Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σύγκριση με τι?

Με τα φτηνιαρικα android tablets ή με τα ακριβα ultrabooks?

Για να ξέρουμε τι συγκρίνουμε!

Υ.Γ.Απο τη στιγμη που εχεις λεφτά για android tablet,εχεις και λεφτά για πέταμα! :P

Για tablet έχω δώσει 280 ευρώ, όταν είχε βγει το nexus 7 2012. Έχει πάει από την έκδοση 4.1 στην 4.4.3 (και σύντομα στην 4.4.4). Αν και δεδομένου ότι όλες οι εφαρμογές αναβαθμίζονται από το store λίγη σημασία έχει τι έκδοση τρέχεις (η υποστήριξη είναι κορυφαία). 32GB που έχω βάλει μέσα ότι προγράμματα θέλω, το έχω γεμίσει παιχνίδια και δε λέει να τελειώσει ο χώρος. Lag δεν έχω δει ούτε για αστείο.

Στη Microsoft πως άλλαξαν τον Balmer; Εγώ θυμώμουν που έλεγε ότι θα φύγει το 2017. Τα έκανε θάλασσα, να γιατί. Που τότε τα windows tablets έκαναν 800 ευρώ με Windows RT και οι κατασκευαστές ακύρωναν τις προτάσεις τους με windows tablet ο ένας μετά τον άλλον.

Έλλειψη apps, λειτουργικότητα του store άστα να πάνε, που κάνει 200 ώρες loading και αρκετές φορές σου βγάζει ότι δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet, που για να βρεις που είναι τα apps που έχουν ενημερώσεις πρέπει να ψάξεις μιας και το έχουν καταχωνιασμένο.

Καλά για το UI του λειτουργικού δεν το συζητώ.

Και η έκδοση δεν παίζει ρόλο. Για να αλλάξει εμφάνιση στα windows πρέπει να περιμένεις os update. Στο android απλά αναβαθμίζεις τον launcher από το store οποιαδήποτε έκδοση τρέχεις. Ένα παράδειγμα.

Φίλε έχεις μπερδέψει τα μπουτια σου πραγματικά.Πρώτα απ όλα "surface 3"απλά δεν υπάρχει σαν προϊόν και δεύτερον μιας και εδώ συζητάμε για το Pro 3 το οποίο εχει την πλήρη εκδοςη των Windows 8.1 Pro.Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα RT!!!Sent from my iPad using Insomnia
  • Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φίλε έχεις μπερδέψει τα μπουτια σου πραγματικά.Πρώτα απ όλα "surface 3"απλά δεν υπάρχει σαν προϊόν και δεύτερον μιας και εδώ συζητάμε για το Pro 3 το οποίο εχει την πλήρη εκδοςη των Windows 8.1 Pro.Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα RT!!!Sent from my iPad using Insomnia

Η Microsoft έχει μπερδέψει τα μπούτια της που για να πιάσει σε μια αγορά που δεν υπήρχε καν, ένωσε το σύμπαν και επέβαλλε το modern ui παντού.

Και να με συγχωρεί η χάρη σου, εγώ σαν καταναλωτής βλέπω πλακίδια στα rt και στα 8 και δεν ξέρω ποια είναι ποια. Αυτό που λέω είχαν παραπονεθεί πολύς κόσμος.

Δημοσ.

Η Microsoft έχει μπερδέψει τα μπούτια της που για να πιάσει σε μια αγορά που δεν υπήρχε καν, ένωσε το σύμπαν και επέβαλλε το modern ui παντού.

Και να με συγχωρεί η χάρη σου, εγώ σαν καταναλωτής βλέπω πλακίδια στα rt και στα 8 και δεν ξέρω ποια είναι ποια. Αυτό που λέω είχαν παραπονεθεί πολύς κόσμος.

Θα έλεγα να μην ανησυχείς καθολου διότι στις χώρες που κυκλοφορεί η θα κυκλοφορήσει το Pro 3(η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται) γνωρίζουν παρά πολυ καλά οι υποψήφιοι καταναλωτές τις διάφορες ανάμεσα στα rt(που παρεμπιπτόντως έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν απο οποιονδήποτε και ούτε καν διαφημίζονται και στα windows tablet με full windows.Μην κρίνεις απο τον μικρόκοσμο εδώ της Ελλάδας. Sent from my iPad using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Εσύ σαν καταναλωτής οφείλεις να ψαχτεις για το δικό σου καλό και άσε τη Microsoft και τη κάθε Microsoft να βγάζει ότι προϊόν θελει!

Οποίος ενδιαφέρεται ρωτά,δεν αρπάζει ότι βρει μπροστά του,δεν είναι μαναβικο,άσχετα πως τα android tablets θα πουλουνται με το κιλό και σ'αυτα!:P

Δημοσ.

Το nexus 7 2012 είναι το android tablet μου και εζησα 10 ολόκληρους μήνες μαζί του,μέχρι που το έστειλα για πρόωρη σύνταξη λόγο του t100!

Αυτά περί lag free στο nexus 7(2012) να τα πλασαρεις σε κάποιο που δεν είχε την συσκευή και όχι σε μένα!Το tablet μετά τους 3μηνες ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ και έτρωγε κολλήματα από το πουθενά!

Οπότε έκανε update τις εφαρμογές το παρατουσα σε μια γωνία γιατι δε μπορούσα να δουλέψω!ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

Ούτε root του έκανα,ούτε έχω κατεβάσει όλο το play store.Ειχε τις πιο βασικές εφαρμογές,με το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παιχνίδι που είχα να ήταν το rr3,τίποτα άλλο!

κατ αρχην το 100 ειανι τουμπανο μηχανηματακι..τωρα σε αυτα που λες...ειχες νεξους 7 και κολαγε παντου το συμπαν?ρε φιλε πως το καταφερες σοβαρα?δηλαδη σε τι τσονταδικα εμπαινες και το βιασες τοσο?:P

αυτα που μου λες τα ειχα συναντησει στο πρωτο galaxy ace, και γενικα ειανι συμπεριφορες που εχω να δω σε αντροιντ 6 7 χρονια....το δικο μου νεξους φορτωμενο μεχρι τα μπουνια δε κολλαει ποτε και πουθενα δυο χρονια τωρα...το gpad που εχω και τρωει οικογενειακο βιασμο απο ολη την οικογενεια(αυτο το ταμπλετ δουλευει κυριολεκτικα 24-7), επισης τιποτα...αυτα τα κολληματα και τα παγωματα δε ξερω που τα βλεπετε....επισης εχω ενα 9αρι turbox που το κερδισα απο διαγωνισμο...οκ αυτο μπορει να κολλησει οταν πας να αλλαξεις ενταση στη φωνη, αρα ολα τα αντροιντ ειναι γτπ :P

τεσπα, οσοι θελετε πειτε μας πως τα κολλησατε να ξερουμε, εγω επειδη ειμαι και λιγο γκατζετακιας και εχουν περασει λιγο πολυ ολα απο τα χερια μου, αντροιντ να παγωνει δεν εχω δει ποτε...

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο loading και αλλο Lag.Lag στην συσκευη  με android μπορει να σημαινει να κολαει τοσο ωστε ουτε στις κλησεις να μην μπορεις να πας.Στο Loading που γραφει το Windows phone μπορει να αργει ωστε να μπει στην εφαρμογη αλλα δεν σημαινει οτι κολλησε το κινητο!Αμα πατησεις το σταρτ θα ανταποκριθει αμεσως. Επεισης δεν ξερω ποσες εφαρμογες ετρεχες για να σου εμφανισει loading  στις ρυθμισεις τηλεφωνου αλλα και καμια να μην ετρεχες ποσες φορες στο εκανε αυτο , 1-2; Στο Λουμια 620 μου με κατωτερα specs δεν εχω τετοιες καθυστερησεις.

τιποτα δεν ετρεχε απο πισω...αφου εχεις αμφιβολιες τραβα σε ενα πλαισιο να τα δεις αυτα που σου λεω...λοιπον η microsofft εκανε το εξης ''εξυπνο'' οσο φορτωνει την καρτελα με τις ρυθμισεις, ξυπνητηρια κλπ....επειδη δεν ανταποκρινεται φαινεται το κινητο τοτε για μερικα δευτερολεπτα σου πεταει την οθονη loading...εχω ενα 6500 τωρα διπλα μου που οταν μπαινω στις ρυθμισεις δε το πεταει...λοιπον λαγκ ειναι η καθυστεριση επειδη βλεπω μου λες τι ειναι τι και τα λες και λαθος...οταν εγω παω να ανοιξω κατι και καθηστερει, lag...οταν οπως λες εσυ δε μπορεις να παρεις ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτα, αυτο ειναι crash...διαφορετικα πραγματα

• Like 1
Δημοσ.

Σταματατε να κοροϊδεύετε το κόσμο!Ελεος!

Το nexus7 (2012) με απλή χρήση σέρνεται!Και αν δε σας φτάνω εγώ,καντε μια βόλτα στα φόρουμ από αυτούς που τα έχουν κάποιο καιρο,να δείτε τι πραγματικα συβαινει με το συγκεκριμενο tablet!

Το t100 δεν είναι τούμπανο,έχει επεξεργαστή ιδιας δυναμηκοτητας με το snapdragon 800 και μπορεί η κάρτα γραφικών να είναι πιο αδύναμη από αυτή του 800!Πληροφοριακά!

Δημοσ.

Οπότε έκανε update τις εφαρμογές το παρατουσα σε μια γωνία γιατι δε μπορούσα να δουλέψω!ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

Μιλάμε για ... next gen λειτουργικό! Στο Note 2 με 4.4.2 όταν κάνει update απλά δεν έχω κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Το nexus7 (2012) με απλή χρήση σέρνεται!

Χαχαχαχαχαχαχα Ευτυχώς που έχουμε, αντικειμένικά μέλη εδώ μέσα σαν εσένα και τον Windows8 (το fanboy, δεν εννοώ το λειτουργικό) και ξυπνάτε τον κόσμο. 

Το nexus 7 (2012) όσο και να χτυπηθείς κάτω lag δεν είχε. Και όταν θα κάνετε σύγκριση με Lumia, θα τα συγκρίνετε με το nexus 5 που τρέχει καθαρό android. 

Το android έχει ελευθερία, παραμετροποίηση. Για αυτό κι έχει πιάσει. Για τις εφαρμογές δεν το συζητώ, η μέρα με τη νύχτα με τα windows phone/8. 

Μείνετε με τα ποσοστά που έχετε, όσο το android χτυπάει 80% και ανεβαίνει κι άλλο. Κρίμα που δεν είναι όλοι φωστήρες σαν εσάς να αγοράσουν πλακάκια. 

• Like 2
Δημοσ.

Το nexus7 (2012) με απλή χρήση σέρνεται!Και αν δε σας φτάνω εγώ,καντε μια βόλτα στα φόρουμ από αυτούς που τα έχουν κάποιο καιρο,να δείτε τι πραγματικα συβαινει με το συγκεκριμενο tablet!

Το t100 δεν είναι τούμπανο,έχει επεξεργαστή ιδιας δυναμηκοτητας με το snapdragon 800 και μπορεί η κάρτα γραφικών να είναι πιο αδύναμη από αυτή του 800!Πληροφοριακά!

ξεκολλα το κεφαλι σου ρε ανθρωπε...υπαρχει το δεν μου αρεσει κατι που ειναι δεκτο...το να λες ανυποστατες αρλουμπες ομως δεν εχει νοημα...ποιοι ειναι ολοι αυτοι που λενε οτι σερνεται το νεξους σε απλη χρηση?

ελεος δηλαδη...και για να πιασουμε τα χαρακτηριστικα του νεξους tegra 3 φοραει επανω και 1gb ραμ...και δε κολλαει ποτε και πουθενα...και εχω και ενα onex που ειναι πραγματικα το κινητο που εχω βιασει πιο πολυ απ ολα 3 χρονια σχεδον τωρα, με μια πιο καλη εκδοση του 3 παλι 1gb ραμ και επισης δε κολλαει δε σερνεται πουθενα...

αυτη την καραμελα με τα λαγκαρισματα στα αντροιντ ειναι για συσκευες που εβγαιναν επι εποχης πρωτου iphone, και φυσικα πλεον δεν ισχυουν...αμα λοιπον δε σας αρεσουν τα αντροιντ μη τα παρετε...τωρα αν θελετε να μπαινετε και να λετε μπουρδες οτι κολλανε κρασαρουν κλπ, καντε το για να τα διαβαζουμε και να γελαμε με αυτα που γραφετε, και για να ξερουμε και φυσικα και με ποιους μιλαμε...

• Like 2
Δημοσ.

ξεκολλα το κεφαλι σου ρε ανθρωπε...υπαρχει το δεν μου αρεσει κατι που ειναι δεκτο...το να λες ανυποστατες αρλουμπες ομως δεν εχει νοημα...ποιοι ειναι ολοι αυτοι που λενε οτι σερνεται το νεξους σε απλη χρηση?

ελεος δηλαδη...και για να πιασουμε τα χαρακτηριστικα του νεξους tegra 3 φοραει επανω και 1gb ραμ...και δε κολλαει ποτε και πουθενα...και εχω και ενα onex που ειναι πραγματικα το κινητο που εχω βιασει πιο πολυ απ ολα 3 χρονια σχεδον τωρα, με μια πιο καλη εκδοση του 3 παλι 1gb ραμ και επισης δε κολλαει δε σερνεται πουθενα...

αυτη την καραμελα με τα λαγκαρισματα στα αντροιντ ειναι για συσκευες που εβγαιναν επι εποχης πρωτου iphone, και φυσικα πλεον δεν ισχυουν...αμα λοιπον δε σας αρεσουν τα αντροιντ μη τα παρετε...τωρα αν θελετε να μπαινετε και να λετε μπουρδες οτι κολλανε κρασαρουν κλπ, καντε το για να τα διαβαζουμε και να γελαμε με αυτα που γραφετε, και για να ξερουμε και φυσικα και με ποιους μιλαμε...

Άσε φίλε, η κοινότητα του android (80%+ και τόσες κοινότητες προγραμματιστών) κλαίει σύσωμη με την απώλεια του ektor7 και του windows8. Τέτοια μέλη δύσκολα βρίσκονται. 

Το lag στο android όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, δεν υφίσταται. Η kitkat βγήκε για συσκευές με 512MB RAM, και θα έχουμε και καινούριο runtime σε λίγο (ART) που θα πηγαίνουν ακόμα πιο γρήγορα. Αυτό τα λέει όλα.

Κατά τα άλλα, μπορείτε να συνεχίσετε να ζήτε στον micro-κοσμό σας, αλλά δυστυχώς για σας είναι και θα παραμείνει ΜΙΚΡΟ-κοσμός. :)

• Like 2
Δημοσ.

Καντε ότι θελετε!

Android yok από μένα!

Εγώ θα αράξω σε windows table και θα σας κανω πλάκα που δε θα ξέρετε τι να πείτε στη κοπελίτσα που θελει παίξει flash games στο internet!:P

Άντε όλοι μαζι,ρίξτε ένα χεράκι να βοηθησετε το κορίτσι με το android tablet!;)

http://www.insomnia.gr/topic/531958-flash-player-στο-tablet/#entry53270596

Υ.Γ.Το ποιο πιθανό να κατάλαβε ότι games στο internet και android,δεν πανε μαζί!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτο που ξέρω οτι android να μην λαγκαρει μόνο και να τρέχει super smouth μόνο σε nexus 5 και htc m8 έχω δει.<br> Και γενικώς ελάχιστη προϋπόθεση ειναι τα 2gb ram και αυτά μόνο όταν το λογισμικό δεν ειναι το μαυρο χαλί των Samsung.<br> Κατω απο 1gb ram android κινητό ούτε κατα διάνοια ακόμα και να μου το χαρίσχανε.<br> Τα 512 που άκουσα ούτε για πλάκα άσχετα τι μου πλασάρει η Google.(φύκια για μεταξωτές κορδέλες)<br><br> Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Το android είναι το πιο κακογραμμένο λειτουργικό αυτή τη στιγμή. Αν δεν ήταν δεν θα υπήρχε ολόκληρο project butter επι jelly bean(χρόνια μετά την αρχική έκδοση) για να βελτιώσει το user experience. Δηλαδή να βελτιώσει το lag των συσκευών. Το αν είναι κακογραμμένο γινεται ευκολα κατανοητο σε χαμηλού κόστους συσκευές. 

Δημοσ.

Το android είναι το πιο κακογραμμένο λειτουργικό αυτή τη στιγμή. Αν δεν ήταν δεν θα υπήρχε ολόκληρο project butter επι jelly bean(χρόνια μετά την αρχική έκδοση) για να βελτιώσει το user experience. Δηλαδή να βελτιώσει το lag των συσκευών. Το αν είναι κακογραμμένο γινεται ευκολα κατανοητο σε χαμηλού κόστους συσκευές. 

πηγαινε για προγραμματιστης στη google να μαθεις τα γατακια πως να γραφουν κωδικα να μη χαραμιζεσαι στο insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...