Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο modem/router από το e-shop.gr, θα το παραγγείλω online και θα επιλέξω να το παραλάβω από ένα κατάστημα της επαρχίας. Επειδή έχω ένα θέμα με το wi-fi, αν δεν με καλύψει το καινούριο ρούτερ θα μπορέσω να το επιστρέψω; τι πολιτική επιστροφών έχει το e-shop; Προφανώς θα κρατήσω σε καλή κατάσταση την συσκευασία, δεν θα χάσω τίποτα από τα περιεχόμενα και θα το επιστρέψω σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τονίζω ότι θα το επιστρέψω μόνο αν δεν με καλύψει το σήμα, παρότι το ρούτερ γενικότερα μπορεί να δουλεύει κανονικά.

Γιατι δε παιρνεις τηλ. να ρωτησεις τους ιδιους? Εδω και να σου απαντησει κατι καποιος δε θα ξερεις αν ειναι σωστο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειχα δει να το καθαριζουν με παρα πολυ ψιλο γυαλοχαρτο. Εβλεπε η κοπελα μου μενεγακι και το εδειχνε ενας που πουλαει πολυ ακριβες γοβες δεν θυμαμαι πως τον λενε. Θα ψαξω να βρω το βιντεο.

Απο το 8:40 και μετα δες

Eυχαριστω πολυ φιλε για τον χρονο που διεθεσες !!! :)

Εμαθα κ τα πουδρε χρωματα   : P

• Like 1

Γιατι δε παιρνεις τηλ. να ρωτησεις τους ιδιους? Εδω και να σου απαντησει κατι καποιος δε θα ξερεις αν ειναι σωστο.

Έλεγα μήπως το έχει επιχειρήσει κάποιος και ξέρει. Βασικά ρώτησα και αλλού και τελικά δεν γίνεται αυτό που θέλω, δεν πειράζει.

Θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο pdf στο νετ για να μπορώ να το δείχνω δεξιά και αριστερά. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος; Μέσω google drive; Κάτι άλλο μήπως είναι καλύτερο;

Αξίζει να αγοράσω εσωτερικό ενισχυτή σήματος κεραίας; Εδώ και κάποιο καιρό που νοικιάστηκαν δύο διαμερίσματα από πάνω, πιάνω μόνο 4-5 κανάλια, 7-8 μαζί με τα HD όταν πιάνουν. Πριν έπιανα 30+.

Οταν κανω παραγγελια σε geekbuying θα πρεπει να βαλω shipping insurance η θα μεινει τελωνειο?

Δεν έχει να κάνει με τελωνείο. Μη βάλεις τίποτα σου προτείνω. Είναι ούτως ή άλλως πολύ αξιόπιστο το συγκεκριμένο
  • Like 1

Αξίζει να αγοράσω εσωτερικό ενισχυτή σήματος κεραίας; Εδώ και κάποιο καιρό που νοικιάστηκαν δύο διαμερίσματα από πάνω, πιάνω μόνο 4-5 κανάλια, 7-8 μαζί με τα HD όταν πιάνουν. Πριν έπιανα 30+.

Ζητησέ τους αν μπορείτε να τσεκάρετε την πρίζα τους... ή ρώτα αν έχουν κάνει καμμιά αλλαγή και κατά λάθος βγήκε το καλώδιο που έρχεται σε εσένα.

Πιθανώς να κουνήθηκε κάποιο καλώδιο καθώς συνήθως οι κατεβασιές είναι από διαμέρισμα σε διαμέρισμα.

Επίσης ρώτα τον από κάτω σου (αν έχεις), αν έχει χάσει και αυτός το σήμα.

Εκανα φορματ πριν κανα 3αρι μηνες κ μου βγαζει αυτο που κ που στα καλα καθουμενα κ σβηνει η οθονη κ κανει επανεκκινηση..Τι ειναι ;;; Tι προβλημα εχω παλι;;;;

post-342417-0-35004200-1460724663_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...