AMD Expert Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω αν άνοιξα θέμα στην σωστή κατηγορία!Έριξα μια ματιά στο skroutz για ποδήλατο mountain,κάτω των 500€,ώστε κάποια στιγμή να αλλάξω την φτηνιαδούρα των 100€ μου.Η μάρκα και η εμφάνιση είναι σημαντικά για μένα, κι έτσι βρήκα αυτό : http://www.action-bikes.gr/scott-aspect-750-2014.htmlΥπάρχει κάτι καλύτερο,σ'αυτά τα λεφτά,χρώματος μπλε/σιελ/τυρκουαζ/λαχανι με ασπρο/γκρι/μαυρο, που να είναι γνωστής εταιρίας;Δεν θα το φτάσω ποτέ σ'επαγγελματικό επίπεδο,αλλά με τους φίλους μου (είμαι 14) πηγαίνουμε συχνά με τα ποδήλατα στον Κουλά Σερρών ή ως την λίμνη στο τέλος της Κοιλάδας εξοχών, σε περίπτωση που ζει κανείς/έχει πάει Σέρρες.Ευχαριστώ πολύ!
stamatinho Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δε ξερω απο ποδηλατα αλλα αυτο το κοψιμο δεν ειναι και καλα γυναικειο? Eτσι το θυμομουν καποτε.
AMD Expert Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δε ξερω απο ποδηλατα αλλα αυτο το κοψιμο δεν ειναι και καλα γυναικειο? Eτσι το θυμομουν καποτε. Δεν νομίζω. Πάντως στο skroutz το'χουν ως αντρικό. Κοίτα,υπάρχουν διάφορα μεγέθη : Small,Medium,Large,ExtraLarge. Ίσως η φωτο αυτή να δείχνει το small,και να μοιάζει για γυναικείο. Βασικά υπάρχουν γυναικεία κι αντρικά (εκτός χρωμάτων); Απ'όσο ξέρω όλα το ίδιο είναι,και σε άλλα forum συζητάνε παρόμοιο μοντέλο για κάποιον (αρσενικό) Να,δες κι άλλη : Μικρή γεύση της Κοιλάδας (το Streetview Car προφανώς δεν πήγε στον χωματόδρομο ) Φωτογραφία του '11 (Google Streetview) υπάρχουν μερικές αλλαγές πλέον Η ανηφόρα για το Κάστρο του κουλά :
stamatinho Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλα σου μιλαω για συζητησεις που καναμε για ποδηλατα πριν 15 χρονια. Δε ξερω. Παντως ωραιο ποδηλατακι φαινετε.
ntTriantafillos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 εγώ μπερδεύτηκα, θα το χρησιμοποιείς σε άσφαλτο ή σε βουνό? Γενικά γνώμη μου να κοιτάξεις περσινά μοντέλα καθώς παίρνεις καλύτερο value for money. Γνώμη μου πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα