pirotouvlo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γειά σε όλους εδώ και καιρό σκέφτομαι να κάνω overclock τον επεξεργαστή μου για gaming αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω και με ποια προγράμματα .Να τονίσω πως δεν έχω ξανακάνει overclock και φοβάμαι να το κάνω μόνος για να μην κάψω τiποτα .Τί έχετε να προτείνεται?Κάποιο καλό προγραμματάκι , μερικές συμβουλές?
selianx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καταρχήν, όχι προγραμματάκι για OC, όλα μέσα από BIOS.Προγραμματάκια μόνο για stressάρισμα και έλεγχο θερμοκρασιών.Για stress test εγώ προτιμώ το Prime95 και το AIDA64, το prime στον ξεζουμίζει.Για temps δες το HWinfo/Monitor, CoreTemp. Διάλεξε και παίρνεις, προτιμώ το HWINFO αν και τελευταία μου κάνει κάτι τρελά.Επίσης, να αναφαίρεις όλο το σύστημα σου, τουλάχιστον τροφοδοτικό και μητρική και φυσικά ψύκτρα. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γειά σε όλους εδώ και καιρό σκέφτομαι να κάνω overclock τον επεξεργαστή μου για gaming αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω και με ποια προγράμματα .Να τονίσω πως δεν έχω ξανακάνει overclock και φοβάμαι να το κάνω μόνος για να μην κάψω τiποτα .Τί έχετε να προτείνεται?Κάποιο καλό προγραμματάκι , μερικές συμβουλές? ..και κάτι ακόμα ο επεξεργαστής σου δεν χρειάζεται o/c για Gaming,αν θέλεις όμως να το μάθεις δες το αυτόνομα. και μια και θα πεις ολα τα παραπάνω πες και την κ.γραφικων που έχεις
pnick Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γειά σε όλους εδώ και καιρό σκέφτομαι να κάνω overclock τον επεξεργαστή μου για gaming αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω και με ποια προγράμματα .Να τονίσω πως δεν έχω ξανακάνει overclock και φοβάμαι να το κάνω μόνος για να μην κάψω τiποτα .Τί έχετε να προτείνεται?Κάποιο καλό προγραμματάκι , μερικές συμβουλές? Μητρική κατάλληλη έχεις;
pirotouvlo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Λοιπόν το σύστημα είναι το εξής:CPU:i5-3570k 3.4GHZMotherboard:Gigabyte G1.Sniper M3-CFGPU:Sapphire 7850k 2gbPSW:Corsair Gaming Series GS800RAM:Corsair DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Είσαι super αν υστερείς σε κάποιο παιχνίδι αλλάζεις κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής όσο κ να τον ανεβάσεις δεν θ'αλλαξει κάτι και η εποχή είναι άσχημη για μαθήματα oc. (γνώμη μου)
sotkiritsis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Είσαι super αν υστερείς σε κάποιο παιχνίδι αλλάζεις κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής όσο κ να τον ανεβάσεις δεν θ'αλλαξει κάτι και η εποχή είναι άσχημη για μαθήματα oc. (γνώμη μου) +1 άσε καλύτερα τα πειράματα καλοκαιριατικα και από Οκτώβριο το ξανά κοιτάς.
pirotouvlo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Οκ παιδιά ευχαριστώ... παίζω το Arma II Dayz Mod αν το ξέρετε και ήθελα να το δοκιμάσω μπας και πάρω κανένα Frame παραπάνω γιατί είναι βαρύ παιχνίδι αλλα θα το αφήσω όπως είπατε για πιο μετά.
rfc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αν εισαι με την εργοστασιακη ψυκτρα δε κανεις τπτ, αλλιως μπορεις να τον πας χαλαρα στα 4 με ολα auto. Οχι παραπανω ομως.
dimitrisOP Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 καλοκαιριατικα δεν αξιζει να ζοριζονται και να βραζουν,εκτος αν ειναι ο κλιματισμος συνεχεια ανοιχτος,εγω μολις επιασαν οι ζεστες τον κατεβασα απο τα 4ghz που τον ειχα και τα εβαλα ολα στο default
rfc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ε εισαι μικρος ακομη...... για αυτο. Εγω στα 4.2 μου παει 59-60 στα παιχνιδια αυτη την εποχη. Με την ζαλμαν οπτιμα πανω και οχι με την evo 212. Την αλλαξα......
dimitrisOP Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ο 950 ειναι θερμάστρα ,την 212 την βλέπω σύντομα να μετακομίζει το back up σύστημα ,στον core 2 duo μια χαρα θα κατσει (για oc φυσικά ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα