hp δε θυμάμαι) πουλούσε πάλι 7αρια, πως όλοι έχουν εγκαταλείψει τις desktop εφαρμογές και βγαίνουν πλέον μόνο web και mobile. 

Μείνε με το desktop OS σε tablet. Εγώ στο κινητό και στο tablet θέλω MOBILE OS, όχι desktop. Και όλες οι εφαρμογές των windows έχουν βγει σε android. Δε μου έχει λείψει τίποτα.

Κατά τα άλλα, συνέχισε να ονειροπολείς. Τα ποσοστά μιλάνε από μόνα τους όμως. :)

Δημοσ.

Όχι το mobile 80% ανήκει στο android. 

Κι εγώ να σου υπενθυμίσω τι υποδοχή είχαν τα 8, η dell (ή η hp δε θυμάμαι) πουλούσε πάλι 7αρια, πως όλοι έχουν εγκαταλείψει τις desktop εφαρμογές και βγαίνουν πλέον μόνο web και mobile. 

Μείνε με το desktop OS σε tablet. Εγώ στο κινητό και στο tablet θέλω MOBILE OS, όχι desktop. Και όλες οι εφαρμογές των windows έχουν βγει σε android. Δε μου έχει λείψει τίποτα.

Κατά τα άλλα, συνέχισε να ονειροπολείς. Τα ποσοστά μιλάνε από μόνα τους όμως. :)

Το mobile είναι η RT και την εστηλαν σπιτι OEM και κοσμος,πριν ακομη βγει!

Ο κοσμος τα θελει ΟΛΑ,αυτο εδειξε με τα windows tablets!!!

Και φυσικα θα μεινω και με τα δυο,ενω εσυ μπορεις να μεινεις με το ένα και το πιο ασθενες!

Αυτό που δεν μπορεις να καταλάβεις ότι τα windows tablets εχουν desktop os και σαν desktop os θα καταμετρουνται!Και αυτό θα εχει αντικτυπο και στο developing,που θα βλεπουν ποσοι ασχολούνται με το metro ui στα win8.x/9  και όχι ποσα από αυτά είναι tablets ή touch screen,γιατι απλα δε θα τους νοιαζει από προερχονται οι πελατες!

Με αλλα λογια στα tablets θα είναι android vs windows 8.x/9  και όχι android vs μονο windows tablets!

Και επειδή σημασια εχει το usage μια πλατφόρμας και όχι ποσες συσκευες πωλουνται!Θα σου θυμησω ότι ο κάθε ενας που επιλεγει υβριδικο στη θεση του laptop/ultrabook όπως είναι το surfaces pro,στερει τουλάχιστον για 3 -4χρονια(λογο hardware) ένα χρηστη που σ'αυτη την περιοδο θα μπορουσε να ειχε ένα λαπτοπ και από 1 μεχρι και 3 συσκευες mobile tablet!

Με αλλα λογια ο στοχος της ms είναι το usage και να περιορισει και την χρηση και την αγορα αλλης πλατφόρμας tablet,παρα να πουλα με την σεσουλα surface pro x!

Δημοσ.

Το mobile είναι η RT και την εστηλαν σπιτι OEM και κοσμος,πριν ακομη βγει!

Ο κοσμος τα θελει ΟΛΑ,αυτο εδειξε με τα windows tablets!!!

Και φυσικα θα μεινω και με τα δυο,ενω εσυ μπορεις να μεινεις με το ένα και το πιο ασθενες!

Αυτό που δεν μπορεις να καταλάβεις ότι τα windows tablets εχουν desktop os και σαν desktop os θα καταμετρουνται!Και αυτό θα εχει αντικτυπο και στο developing,που θα βλεπουν ποσοι ασχολούνται με το metro ui στα win8.x/9  και όχι ποσα από αυτά είναι tablets ή touch screen,γιατι απλα δε θα τους νοιαζει από προερχονται οι πελατες!

Με αλλα λογια στα tablets θα είναι android vs windows 8.x/9  και όχι android vs μονο windows tablets!

Και επειδή σημασια εχει το usage μια πλατφόρμας και όχι ποσες συσκευες πωλουνται!Θα σου θυμησω ότι ο κάθε ενας που επιλεγει υβριδικο στη θεση του laptop/ultrabook όπως είναι το surfaces pro,στερει τουλάχιστον για 3 -4χρονια(λογο hardware) ένα χρηστη που σ'αυτη την περιοδο θα μπορουσε να ειχε ένα λαπτοπ και από 1 μεχρι και 3 συσκευες mobile tablet!

Με αλλα λογια ο στοχος της ms είναι το usage και να περιορισει και την χρηση και την αγορα αλλης πλατφόρμας tablet,παρα να πουλα με την σεσουλα surface pro x!

Αι καλά, πραγματικά ότι να ναι. 

Δε θέλω ρε DESKTOP OS σε TABLET. Κι εγώ και πολύς κόσμος. Πόσο πιο απλά να το πούνε; Για αυτό σκίζουν τα nexus και τα ipad. Για αυτό και η Google και η Apple ΔΕΝ τα ενώνουν, αλλά κοιτάνε να πετύχουν την άψογη συνεργασία μεταξύ των OS τους. 

Αν νομίζεις ότι ο άλλος θα πάρει tablet και θα περνάει την ώρα του στο desktop κομμάτι είσαι γελασμένος. Και στα πλακίδια πάλι δε θέλει να περνάει την ώρα του και το έδειξε με το θάψιμο της RT. 

Συνεχίστε να πιστεύετε ότι ο κόσμος θέλει desktop os σε tablets και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Αλλά είπαμε, δικός σας είναι ο micro-κοσμος, τον πλάθετε όπως θέλετε.

Δημοσ.

Αι καλά, πραγματικά ότι να ναι.

Δε θέλω ρε DESKTOP OS σε TABLET. Κι εγώ και πολύς κόσμος. Για αυτό σκίζουν τα nexus και τα ipad.

Αν νομίζεις ότι ο άλλος θα πάρει tablet και θα περνάει την ώρα του στο desktop κομμάτι είσαι γελασμένος. Και στα πλακίδια πάλι δε θέλει να περνάει την ώρα του και το έδειξε με το θάψιμο της RT.

Συνεχίστε να πιστεύετε ότι ο κόσμος θέλει desktop os σε tablets και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Αλλά είπαμε, δικός σας είναι ο micro-κοσμος, τον πλάθετε όπως θέλετε.

Δε ξέρω τι θελει ο κόσμος του android και του iPad και ούτε με ενδιαφέρει!

Αυτό που βλέπω είναι ότι,οταν επιλέγουν windows tablets το 99% βλέπει μόνο για full desktop os και όχι RT και μάλιστα αν τους ρωτήσεις γιατι πήραν windows tablet, η απαντηση που θα πάρεις είναι το full desktop os!

Υπαρχει θέμα και στο insomnia για τα windows tablet και τραβά ρωτά τους γιατι πήραν tablet με desktop os και όχι αυτό με την RT!

Το θέμα είναι ότι τα υβριδικά έχουν ξεκινήσει μια δική τους κατηγορία και τα windows προς το παρον παίζουν μονα τους!

Δημοσ.

Δε ξέρω τι θελει ο κόσμος του android και του iPad και ούτε με ενδιαφέρει!

Αυτό που βλέπω είναι ότι,οταν επιλέγουν windows tablets το 99% βλέπει μόνο για full desktop os και όχι RT και μάλιστα αν τους ρωτήσεις γιατι πήραν windows tablet, η απαντηση που θα πάρεις είναι το full desktop os!

Υπαρχει θέμα και στο insomnia για τα windows tablet και τραβά ρωτά τους γιατι πήραν tablet με desktop os και όχι αυτό με την RT!

Το θέμα είναι ότι τα υβριδικά έχουν ξεκινήσει μια δική τους κατηγορία και τα windows προς το παρον παίζουν μονα τους!

Με τη διαφορά ότι ο κόσμος του android και του ios μονοπωλούν την αγορά και αυτό τα λέει όλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...