LongTom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Σήμερα πήρε το μάτι μου τούτο το παιχνίδι. http://www.navalaction.com/ We have started in February 2013. Naval Action is being developed by professionals who participated in production of S.T.A.L.K.E.R, World of Tanks, Metro Last Light and Battlefield. Game will feature (eventually): Multiplayer and Co-Op Authentic ships Realistic ship combat Trading, exploration and crafting Global conquest Ως λάτρης του Age of Sail(εποχής και παιχνιδιών)περιμένω αρκετά από το συγκεκριμένο. Τώρα το world of tanks και το battlefield λίγο με σκιάζει,αλλά όπως πάντα είδωμεν...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ενδιαφέρον φαίνεται.
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πολύ καλό δείχνει σαν ιδέα βέβαια γιατί δεν υπάρχει κάτι πέρα από τα πλοία από gameplay.
wazzaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!Να δούμε... Δεν υπάρχουνε πολλά σε αυτό το είδος, παιχνίδια και πραγματικά είναι κρίμα!Μακάρι να βγάλουνε κάτι καλό. 1
LongTom Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μετά από αρκετό καιρό ξαναπέτυχα το συγκεκριμένο. Τώρα μπορεί κάποιος να το αγοράσει για ~40$ και να έχει πρόσβαση στο PVP/PVE αρένα και σε διάφορα άλλα καλούδια που αναγράφονται αναλυτικά στο παρακάτω λινκ. Από ότι είδα στα ~10 βίντεο που παρακολούθησα μέχρι τώρα το παιχνίδι είναι γενικά πολύ σταθερό και οι παίκτες έχουν λίγα παράπονα για bugs(δεν έκαμα αναλυτικό ψάξιμο). http://www.navalaction.com/preorder/
pc_admin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Βγηκε και στο steam http://store.steampowered.com/app/311310/ Τα σπαει το παιχνιδακι... Αν επεφτε και λογο η τιμη ,τουλαχιστον κατω απο 20 ευρω
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το δοκίμασα λίγο, αλλά θα πρέπει να περιμένω να βγει κανονικά για να εκφέρω άποψη. Για την ώρα το συγκρινω με το POTBS και αντί να κυκλοφορείς στο λιμάνι, μου δίνει μια μπλε οθόνη.
pc_admin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το δοκίμασα λίγο, αλλά θα πρέπει να περιμένω να βγει κανονικά για να εκφέρω άποψη. Για την ώρα το συγκρινω με το POTBS και αντί να κυκλοφορείς στο λιμάνι, μου δίνει μια μπλε οθόνη. To POTBS δεν το εχω για να ξερω (ουτε το naval action εχω αλλα εχω δει review videos) ,αλλα απο λιγα που ειδα στο internet to POTBS ειναι rpg με καποιες ναυμαχιες ενω το naval action ειναι action game μονο με ναυμαχιες χωρις τα στοιχεια rpg του αλλου Επισης to naval action εχει μεγαλο ποσοστο gameplay Α προσωπου ,ενω στο POTBS οι ναυμαχιες ειναι Γ προσωπου Αρα πιστευω δεν μπορεις να συγκρινεις αυτα τα 2 γιατι ειναι τελειως διαφορετικα παιχνιδια κι ας εχουν κοινο θεμα τις ναυμαχιες To naval action = WoWarships με ιστιοφορα πολεμικα πλοια
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το POTBS που το έπαιξα κάμποσο καιρό, είχε ναυμαχίες συνέχεια και επέλεγες μεταξύ κάμερας και ήταν πιο RPG. Πίστεψε με 40vs40 μάχες με ιστιοφόρα (παίκτες) γίνονταν συνέχεια. Πειρατεία κλπ. Και επιπλέον είχε την δυνατότητα να κυκλοφορείς στα λιμάνια. Το Naval Action, είναι περίπου το ίδιο. Δεν μπορείς να λες "είναι WoWarships με ιστιοφόρα". Απλά είναι Alpha ακόμα ενώ ο στόχος τους είναι το ΝΑ να είναι το EVE Online με ιστιοφόρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα