Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη η οθονη καιγετια και ειναι θεμα χρονου πλεον το τποτε θα σταματησει να δουλευει ψαχνω να δω τι Εοθονη θα παρω. Λεω να παρω μια 23". Εχω ακουσει καλα λογια για αυτην http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/monitor-tv/lg-23mt55d-monitor-tv-23/prod5903226pp/ Να παρω αυτην η να παω σε αλλη μαρκα? Αυτη που εχω τωρα ειναι μια 9 ετων LG FLATRON SLIM 19'' 1280X1024.

Δημοσ.

Σημερα πηρα την καινουργια οθονη! Αυτη πηρα

LG LED 21,522MP55HQ-P

Ξεκιναω τωρα τις δοκιμδς στα παιχνιδια να δω πσοο χειροτερα τρεχουν σε συγκριση με την παλια που ηταν 1280χ1024

Δημοσ.

Να ταν μονο αυτο? Βλεπω τεραστια διαφορα στα γραφικα σε ολα τα παιχνιδια. Πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη οθονη!!! Δεν πηρα 23 λογω χωρου. Στο γραφειο που εχω το pc ισα ισα χωραει μια οθονη 22 αλλιως θα επαιρνα 23. Τωρα για ιντσα πανω η μια ιντσα κατω δεν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα.

Δημοσ.

Τωρα για ιντσα πανω η μια ιντσα κατω δεν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα.

Πολλές γυναίκες θα διαφωνήσουν με αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Να ταν μονο αυτο? Βλεπω τεραστια διαφορα στα γραφικα σε ολα τα παιχνιδια. Πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη οθονη!!! Δεν πηρα 23 λογω χωρου. Στο γραφειο που εχω το pc ισα ισα χωραει μια οθονη 22 αλλιως θα επαιρνα 23. Τωρα για ιντσα πανω η μια ιντσα κατω δεν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα.

Ευχαριστουμε που μας ειπες το αυτονοητο,οτι δηλαδη βλεπεις διαφορα απο την αναλυση 1280x1024 στην 1920x1080.... :mellow:

Σημερα πηρα την καινουργια οθονη! Αυτη πηρα

LG LED 21,522MP55HQ-P

Ξεκιναω τωρα τις δοκιμδς στα παιχνιδια να δω πσοο χειροτερα τρεχουν σε συγκριση με την παλια που ηταν 1280χ1024

Δεν ξερω για ποιο απιθανο λογο περιμενες τα παιχνιδια να τρεχουν χειροτερα οταν ανεβεις σε αναλυση  :wacko:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...