Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί με την κυκλοφορία του νέου πανίσχυρου tablet της Micorosft, έγινε διαθέσιμο για προ-παραγγελία και ένα νέο docking station το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στους κατόχους αυτής της συσκευής.

Η εταιρεία δημιούργησε το νέο αυτό αξεσουάρ με σκοπό να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα των πελατών της καθώς έτσι το Surface Pro 3 μπορεί να μετατραπεί πρακτικά σε ένα πλήρες desktop workstation.

Το νέο αυτό docking station το οποίο μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν έρχεται εξοπλισμένο με έξοδο εικόνας Mini DisplayPort (με δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου 4Κ), 5 θύρες USB 3.0, θύρα δικτύου Ethernet, έξοδο ήχου 3.5mm audio jack, αλλά και τροφοδοτικό ισχύος 48W για γρήγορη φόρτιση του tablet.

H τιμή του έχει οριστεί από την εταιρεία στα 199 δολάρια και η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα από τις ΗΠΑ στις 15 Αυγούστου.

touch story

backwhat story

fontwhat story

Link.png Site: Neowin

Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

edit:

φιλε εχεις καταντησει κουραστικος...πες μας τουλαχιστον μιας και μας πριζεις με τη microsoft, σου δινει καλο ποσοστο?

να αρχισουμε να πριζουμε κι εμεις μπας και βγαλουμε κανα φραγκο

• Like 6
Δημοσ.

edit:

Έχω 3 συσκευές android.

xperia neo v, samsung galaxy s4 και nexus 7.

Δεν έχει lag το android. Σταμάτα αυτήν την πιπίλα. Κάπως πρέπει να υπερασπιστείς την εταιρία που έχεις μετοχές, αλλά όχι λέγοντας ανακρίβιες. Αν και ο ορισμός του fanboy, που είσαι, αυτό είναι. Τυφλός οπαδισμός.

φιλε εχεις καταντησει κουραστικος...πες μας τουλαχιστον μιας και μας πριζεις με τη microsoft, σου δινει καλο ποσοστο?

Και κουραστικός και γραφικός θα συμπληρώσω εγώ. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί πετάει χολή για τους άλλους, και μόλις του θίξει κάποιος τη Microsoft κλαίγεται να μη σχολιάζουμε άμα δε μας αρέσει. χαχαχα Δεν παλεύεται ο τύπος.

Όσο για το docking station απαράδεκτη τιμή. Όσο κάνει ένα τάμπλετ όπως είπες κι ένας φίλος πιο πάνω κάνει αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Οπότε έχει βγει ένα tablet και τα παρελκόμενα τα οποία το μετατρέπουν σε laptop και καταλήγεις να σκάσεις όσα θα σκαγες για ένα laptop κι ένα tablet. Έξυπνο ρε παιδί μου.

Δημοσ.

Σαν κατοχος 2 android συσκευών (galaxy note2 & quad core A9 tablet) και μιας windows συσκευη (asus t100) εχω να πω πως το πρωτο απαιτει καλο hw για να μην λαγκαρει. Ακομη και με την 4.4.2 και Nova prime τρωω ωρες ωρες σκαλωματα γερα, και  πιστεψτε με είμαι γνωστης του android os.

Από την άλλη εχουμε τα windows που είναι σφαιρατα είναι desktop class os και όχι mobile εχει το πληρεστερο multitasking και πλεον ένα πολύ αξιολογο touch interface και ένα market που σιγα σιγα παιρνει τα πανω του.

Δεν μπορει κανεις λοιπον να με κατηγορησει για φανμπουσμο, δουλευω και στις 2 πλατφόρμες και πιστευω πως είμαι απολυτα δικαιος.

BTW φοβερο μηχανημα το sp3.....

• Like 5
Δημοσ.

ρε φιλε πρωτον ο win8 περα απο το νικ, οπου υπαρχει θρεντ για κατι σχετικο με τη microsoft θα μπει να πεταξει την προπαγανδα του για την ανωτεροτητα και ομοιως σε θεματα αντροιντ θα μπει να πει οτι λαγκαρουν κλπ κλπ κλπ....

αμα θελετε λαγκ φρεε συσκευες, παρτε νεξους...το να συγκρινεις ενα λειτουργικο φορτωμενο απο τριτους κατασκευαστες με bloats με ενα pure δεν εχει νοημα...επισης τα αντροιντ δουλευουν στα παντα, τα win μονο στις συσκευες που φτιαχνει η μικροσοφτ και σε 2 3 ακομα κατασκευαστες...οποτε δεν ασχολουνται με θεματα ασυμβατοτητων κλπ σε hw...τοσα χρονια ομοιως μας τα επριζαν οι μακιντοσαδες για την ανωτεροτητα του μακ σε σχεση με τα win συγκρινοντας ουσιαστικα διαφορετικα πραγματα

ps:οντως τα καινουρια surface ειναι πολυ αξιολογες συσκευες

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλε πρωτον ο win8 περα απο το νικ, οπου υπαρχει θρεντ για κατι σχετικο με τη microsoft θα μπει να πεταξει την προπαγανδα του για την ανωτεροτητα και ομοιως σε θεματα αντροιντ θα μπει να πει οτι λαγκαρουν κλπ κλπ κλπ....

αμα θελετε λαγκ φρεε συσκευες, παρτε νεξους...το να συγκρινεις ενα λειτουργικο φορτωμενο απο τριτους κατασκευαστες με bloats με ενα pure δεν εχει νοημα...επισης τα αντροιντ δουλευουν στα παντα, τα win μονο στις συσκευες που φτιαχνει η μικροσοφτ και σε 2 3 ακομα κατασκευαστες...οποτε δεν ασχολουνται με θεματα ασυμβατοτητων κλπ σε hw...τοσα χρονια ομοιως μας τα επριζαν οι μακιντοσαδες για την ανωτεροτητα του μακ σε σχεση με τα win συγκρινοντας ουσιαστικα διαφορετικα πραγματα

ps:οντως τα καινουρια surface ειναι πολυ αξιολογες συσκευες

Εχεις δίκαιο,2-3 κατασκευαστές και επίσης δε μπορεις φτιαξεις,ούτε το δικό σου PC και να βάλεις windows πάνω!!!:devil:

Είπαμε να τα χοσουμε στον windows8,αλλά το ξεχεσαμε το θέμα!:lol:

Στο θέμα:

Θα συμφωνισω,ότι είναι πανάκριβο το dock.Μεχρι τα 100$,θα ήταν τίμια πρόταση!

• Like 1
Δημοσ.

Κάθεστε και συζητάτε για τιμές κτλπ. Είναι προφανές πως στα πορτοφόλια που απευθύνεται το SP3 απευθύνεται και το station...

Sent from my Lumia 1520

• Like 4
Δημοσ.

Κάθεστε και συζητάτε για τιμές κτλπ. Είναι προφανές πως στα πορτοφόλια που απευθύνεται το SP3 απευθύνεται και το station...

Sent from my Lumia 1520

Δεν είναι θέμα πορτοφολιού,αλλά ποσο αξίζει ένα τέτοιο dock station.Το surface pro είναι ακριβό,γιατι το hardware που έχει μέσα είναι πολύ πιο ακριβο,απ'οτι αυτά που έχουν android&atoms tablets,όχι γιατι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινο με βαριές τσέπες!
  • Like 3
Δημοσ.

Από αυτούς που κράζουν την τιμή αυτής της βάσης, θα μπορέσει κανείς να μας δώσει ανταγωνιστική πρόταση με αυτά τα χαρακτηριστικά, κοστολογημένη φθηνότερα αν είναι δυνατόν, έτσι για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης; Μερικοί εδώ πέρα κράζουν αδιαλείπτως άνευ λόγου και αιτίας....

• Like 4
Δημοσ.

και εσεις μου τα πριζεται που κραζεται οτι εχει επανω το MS logo. αυτο δεν μας κανει το ιδιο babe?

• Like 1
Δημοσ.

Έχω 3 συσκευές android.

xperia neo v, samsung galaxy s4 και nexus 7.

Δεν έχει lag το android. Σταμάτα αυτήν την πιπίλα. Κάπως πρέπει να υπερασπιστείς την εταιρία που έχεις μετοχές, αλλά όχι λέγοντας ανακρίβιες. Αν και ο ορισμός του fanboy, που είσαι, αυτό είναι. Τυφλός οπαδισμός.

Και κουραστικός και γραφικός θα συμπληρώσω εγώ. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί πετάει χολή για τους άλλους, και μόλις του θίξει κάποιος τη Microsoft κλαίγεται να μη σχολιάζουμε άμα δε μας αρέσει. χαχαχα Δεν παλεύεται ο τύπος.

Όσο για το docking station απαράδεκτη τιμή. Όσο κάνει ένα τάμπλετ όπως είπες κι ένας φίλος πιο πάνω κάνει αυτό.

εχω 2 tablet android (απο διαγωνισμους του fb κερδισα)

πεθαινουν στο Lag.. ειναι απλα κλειστα για παντα μεσα στο συρταρι... αν τα θελετε σας τα χαριζω κιολας καθυστε ψαξτε ρομς και λαντσερς και οτι θελετε.

Αυτο που πατε να μας πισετε οτι δεν εχει λαγκ το αντροιντ ειναι γελοιο.

Θα καειτε στην κολαση με τετοια ψεματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...