Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν άνοιξα θέμα στην σωστή κατηγορία!

Έριξα μια ματιά στο skroutz για ποδήλατο mountain,κάτω των 500€,ώστε κάποια στιγμή να αλλάξω την φτηνιαδούρα των 100€ μου.

Η μάρκα και η εμφάνιση είναι σημαντικά για μένα, κι έτσι βρήκα αυτό : http://www.action-bikes.gr/scott-aspect-750-2014.html

Υπάρχει κάτι καλύτερο,σ'αυτά τα λεφτά,χρώματος μπλε/σιελ/τυρκουαζ/λαχανι με ασπρο/γκρι/μαυρο, που να είναι γνωστής εταιρίας;

Δεν θα το φτάσω ποτέ σ'επαγγελματικό επίπεδο,αλλά με τους φίλους μου (είμαι 14) πηγαίνουμε συχνά με τα ποδήλατα στον Κουλά Σερρών ή ως την λίμνη στο τέλος της Κοιλάδας εξοχών, σε περίπτωση που ζει κανείς/έχει πάει Σέρρες.

Ευχαριστώ πολύ!

870980d1392869536-your-entry-level-mtb-p

Δημοσ.

Δε ξερω απο ποδηλατα αλλα αυτο το κοψιμο δεν ειναι και καλα γυναικειο? :P

Eτσι το θυμομουν καποτε.

Δεν νομίζω. Πάντως στο skroutz το'χουν ως αντρικό. Κοίτα,υπάρχουν διάφορα μεγέθη : Small,Medium,Large,ExtraLarge. Ίσως η φωτο αυτή να δείχνει το small,και να μοιάζει για γυναικείο. Βασικά υπάρχουν γυναικεία κι αντρικά (εκτός χρωμάτων); Απ'όσο ξέρω όλα το ίδιο είναι,και σε άλλα forum συζητάνε παρόμοιο μοντέλο για κάποιον (αρσενικό) 

Να,δες κι άλλη :

1_SCOTT-Aspect-750-2014_1.jpg

Μικρή γεύση της Κοιλάδας (το Streetview Car προφανώς δεν πήγε στον χωματόδρομο :P ) Φωτογραφία του '11 (Google Streetview) υπάρχουν μερικές αλλαγές πλέον

jOMjXi6.jpg

Η ανηφόρα για το Κάστρο του κουλά :

R1BKYdX.jpg

Δημοσ.

εγώ μπερδεύτηκα, θα το χρησιμοποιείς σε άσφαλτο ή σε βουνό? Γενικά γνώμη μου να κοιτάξεις περσινά μοντέλα καθώς παίρνεις καλύτερο value for money. Γνώμη μου πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...