noobogadgetakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σε όλους παίδες...επειδή το κινητό είναι σχετικά καινούριο ακόμα έχει κάνει την εμφάνισή της καμία αξιόπιστη λύση για root?
Gr_Soul Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πρώτα τα εύκολα KingoRoot, Root Genius, TowelRoot και Framaroot: http://www.doctorandroid.gr/2012/02/android-basics-root.html
noobogadgetakias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 δοκιμασα το towelroot αλλα πως ξερω αν εγινε ροοτ η συσκευη μ?
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 επισης παρολο που εχω ενεργοποιησει το usb debuging οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη δεν μ δινει επιλογες...οπως ας πουμε αν θελω να συνδεσω το κινητο η να το φορτισω η ξερω και εγω τι αλλο σαν επιλογη
Gr_Soul Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Κατέβασε το root checker ή οποιαδήποτε root εφαρμογή και θα στο πει. Όσον αφορά τον εντοπισμό σφαλμάτων, δε σου δίνει καμία νέα επιλογή όταν το ενεργοποιείς.
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 το λεω γιατιστις περιγραφες για ροοτ λενε πως πρεπει να εχω ενεργοποιημενο το debuging mode και πως θα πρεπει να το βαλω στην επιλογη φορτιση μονο...τεσπα....παντως δεν εχω δει καμια ανταποκριση σε καμια μεθοδο μεχρι τωρα...δεν μπορω να το κανω ροοτ με καμια....με το ροοτ genius πηγε κατι να γινει αλλα μολις εφτανε στο 80% ελεγε πως το κινητο αποσυνδεοταν και δεν ξερω γιατι....αν εχεις καμια ιδεα βοηθησε με σε παρακαλω με το kingo root ελεγε πως επρεπε να κανω s-off.το εκανα με το htc unlock bootloader...κομπλε...αλλα και παλι δεν μου εκανε ροοτ
Gr_Soul Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Άλλο το S-OFF και άλλο το bootloader unlock. Για S-OFF δες το Firewater: http://www.doctorandroid.gr/2014/02/s-off-htc-firewater-tool.html
noobogadgetakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 αα καταλαβα...τεσπα...εγω εκανα nlock bootloader γιατι μου το ζητουσε σαν προυποθεση μια απο τις πολλες εφαρμογες για ροοτ αλλα εφοσον το εκανα αυτο μετα ροοτ δεν γινοταν..οποτε θα περιμενω και αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα