Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Εκανα φορματ πριν κανα 3αρι μηνες κ μου βγαζει αυτο που κ που στα καλα καθουμενα κ σβηνει η οθονη κ κανει επανεκκινηση..Τι ειναι ;;; Tι προβλημα εχω παλι;;;;

http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/

εδώ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σύμφωνα με αυτό η μπλέ οθόνη έχει να κάνει με την κάρτα wi-fi, ξανα εγκατέστησε τον driver από την HP (αν είδα καλά την φωτό λαπτοπ είναι).

Μια ερώτηση, θέλω να δημιουργήσω ένα mobile hotspot : Ίντερνετ απο κινητό -> wifi router -> τελικοί χρήστες (ταμπλέτς και κινητά)

Είναι για περιστασιακή χρήση, επομένως θα χρησιμοποιείται καρτοκινητή.

Υπάρχει καμία συσκευή που να κάνει αυτό που θέλω και να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα;

κάτι που παρήγγειλα από ebay 9 απριλίου και έρχεται από αγγλία πότε θα έρθει περίπου;

χριστός ανέστη φάση;

Απο αγγλια λογικα κανει 2 εβδομαδες περιπου.

• Like 1

κάτι που παρήγγειλα από ebay 9 απριλίου και έρχεται από αγγλία πότε θα έρθει περίπου;

χριστός ανέστη φάση;

Από Αγγλία εμένα γύρω στις 10 μέρες κάνουνε. Καμιά φορά και λιγότερο.

• Like 1

• Moderators

Μια ερώτηση, θέλω να δημιουργήσω ένα mobile hotspot : Ίντερνετ απο κινητό -> wifi router -> τελικοί χρήστες (ταμπλέτς και κινητά)

Είναι για περιστασιακή χρήση, επομένως θα χρησιμοποιείται καρτοκινητή.

Υπάρχει καμία συσκευή που να κάνει αυτό που θέλω και να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα;

Mισο λεπτο. Στο internet απο κινητο-->Wifi Router ---> τελικοι χρηστες, μπορεις απλα με tethering να πας σε internet απο κινητο---> Τελικοι χρηστες.

Αλλα προφανως δε θελεις κατι τετοιο, οποτε φανταζομαι θες μια συσκευη που να της πεταξεις μια sim card και να σου κανει wifi το 3G, οπως πχ αυτο το μαραφετι (τυχαια επιλογη, πλας ισως παιζουν και 4G) http://www.skroutz.gr/s/7093817/TP-LINK-TL-MR3420-3G-4G.html

Αλλα ετσι κοβεις το πρωτο κομματι και πας 3G wifi Router---> τελικοι χρηστες. 

Βασικα με ψιλομπερδευει ετσι οπως το θετεις και παιζει να λεω εντελως ακυρα πραγματα...

• Like 1

Βασικά εσύ σωστά τα λες, γω δεν ξέρω την ορολογία.

Αυτό αγόρασα, θα δουλευει στην ελλαδα;

Αφου λεει Middle East, εννοειται θα δουλευει στο Greece.... :P

well done son...!

ps: μια χαρα θα δουλευει.  :-)

ps2 :αυτο το gadgetακι με εχει σωσει ουκ ολιγες φορες....  http://www.amazon.com/Huawei-E5786s-32-Mobile-Europe-globally/dp/B00UHAZVFM/ref=lp_2407752011_1_23?s=wireless&ie=UTF8&qid=1460759079&sr=1-23

• Like 1

το δικό σου gadgetάκι έχει 5 φορές περισσότερα $ από το δικό μου...

Ανετα middle east δουλεύει, ελλάδα είναι το πρόβλημα!

Και μία που είμαστε εδώ, ποια είναι η φτηνότερη καρτοκινητή (μόνο internet) να του χώσω για 3-4 gb/ μήνα;

κι επειδή είστε καλοφαγάδες Momofuku Brisket Buns για βραδινό (δεν είναι δική μου η φώτο)...

Momofuku-Brisket-Bun-e1356840654271.jpg

• Moderators

Βασικά εσύ σωστά τα λες, γω δεν ξέρω την ορολογία.

Αυτό αγόρασα, θα δουλευει στην ελλαδα;

Μια χαρα θα δουλεύει. Τωρα για φθηνότερη καρτοκινητη δεν ξερω, εχω την αίσθηση πως πανω κατω ίδιες τιμολογησεις παίζουν. Απλα το θέμα ειναι η περιοχη, δεν εχουν παντου ολες σημα καλο.

• Like 1

Ποιος ο λογος που το αυτοκινητα Volkswagen ο καθρέφτης του συνοδηγου ηταν πιο μικρος και κατα την δικια μου γνωμη χαλουσε ολο το αμαξι;

Εγινε μια συζητηση εδώ, κ εγω το είχα απορία...

http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=21114

• Like 1

Υπαρχει καποιο site ή app που να δειχνει ποιοι δρομοι ειναι κλειστοι στην Αθηνα σε σχετικα real time?

Γνωριζω το apergia.gr αλλα δεν εχει κατι για τους δρομους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...