sokinfragoul Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ειπα λουμια, αναφερομουν σε wp8, ηταν ξεκαθαρο νομιζω τωρα βεβαια μιας και επιασες το thinkpad, πες μας και την τιμη του αμα θες Ρε μεγαλε το loading που το βλεπεις;;σε wp με 512 ram;θες να σου θυμισω τι γινετε σε android με 512 ram;σοβαρεψου λιγο.ενεργοποιω καθημερινα δεκα με δεκαπεντε συσκευες ενω μπορει να πιανω αλλες 20 για διαφορους λογους στην δουλεια.τα iphone τα οποια σιχαινομαι αλλα εσω λεμε αληθειες και τα wp δεν θα σε δυσκολεψουν πουθενα και για τιποτα.τα android τα οποια μ αρεσουν γτ μπορεις να τα στησεις οπως εσυβθες σε βγαζουν την ψυχη.ερχετε s4 με 2 gb ram και στο χρονο που αλλαζω εναν κωδικο pin σε αυτο,αλλαζω σε τρια lumia η iphone. TRUE STORY
gkanel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Για τα πρακτικά και μόνο οι τρεις 4 σοβαρές πιθανές εναλλακτικές λύσεις αντί του συγκεκριμένου docking station: Lenovo ThinkPad USB 3.0 Docking Station (0A33970) (Αρχική Τιμή - $179) - Το κατέχω Dell Computer SuperSpeed USB 3.0 Docking Station (YWDN0) (Αρχική - $199) ASUS USB 3.0 Universal Laptop Docking Station (Αρχική $179) Targus USB 3.0 SuperSpeed Dual Video Docking Station with Power, PC/Mac/Windows 8-Tablet/Netbook Compatible (Αρχική $199) Και όλα αυτά χωρίς να είναι ουσιαστικά Docking stations όπως είναι αυτό του άρθρου στο οποίο το FULL PC Tablet Surface 3 (με Intel i7) με Windows 8 (και όχι Windows Phone που αναφέρουν μερικοί - βλ. 925) τοποθετείται πλήρως πάνω του, με δυνατότητα άμεσης χρήσης και με stylus, και με εξωτερικό keyboard (για όσους δεν γουστάρουν το default) και ποντίκι, και Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο περιφερειακό είναι PC Compatible (δλδ. τα πάντα) Αυτά που αναφέρω παραπάνω είναι απλά port replicators με USB3.0 που ήδη κυκλοφορούν περίπου ένα χρόνο και έχουν παραπλήσιες τιμές καταλόγου. Κύριοι με όλο το σεβασμό, νομίζω πως τα παραπάνω posts είναι το ελάχιστο αδικαιολόγητη γκρίνια. 1
Nix Pixel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ρε μεγαλε το loading που το βλεπεις;;σε wp με 512 ram;θες να σου θυμισω τι γινετε σε android με 512 ram;σοβαρεψου λιγο.ενεργοποιω καθημερινα δεκα με δεκαπεντε συσκευες ενω μπορει να πιανω αλλες 20 για διαφορους λογους στην δουλεια.τα iphone τα οποια σιχαινομαι αλλα εσω λεμε αληθειες και τα wp δεν θα σε δυσκολεψουν πουθενα και για τιποτα.τα android τα οποια μ αρεσουν γτ μπορεις να τα στησεις οπως εσυβθες σε βγαζουν την ψυχη.ερχετε s4 με 2 gb ram και στο χρονο που αλλαζω εναν κωδικο pin σε αυτο,αλλαζω σε τρια lumia η iphone. TRUE STORY s4 έχω. Όταν είχε την 4.2 πήγαινε μια χαρά. Lag δεν είχα δει. Όταν πήρε την 4.3 επίσης. Με την kitkat πετούσε. Τώρα που έχω βάλει omnirom (android 4.4.4) πετάει. Και γλύτωσα και από το bloatware της samsung. Μην συγκρίνετε το καθαρό android με ότι χαζομάρα βάζει η samsung. Αλήθεια, στη δουλειά με το nexus 5 πώς τα πας;
sokinfragoul Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 s4 έχω. Όταν είχε την 4.2 πήγαινε μια χαρά. Lag δεν είχα δει. Όταν πήρε την 4.3 επίσης. Με την kitkat πετούσε. Τώρα που έχω βάλει omnirom (android 4.4.4) πετάει. Και γλύτωσα και από το bloatware της samsung. Μην συγκρίνετε το καθαρό android με ότι χαζομάρα βάζει η samsung. Αλήθεια, στη δουλειά με το nexus 5 πώς τα πας; Κακα τα ψεματα ανοιγεις διαχειριστη καιβαπο τα 2gb το 1.1 συνεχεια δεσμευμενο.πατας να παει πισω και περιμενεις εναμθση δευτερολεπτο.samsung σαν τα σικα σου βλεπω αρκετα καθημερινα.και ξανα λεω ο αλλος ελεγε για low budget wp και εγω σου αναφερω ναυαρχιδα android !!για να καταλαβεις την διαφορα. Ασε τις ομνιρομ κανεις δεν θελει να παρει συσκευη και να την βγαλει εκτος εγγυησης γτ οταν θα μου το φερει επειδη δεν φορτιζει να μην περασει λογο του root. Ps μια χαρα φιλε απλα οταν μπαινει nezus στο μαγαζι βαζω στο φουλ το air condition γιατι ζεσταινεται και ψηνεται ολο το μαγαζι!!!! Παρολα αυτα κινηταρα!!!παραδεχομαι
gkanel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Nix Pixel, on 22 Jun 2014 - 10:46 PM, said:Nix Pixel, on 22 Jun 2014 - 10:46 PM, said:Nix Pixel, on 22 Jun 2014 - 10:46 PM, said:Nix Pixel, on 22 Jun 2014 - 10:46 PM, said:Nix Pixel, on 22 Jun 2014 - 10:46 PM, said:Nix Pixel, on 22 Jun 2014 - 10:46 PM, said: Εμείς και το 80% της αγοράς, που συνέχεια ανεβαίνει. Με αυτά που γράφετε, είμαι σίγουρος ότι πρέπει να το έχετε μεγάλη απορία γιατί τα windows phone έχουν ακόμα τόσο χαμηλά ποσοστά. Και μείνετε με τη microsoft που άμα αποκτήσει ποτέ ποσοστό θα πάει σε αποφάσεις του τύπου καθέ 24 ώρες απαιτείται σύνδεση στο ίντερνετ αλλιώς παιχνίδι δεν μπορείς να παίξεις κι άλλα τέτοια. Πήγε να το παίξει μάγκας στην αρχή με τιμές στα ύψη, που ακόμα θυμάμαι, ένα τάμπλετ έκανε 800 ευρώ και δεν είχε καν καλά χαρακτηριστικά (ναι, 800 ευρώ) και είδε ότι δεν την παίρνει και έκοψε από πάντου. Και ΟΧΙ, το android ΔΕΝ έχει lag. Το καθαρό android (nexus, google play editions) πετάει. Τώρα με τι bloatware το φορτώνει ο κάθε κατασκευαστής, σίγουρα ΔΕΝ είναι θέμα του λειτουργικού. Αλλά ακόμα και με το bloatware η kitkat πετάει. Και η επόμενη έκδοση του android που θα έχει το ART θα πετάει πιο πολύ. Τι σχέση έχει να κάνει αυτό το post με τα Windows Phone?????? . Το Surface 3 Pro έχει WINDOWS 8. Εντέλώς πληροφοριακά καμία συσκευή Windows Phone δεν μπαίνει σε Docking Station, και ο λόγος είναι ότι ένα τηλέφωνο δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί σε docking station γιατί απλά μπαίνει στην τσέπη σου (άντε στο τσαντάκι σου αν είναι phablet - εκτός βέβαια αν έχεις μεγάλες τσέπες ) EDIT: Τα Lumia έχουν ένα είδος docking station, αλλά για εντελώς διαφορετικό τρόπο χρήσης απ' ότι φαντάζεσαι, με NFC, Wireless Charging και τέλειο ήχο (δοκιμασμένο) : Nokia MD-100W JBL PowerUp Wireless Charging Speaker for Nokia - Retail Packaging (Αρχική $299) 1
ektor7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εμείς και το 80% της αγοράς, που συνέχεια ανεβαίνει. Με αυτά που γράφετε, είμαι σίγουρος ότι πρέπει να το έχετε μεγάλη απορία γιατί τα windows phone έχουν ακόμα τόσο χαμηλά ποσοστά. Και μείνετε με τη microsoft που άμα αποκτήσει ποτέ ποσοστό θα πάει σε αποφάσεις του τύπου καθέ 24 ώρες απαιτείται σύνδεση στο ίντερνετ αλλιώς παιχνίδι δεν μπορείς να παίξεις κι άλλα τέτοια. Πήγε να το παίξει μάγκας στην αρχή με τιμές στα ύψη, που ακόμα θυμάμαι, ένα τάμπλετ έκανε 800 ευρώ και δεν είχε καν καλά χαρακτηριστικά (ναι, 800 ευρώ) και είδε ότι δεν την παίρνει και έκοψε από πάντου. Και ΟΧΙ, το android ΔΕΝ έχει lag. Το καθαρό android (nexus, google play editions) πετάει. Τώρα με τι bloatware το φορτώνει ο κάθε κατασκευαστής, σίγουρα ΔΕΝ είναι θέμα του λειτουργικού. Αλλά ακόμα και με το bloatware η kitkat πετάει. Και η επόμενη έκδοση του android που θα έχει το ART θα πετάει πιο πολύ. Καντε ότι θελε με το android,βάλτε το και στα PC σας αν θελετε,λίγο με ενδιαφέρει!Εγώ στο κινητό,tablet,laptop και desktop θα παω με τα windows,με τα κακά τους και τα καλα τους! Δοκίμασα για αρκετό καιρο το android και σε smartphone(hd2,sgs2,sgs3) και σε tablet(nexus7),είδα ότι ήταν να δω,έπαιξα όσο ήταν να παίξω,κουραστικά και είπα να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα και να αράξω! Αυτά και καλό βράδυ! Υ.Γ.Ο τελευταίος λόγο που θα εγκατελειπα,εγώ προσωπικά,ένα λογισμικό,είναι το lag και γι'αυτο ΔΕΝ ήταν καν μέσα στους λόγους που διαλεξα άλλο λογισμικό,αντί του android! 1
hakunamatata Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το οτι φορτωνει μια εφαρμογη δεν σημαινει οτι κολλαει και το κινητο.Μπορεις και παλι να πατησεις το start και να κανεις μια κληση αν ειναι επειγον. εφαρμογη οι ρυθμισεις του τηλεφωνου?ειπα, κινηση μεσα στο λειτουργικο, οχι ανοιγμα εφαρμογων...φυσικα και εκει loading, το ιδιο πραγμα ειναι με το λαγκ...κατι φορτωνει, απλα στο wp δε σε αφηνει να κανεις και τπτ Τι..? μας περασε η καψα για να συγκρινουμε τα windows(atom) vs android και πηγαμε στην τιμη του thinkpad? Ότι πληρώνεις παίρνεις! Μεινε με το μαματο android σου και άσε εμας να κ.λ.χτυπιόμαστε με τα lagi windows tablets!Που είναι και πανάκριβα! ξαναλεω γιατι μερικοι δε καταλαβαινετε...ειπα windows phone....windows PHONE...windows PHONEwindows PHONEwindows PHONEwindows PHONEwindows PHONE τα windows 8 δεν ειναι mobile λειτουργικο, ειναι υβριδιο και ειναι αλλη κατηγορια...και φυσικα εχει σπεκς κανονικου υπολογιστη...εγω προσωπικα τα θεωρω πολυ καλα, αν και ειναι ακριβα ακομα...αλλα δε τα κατηγορισα πουθενα Ρε μεγαλε το loading που το βλεπεις;;σε wp με 512 ram;θες να σου θυμισω τι γινετε σε android με 512 ram;σοβαρεψου λιγο.ενεργοποιω καθημερινα δεκα με δεκαπεντε συσκευες ενω μπορει να πιανω αλλες 20 για διαφορους λογους στην δουλεια.τα iphone τα οποια σιχαινομαι αλλα εσω λεμε αληθειες και τα wp δεν θα σε δυσκολεψουν πουθενα και για τιποτα.τα android τα οποια μ αρεσουν γτ μπορεις να τα στησεις οπως εσυβθες σε βγαζουν την ψυχη.ερχετε s4 με 2 gb ram και στο χρονο που αλλαζω εναν κωδικο pin σε αυτο,αλλαζω σε τρια lumia η iphone. TRUE STORY καλα ολοι εσεις με τα wp εχετε μια δουλεια και ειστε μεσα στα πραγματα ψαγμενοι και εχετε δοκιμασει οτι κυκλοφορει...ειπαμε ημουν κατοχος 925...για 2 μηνες και το πληρωσα καινουριο...και το πουλησα για ενα σωρο λογους...και ο βασικοτερος ηταν το λειτουργικο...και οχι, δεν ειχε 512 ραμ, ηταν η ναυαρχιδα της εταιριας...και επειδη κατι λες για ζεστες...μια χαρα ζεσταινοταν και το 925 οπως ολα... και για μια ακομα και τελευταια φορα...ΜΗ συγκρινετε κινητα φορτωμενα με bloats...αν θελετε συγκρινετε με nexus, η htc που εχει κανει φοβερη δουλεια με το sense και πανε σφεντονα...τωρα απλα αν λετε οτι το σ4 λαγκαρει, αυτο δηλωνει τουλαχιστον ασχετοσυνη, παει να πει οτι δε ξερετε τι εστι σαμμυ... 2
sokinfragoul Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εφαρμογη οι ρυθμισεις του τηλεφωνου?ειπα, κινηση μεσα στο λειτουργικο, οχι ανοιγμα εφαρμογων...φυσικα και εκει loading, το ιδιο πραγμα ειναι με το λαγκ...κατι φορτωνει, απλα στο wp δε σε αφηνει να κανεις και τπτ ξαναλεω γιατι μερικοι δε καταλαβαινετε...ειπα windows phone....windows PHONE...windows PHONEwindows PHONEwindows PHONEwindows PHONEwindows PHONE τα windows 8 δεν ειναι mobile λειτουργικο, ειναι υβριδιο και ειναι αλλη κατηγορια...και φυσικα εχει σπεκς κανονικου υπολογιστη...εγω προσωπικα τα θεωρω πολυ καλα, αν και ειναι ακριβα ακομα...αλλα δε τα κατηγορισα πουθενα καλα ολοι εσεις με τα wp εχετε μια δουλεια και ειστε μεσα στα πραγματα ψαγμενοι και εχετε δοκιμασει οτι κυκλοφορει...ειπαμε ημουν κατοχος 925...για 2 μηνες και το πληρωσα καινουριο...και το πουλησα για ενα σωρο λογους...και ο βασικοτερος ηταν το λειτουργικο...και οχι, δεν ειχε 512 ραμ, ηταν η ναυαρχιδα της εταιριας...και επειδη κατι λες για ζεστες...μια χαρα ζεσταινοταν και το 925 οπως ολα... και για μια ακομα και τελευταια φορα...ΜΗ συγκρινετε κινητα φορτωμενα με bloats...αν θελετε συγκρινετε με nexus, η htc που εχει κανει φοβερη δουλεια με το sense και πανε σφεντονα...τωρα απλα αν λετε οτι το σ4 λαγκαρει, αυτο δηλωνει τουλαχιστον ασχετοσυνη, παει να πει οτι δε ξερετε τι εστι σαμμυ... Ενταξει φιλε εχεις δικιο ειμαι ασχετος συγνωμη
KwstasXt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 εφαρμογη οι ρυθμισεις του τηλεφωνου?ειπα, κινηση μεσα στο λειτουργικο, οχι ανοιγμα εφαρμογων...φυσικα και εκει loading, το ιδιο πραγμα ειναι με το λαγκ...κατι φορτωνει, απλα στο wp δε σε αφηνει να κανεις και τπτ Αλλο loading και αλλο Lag.Lag στην συσκευη με android μπορει να σημαινει να κολαει τοσο ωστε ουτε στις κλησεις να μην μπορεις να πας.Στο Loading που γραφει το Windows phone μπορει να αργει ωστε να μπει στην εφαρμογη αλλα δεν σημαινει οτι κολλησε το κινητο!Αμα πατησεις το σταρτ θα ανταποκριθει αμεσως. Επεισης δεν ξερω ποσες εφαρμογες ετρεχες για να σου εμφανισει loading στις ρυθμισεις τηλεφωνου αλλα και καμια να μην ετρεχες ποσες φορες στο εκανε αυτο , 1-2; Στο Λουμια 620 μου με κατωτερα specs δεν εχω τετοιες καθυστερησεις. 1
Odyss3us Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 συμπληρωνοντας τον gkanel που εβαλε τα πραγματα στη θεση τους http://store.acer.com/store/aceremea/en_GB/pd/ThemeID.26339800/productID.284491500 90 £ = 153 $ το εν λογω dock εχει πανω απο απο 1 χρονο που κυκλοφορει, οταν πρωτοβγηκε εκανε 180-200$ πριν αρχισετε το τρολλαρισμα για τις τιμες καντε τουλαχιστο μια ερευνα πρωτα... πηρατε βλεπεις το Surface3 Pro και το docking station σας μαρανε... 1
Nix Pixel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα να πάρουμε το surface 3 (και οποιοδήποτε surface). Αποτυχία ήταν στις πωλήσεις.
alextrela172 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 <p>ειπα λουμια, αναφερομουν σε wp8, ηταν ξεκαθαρο νομιζω</p> <p> </p> <p>τωρα βεβαια μιας και επιασες το thinkpad, πες μας και την τιμη του αμα θες</p>Στα 380-400 ευρώ που στοιχίζει σήμερα ειναι πολυ καλή η τιμή του με βάση αυτά που προσφέρει από Γερμανία και έχεις εγγύηση εδώ Τώρα τους απατεώνες απο Ελλαδισταν δεν ασχολούμαι με τις εκτός τόπου και χρόνου τιμές τους. Sent from my iPad using Insomnia
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα να πάρουμε το surface 3 (και οποιοδήποτε surface). Αποτυχία ήταν στις πωλήσεις. Σε σύγκριση με τι?Με τα φτηνιαρικα android tablets ή με τα ακριβα ultrabooks? Για να ξέρουμε τι συγκρίνουμε! Υ.Γ.Απο τη στιγμη που εχεις λεφτά για android tablet,εχεις και λεφτά για πέταμα! 2
Nix Pixel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Σε σύγκριση με τι? Με τα φτηνιαρικα android tablets ή με τα ακριβα ultrabooks? Για να ξέρουμε τι συγκρίνουμε! Υ.Γ.Απο τη στιγμη που εχεις λεφτά για android tablet,εχεις και λεφτά για πέταμα! Για tablet έχω δώσει 280 ευρώ, όταν είχε βγει το nexus 7 2012. Έχει πάει από την έκδοση 4.1 στην 4.4.3 (και σύντομα στην 4.4.4). Αν και δεδομένου ότι όλες οι εφαρμογές αναβαθμίζονται από το store λίγη σημασία έχει τι έκδοση τρέχεις (η υποστήριξη είναι κορυφαία). 32GB που έχω βάλει μέσα ότι προγράμματα θέλω, το έχω γεμίσει παιχνίδια και δε λέει να τελειώσει ο χώρος. Lag δεν έχω δει ούτε για αστείο. Στη Microsoft πως άλλαξαν τον Balmer; Εγώ θυμώμουν που έλεγε ότι θα φύγει το 2017. Τα έκανε θάλασσα, να γιατί. Που τότε τα windows tablets έκαναν 800 ευρώ με Windows RT και οι κατασκευαστές ακύρωναν τις προτάσεις τους με windows tablet ο ένας μετά τον άλλον. Έλλειψη apps, λειτουργικότητα του store άστα να πάνε, που κάνει 200 ώρες loading και αρκετές φορές σου βγάζει ότι δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet, που για να βρεις που είναι τα apps που έχουν ενημερώσεις πρέπει να ψάξεις μιας και το έχουν καταχωνιασμένο. Καλά για το UI του λειτουργικού δεν το συζητώ. Και η έκδοση δεν παίζει ρόλο. Για να αλλάξει εμφάνιση στα windows πρέπει να περιμένεις os update. Στο android απλά αναβαθμίζεις τον launcher από το store οποιαδήποτε έκδοση τρέχεις. Ένα παράδειγμα.
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για tablet έχω δώσει 280 ευρώ, όταν είχε βγει το nexus 7 2012. Έχει πάει από την έκδοση 4.1 στην 4.4.3 (και σύντομα στην 4.4.4). Αν και δεδομένου ότι όλες οι εφαρμογές αναβαθμίζονται από το store λίγη σημασία έχει τι έκδοση τρέχεις (η υποστήριξη είναι κορυφαία). 32GB που έχω βάλει μέσα ότι προγράμματα θέλω, το έχω γεμίσει παιχνίδια και δε λέει να τελειώσει ο χώρος. Lag δεν έχω δει ούτε για αστείο. Στη Microsoft πως άλλαξαν τον Balmer; Εγώ θυμώμουν που έλεγε ότι θα φύγει το 2017. Τα έκανε θάλασσα, να γιατί. Που τότε τα windows tablets έκαναν 800 ευρώ με Windows RT και οι κατασκευαστές ακύρωναν τις προτάσεις τους με windows tablet ο ένας μετά τον άλλον. Έλλειψη apps, λειτουργικότητα του store άστα να πάνε, που κάνει 200 ώρες loading και αρκετές φορές σου βγάζει ότι δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet, που για να βρεις που είναι τα apps που έχουν ενημερώσεις πρέπει να ψάξεις μιας και το έχουν καταχωνιασμένο. Καλά για το UI του λειτουργικού δεν το συζητώ. Και η έκδοση δεν παίζει ρόλο. Για να αλλάξει εμφάνιση στα windows πρέπει να περιμένεις os update. Στο android απλά αναβαθμίζεις τον launcher από το store οποιαδήποτε έκδοση τρέχεις. Ένα παράδειγμα. Το nexus 7 2012 είναι το android tablet μου και εζησα 10 ολόκληρους μήνες μαζί του,μέχρι που το έστειλα για πρόωρη σύνταξη λόγο του t100!Αυτά περί lag free στο nexus 7(2012) να τα πλασαρεις σε κάποιο που δεν είχε την συσκευή και όχι σε μένα!Το tablet μετά τους 3μηνες ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ και έτρωγε κολλήματα από το πουθενά! Οπότε έκανε update τις εφαρμογές το παρατουσα σε μια γωνία γιατι δε μπορούσα να δουλέψω!ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Ούτε root του έκανα,ούτε έχω κατεβάσει όλο το play store.Ειχε τις πιο βασικές εφαρμογές,με το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παιχνίδι που είχα να ήταν το rr3,τίποτα άλλο! Εχεις συνηδοποιησει ότι μιλάμε για το surface PRO 3 και ΟΧΙ το surface RT??? Ποια έλλειψη apps ρε φίλε,εχεις δουλεψει σε windows tablet? Ακομη και στο t100 το τελευταίο καιρο παίζω PC games(Alice madness) σε touch και μου λες ότι έχω ελληψη από apps και εφαρμογές! Το 90% των εφαρμογών στα windows desktop υποστηριζουν touch χρήση,άσε που το metro είναι τίγκα στις εφαρμογές! Υ.Γ.Για το surface rt,πες ότι θές,δεν ασχολουμε ούτε εγώ με το συγκεκριμένο λογισμικό! Αλλά οταν συγκρίνουμε windows tablet με android,να συζητούμε για την x86 των windows και όχι την arm,απλά επειδή σας βολεύει! Υ.Γ.Οσο για το λογισμικό,στο Asus t100 έχει δυο χρονάκια από το καιρο που κυκλοφορισε μέχρι τα 9 και αλλά 3χρονακια στα 9,μας κάνουν 5 χρονάκια στο νερο official support!Για να δούμε το nexus7(2012) μέχρι που θα φτάσει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα