Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε φιλε πρωτον ο win8 περα απο το νικ, οπου υπαρχει θρεντ για κατι σχετικο με τη microsoft θα μπει να πεταξει την προπαγανδα του για την ανωτεροτητα και ομοιως σε θεματα αντροιντ θα μπει να πει οτι λαγκαρουν κλπ κλπ κλπ....

1. ελευθερια λογου.

2. λεω ακριβως αυτο που βλεπω καθημερινα. android = Lag. 

3. δεν εινα αναγκη να διαβαζεις και να σχολιαζεις αυτα που γραφω, μπορεις να τα προσπερνας.. αλλα προτιματε οι περισσοτεροι να γινεται supporters του android και οταν το κανετε αυτο, γινεστε οτι εγω για την Ms αλλα χωρις εικονα με το ρομποτακι :*

4. εχει φαση ολο αυτο :)

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ωραια ελευθερια λογου οποτε εγω θα σε βριζω και εσυ θα προσπερνας τις βρισιες μου...στο 1 και στο 3 σου παει αυτο μαζι...λοιπον οταν γραφεις κατι κρινεσαι, so simple...

αυτο που βλεπεις καθημερινα android=lag, ειναι στο δικο σου μικροκοσμο που εχεις σχηματισει πλασματικα στο κεφαλι σου...android=lag, σημαινει nexus=lag...εσυ λοιπον βλεπεις samsung=lag που ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα

2 μηνες ειχα 925 το μονο κινητο που χαρηκα που πουλησα, λοιπον δεν ειμαστε ολοι κολλημενοι σαν εσενα εχουμε δοκιμασει και τις εναλλακτικες...

τωρα τα ταμπλετακια που εχεις πεταμενα ευχαριστως να σε ελαφρωσω απο το βαρος να τα παρω για να μη χαλιεσαι κιολας

• Like 2
Δημοσ.

εχω 2 tablet android (απο διαγωνισμους του fb κερδισα)

πεθαινουν στο Lag.. ειναι απλα κλειστα για παντα μεσα στο συρταρι... αν τα θελετε σας τα χαριζω κιολας καθυστε ψαξτε ρομς και λαντσερς και οτι θελετε.

Αυτο που πατε να μας πισετε οτι δεν εχει λαγκ το αντροιντ ειναι γελοιο.

Θα καειτε στην κολαση με τετοια ψεματα

Πρώτον, μη λες ψέμματα. Δεν έχεις android tablet. Απλά το λες για να υποστηρίξεις την άποψη σου. Κοινώς, κοροιδεύεις όλα τα μέλη του φόρουμ. 

Δεύτερον, αν έχεις από διαγωνισμούς, είσαι και πάλι fail μιας και έλαβες μέρος σε διαγωνισμό για κάτι που δε σου αρέσει.

Μην την ψάχνεις, και στις 2 περιπτώσεις λες μπαρούφες.

Το android δεν έχει lag. Και ναι, θα ψάξουμε για ROMS και LAUNCHERS γιατί αυτά είναι μερικά από τα ωραία του android: Ελευθερία και παραμετροποιήση. 

Δημοσ.

εχω 2 tablet android (απο διαγωνισμους του fb κερδισα)

πεθαινουν στο Lag.. ειναι απλα κλειστα για παντα μεσα στο συρταρι... αν τα θελετε σας τα χαριζω κιολας καθυστε ψαξτε ρομς και λαντσερς και οτι θελετε.

Αυτο που πατε να μας πισετε οτι δεν εχει λαγκ το αντροιντ ειναι γελοιο.

Θα καειτε στην κολαση με τετοια ψεματα

1. ελευθερια λογου.

3. δεν εινα αναγκη να διαβαζεις και να σχολιαζεις αυτα που γραφω, μπορεις να τα προσπερνας.. αλλα προτιματε οι περισσοτεροι να γινεται supporters του android και οταν το κανετε αυτο, γινεστε οτι εγω για την Ms αλλα χωρις εικονα με το ρομποτακι :*

Η καημενιά πάει σύννεφο. :)

• Like 2
Δημοσ.

Ηρεμήστε λίγο,εδω για ένα μ@μιμενο dock του surface pro,που βρεθήκατε στα WP?

Ούτε καν το ιδιο λογισμικό δεν έχουν!

Και αναφέρομαι κυρίως στον windows8 που το ξεκίνησε!!!

Και να κλείνει το θέμα,τα android από τους 800 και μετά μια χαρά σμουθατα και χωρίς λακ,αν δε τα μαμισεις!

Δημοσ.

1. ελευθερια λογου.

Αγόρασα WP8 πολύ πρόσφατα (λιγότερο από μήνα) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.  Η αλήθεια όμως είναι πως και αυτό έχει κάποια σπαστικά πράγματα και δεν αναφέρομαι στο κατάστημα.

Το πιο σπαστικό για μένα είναι το ημερολόγιο το οποίο μου δείχνει όλα τα ραντεβού της δουλειάς μου μια ώρα πίσω.  Αυτό είναι γνωστό πρόβλημα στης MS με τα daylight savings και τελικά αναγκάστηκα να θέσω την ώρα στο κινητό West Africa (UTC+1) για να βλέπω το ημερολόγιο σωστά.  Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα όταν κάνω καποιο ποστ στο FB ή λαμβάνω μήνυμα στο Whatsapp ή το Viber, να πηγαίνουν αυτά μια ώρα πίσω.

Ένα άλλο επίσης σπαστικό είναι πως όταν άνοιξα για πρώτη φορά την εφαρμογή των παιχνιδιών, μου κόλλησε στο email ένα τυχαίο xBox λογαριασμό και τώρα για να βάλω τον κανονικό μου, τον οποίο είχα εγεγραμμένο σε άλλο email, πρέπει να φτιάξω ένα μούφα email λογαριασμό, για να αλλάξω λογαριασμούς email από την κονσόλα και αν και όταν αυτό γίνει, να κάνω την αλλαγή στο τηλέφωνο.  Μεγάλη ευκολία.  :P

Το lag το οποίο λενε πολλοί για το Android δεν υφίσταται στις νέες συσκευές, τουλάχιστον τις high end.  Αν μερικά ms σε transition effect το θεωρείτε lag τότε ναι.  

Χρησιμοποιώ και low end και high end συσκευές Android και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, επειδή τις σέταρα όπως ήθελα εγώ.

Φυσικά, τα ψιλοκολλήματα που ανέφερα για τα WP8 δεν είναι ικανά να μου αλλάξουν την άποψη ότι πρόκειται για ένα πρώτης τάξεως λειτουργικό, το οποίο πρέπει π'ανω απ΄όλα να το μάθω εγώ προσωπικά.  Το ότι πρέπει να μάθω εγώ όμως να το χειρίζομαι όπως πρέπει, δεν σημαίνει ότι είναι μούφα από μόνο του. :)

Δημοσ.

Η καημενιά πάει σύννεφο. :)

Οι φιλοι μου εχουν και android phones... εκει βλεπω το λαγκ

και τους λεω "Παρτε Lumia ρε"

ε και μετα κραζομαστε για καμια ωρα μεχρι να τελιωσει το ουζακι μας. 

:) 

Πρώτον, μη λες ψέμματα. Δεν έχεις android tablet. Απλά το λες για να υποστηρίξεις την άποψη σου. Κοινώς, κοροιδεύεις όλα τα μέλη του φόρουμ. 

Δεύτερον, αν έχεις από διαγωνισμούς, είσαι και πάλι fail μιας και έλαβες μέρος σε διαγωνισμό για κάτι που δε σου αρέσει.

Μην την ψάχνεις, και στις 2 περιπτώσεις λες μπαρούφες.

Το android δεν έχει lag. Και ναι, θα ψάξουμε για ROMS και LAUNCHERS γιατί αυτά είναι μερικά από τα ωραία του android: Ελευθερία και παραμετροποιήση. 

1 εχω.

2. σε οτιδηποτε υπαρχει σε διαγωνισμο θα μπω ακομα και σε Ps4 να το κερδισω και να το πουλησω. (τα συγκεκριμενα τα κρατησα για τον πατερα και την μητερα μου... αλλα δεν)

3. εχει λαγκ, γιατι το βλεπω. Η ΜΟΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΓΚ ΤΟ ΑΝΤΡΟΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ απο εκει και μετα... κλενε οι χρηστες

Αγόρασα WP8 πολύ πρόσφατα (λιγότερο από μήνα) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.  Η αλήθεια όμως είναι πως και αυτό έχει κάποια σπαστικά πράγματα και δεν αναφέρομαι στο κατάστημα.

Το πιο σπαστικό για μένα είναι το ημερολόγιο το οποίο μου δείχνει όλα τα ραντεβού της δουλειάς μου μια ώρα πίσω.  Αυτό είναι γνωστό πρόβλημα στης MS με τα daylight savings και τελικά αναγκάστηκα να θέσω την ώρα στο κινητό West Africa (UTC+1) για να βλέπω το ημερολόγιο σωστά.  Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα όταν κάνω καποιο ποστ στο FB ή λαμβάνω μήνυμα στο Whatsapp ή το Viber, να πηγαίνουν αυτά μια ώρα πίσω.

Ένα άλλο επίσης σπαστικό είναι πως όταν άνοιξα για πρώτη φορά την εφαρμογή των παιχνιδιών, μου κόλλησε στο email ένα τυχαίο xBox λογαριασμό και τώρα για να βάλω τον κανονικό μου, τον οποίο είχα εγεγραμμένο σε άλλο email, πρέπει να φτιάξω ένα μούφα email λογαριασμό, για να αλλάξω λογαριασμούς email από την κονσόλα και αν και όταν αυτό γίνει, να κάνω την αλλαγή στο τηλέφωνο.  Μεγάλη ευκολία.   :P

Το lag το οποίο λενε πολλοί για το Android δεν υφίσταται στις νέες συσκευές, τουλάχιστον τις high end.  Αν μερικά ms σε transition effect το θεωρείτε lag τότε ναι.  

Χρησιμοποιώ και low end και high end συσκευές Android και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, επειδή τις σέταρα όπως ήθελα εγώ.

Φυσικά, τα ψιλοκολλήματα που ανέφερα για τα WP8 δεν είναι ικανά να μου αλλάξουν την άποψη ότι πρόκειται για ένα πρώτης τάξεως λειτουργικό, το οποίο πρέπει π'ανω απ΄όλα να το μάθω εγώ προσωπικά.  Το ότι πρέπει να μάθω εγώ όμως να το χειρίζομαι όπως πρέπει, δεν σημαίνει ότι είναι μούφα από μόνο του. :)

Δεν διαφωνω.. η διαφορα μας ειναι πως ημουν χρηστης αντροιντ 3-4 χρονων. ;)

(Οτι θες για WP στειλε μου σε pm και σου εχω την λυση yo! )

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα πορτοφολιού,αλλά ποσο αξίζει ένα τέτοιο dock station.Το surface pro είναι ακριβό,γιατι το hardware που έχει μέσα είναι πολύ πιο ακριβο,απ'οτι αυτά που έχουν android&atoms tablets,όχι γιατι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινο με βαριές τσέπες!

Να σου υπενθυμισω λοιπον οτι και η apple και εταιριες τυπου Samsung σου πουλανε αντικειμενα τα οποια δεν αξιζουν τοσο οσο κοστολογουνται. Ειδικα η πρωτη... Επομενως η MS σου λεει οτι εαν καποιος εχει τα λεφτα να παρει το SP3, θα παρει και το dock. Τωρα το εαν οτι πληρωνουμε αξιζει τα λεφτα που δινουμε, αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Το καλο του καπιταλισμου (ισως το μοναδικο καλο) ως εννοια  ειναι οτι υπαρχουν πολλες επιλογες εκει εξω. Ας πουλανε το dock 2 χιλιαρικα. Αν μπορεις να κανεις την δουλεια σου με το ενα πεμπτο της τιμης τοτε τι ασχολεισαι με το εαν η MS βαραει στο ψαχνο?

Δημοσ.

Να σου υπενθυμισω λοιπον οτι και η apple και εταιριες τυπου Samsung σου πουλανε αντικειμενα τα οποια δεν αξιζουν τοσο οσο κοστολογουνται. Ειδικα η πρωτη... Επομενως η MS σου λεει οτι εαν καποιος εχει τα λεφτα να παρει το SP3, θα παρει και το dock. Τωρα το εαν οτι πληρωνουμε αξιζει τα λεφτα που δινουμε, αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Το καλο του καπιταλισμου (ισως το μοναδικο καλο) ως εννοια ειναι οτι υπαρχουν πολλες επιλογες εκει εξω. Ας πουλανε το dock 2 χιλιαρικα. Αν μπορεις να κανεις την δουλεια σου με το ενα πεμπτο της τιμης τοτε τι ασχολεισαι με το εαν η MS βαραει στο ψαχνο?

Απλά ένα παράδειγμα!

Ο i5 του surface κοστολογηται από την Intel περιπου 300$ και δεν είναι soc(system on chip),είναι ΜΟΝΟ ο cpu&gpu,ολα τα υπόλοιπα που έχει ένας soc αγοράζονται έξτρα!

Ο bay trail κοστολογηται από την Intel 30$ και είναι soc!

Μόνο για να δεις πως ανεβαίνει το κόστος!

Επίσης δες ποσά πωληται μια nand/emmc και ποσά ένας ssd,να σου φύγουν τα σαγόνια!

Και έλα πες μου ότι το surface είναι υπερκοστολογιμενο σε σχέση με τα arm&bay trail tablets!

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδια μιας και θιχτηκε το θεμα λαγκ

σοβαρολογειται οτι δεν εχουν λαγκ τα wp? :-D

ενα λειτουργικο το οποιο ουσιαστικα δεν ειναι καν λειτουργικο, αλλα τετραγωνα κουτακια και γραμματακια μιας και απο γραφικα δεν εχει τπτ να τρεχει, στο οποιο πατας να σου μπει σε ενα υπομενου, και εμφανιζεται οθονη loading (!!!!!!) εσεις το θεωρειται με τα win οτι δεν εχετε λαγκ?

κλαιω με την ασχετοσυνη μερικων...και δεν αναφερομαι σε low bugdet win, ειπαμε 925 που ηταν περσινη ναυαρχιδα...

αν θελετε να συζητησουμε τα αρνητικα σε android και win και οτι αλλο ευχαριστως...αλλα οχι να μας λεει και ο win8 οτι δεν εχουν τα microsoft lag τα διαβαζω αυτα και κλαιω...πατας ρυθμισεις και βλεπεις loading χαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

ενα λειτουργικο το οποιο ουσιαστικα δεν ειναι καν λειτουργικο, αλλα τετραγωνα κουτακια και γραμματακια μιας και απο γραφικα δεν εχει τπτ να τρεχει, στο οποιο πατας να σου μπει σε ενα υπομενου, και εμφανιζεται οθονη loading (!!!!!!) εσεις το θεωρειται με τα win οτι δεν εχετε λαγκ?

κλαιω με την ασχετοσυνη μερικων...και δεν αναφερομαι σε low bugdet win, ειπαμε 925 που ηταν περσινη ναυαρχιδα...

αν θελετε να συζητησουμε τα αρνητικα σε android και win και οτι αλλο ευχαριστως...αλλα οχι να μας λεει και ο win8 οτι δεν εχουν τα microsoft lag τα διαβαζω αυτα και κλαιω...πατας ρυθμισεις και βλεπεις loading χαχαχαχ

Αν δε σου κανει μια συγκριση ενως wp,που κατά την γνωμη σου δεν είναι λογισμικο,μπορεις ελευθερα να συγκρινεις ένα windows tablet(x86-atom) με ένα android tablet!

Φυσικα αν σου κανουν τα windows 8.1 για λογισμικο!Γιατι μπορει να το θεωρεις και αυτό,τετραγωνακια χωρις εφε! :devil:

Απολαυσε το λακι windows vs lag free android

Δημοσ.

ειπα λουμια, αναφερομουν σε wp8, ηταν ξεκαθαρο νομιζω

τωρα βεβαια μιας και επιασες το thinkpad, πες μας και την τιμη του αμα θες

Δημοσ.

Το οτι φορτωνει μια εφαρμογη δεν σημαινει οτι κολλαει και το κινητο.Μπορεις και παλι να πατησεις το start και να κανεις μια κληση αν ειναι επειγον.

Δημοσ.

ειπα λουμια, αναφερομουν σε wp8, ηταν ξεκαθαρο νομιζω

τωρα βεβαια μιας και επιασες το thinkpad, πες μας και την τιμη του αμα θες

Τι..? μας περασε η καψα για να συγκρινουμε τα windows(atom) vs android και πηγαμε στην τιμη του thinkpad?

Ότι πληρώνεις παίρνεις!

Μεινε με το μαματο android σου και άσε εμας να κ.λ.χτυπιόμαστε με τα lagi windows tablets!Που είναι και πανάκριβα!;)

Δημοσ.

Τι..? μας περασε η καψα για να συγκρινουμε τα windows(atom) vs android και πηγαμε στην τιμη του thinkpad?

Ότι πληρώνεις παίρνεις!

Μεινε με το μαματο android σου και άσε εμας να κ.λ.χτυπιόμαστε με τα lagi windows tablets!Που είναι και πανάκριβα! ;)

Εμείς και το 80% της αγοράς, που συνέχεια ανεβαίνει. :) Με αυτά που γράφετε, είμαι σίγουρος ότι πρέπει να το έχετε μεγάλη απορία γιατί τα windows phone έχουν ακόμα τόσο χαμηλά ποσοστά.

Και μείνετε με τη microsoft που άμα αποκτήσει ποτέ ποσοστό θα πάει σε αποφάσεις του τύπου καθέ 24 ώρες απαιτείται σύνδεση στο ίντερνετ αλλιώς παιχνίδι δεν μπορείς να παίξεις κι άλλα τέτοια. 

Πήγε να το παίξει μάγκας στην αρχή με τιμές στα ύψη, που ακόμα θυμάμαι, ένα τάμπλετ έκανε 800 ευρώ και δεν είχε καν καλά χαρακτηριστικά (ναι, 800 ευρώ) και είδε ότι δεν την παίρνει και έκοψε από πάντου.

Και ΟΧΙ, το android ΔΕΝ έχει lag. Το καθαρό android (nexus, google play editions) πετάει. Τώρα με τι bloatware το φορτώνει ο κάθε κατασκευαστής, σίγουρα ΔΕΝ είναι θέμα του λειτουργικού. Αλλά ακόμα και με το bloatware η kitkat πετάει. Και η επόμενη έκδοση του android που θα έχει το ART θα πετάει πιο πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...