kalogeros Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γιατί οι μεσίτες αφήνουν ανεβασμένες αγγελίες ενώ έχουν ενοικιαστεί / πουληθεί οι χώροι (και μάλιστα αιώνες πριν); Για τις εντυπώσεις; και καλά να φαίνεται ότι διαχειρίζονται μπόλικα ακίνητα; ...wth γενικώς με αυτό το σύστημα; Επειδή και εγώ τον τελευταίο διάστημα είναι σε αναζήτηση σπιτιού, θα σου πω τη γνώμη μου. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, οι λόγοι είναι δύο. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου το δίνει προς ενοικίαση/πώληση σε πολλούς μεσίτες. Όταν κάποιος από αυτούς καταφέρει και το ενοικιάσει/πωλήσει, ο ιδιοκτήτης δεν ενημερώνει τους υπόλοιπους μεσίτες, με αποτέλεσμα αυτοί να νομίζουν ότι το ακίνητο είναι ακόμα διαθέσιμο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πολλοί μεσίτες αφήνουν κάποια ακίνητα για κράχτες. Βλέπεις π.χ. ένα ακίνητο με Χ χαρακτηριστικά, πα'ιρνεις τηλέφωνο στον μεσήτι, το ακίνητο δεν είναι διαθέσιμο, αλλά ο μεσίτης ξέρει τι ψάχνεις και έχει και το τηλέφωνό σου. Μετά από μερικές μέρες αρχίζουν τα τηλεφωνήματα από το μεσητικό γραφείο για να σε ενημερώσουν για τα διαθέσιμα σπίτια με παρόμοια χαρακτηριστικά που έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Κράχτες... για τις εντυπώσεις... το επακόλουθο με τα τηλεφωνήματα δεν το έχω διαπιστώσει (yet). Το πρώτο ακούγεται μεν πιθανο, αλλά όταν μιλάμε για 2+ χρονών αγγελία, και να μην ενημερώσει ο ιδιοκτήτης, μέσα σε τέτοιο διάστημα θεωρώ δεδομένο πως κάποια στιγμή θα επικοινωνούν οι μεσίτες γιατί κάποιος ζήτησε να το δει και θα το μαθαίνανε ότι δόθηκε αργά ή γρήγορα... οπότε σε κάτι τέτοια επιστρέφουμε μάλλον πάλι στους κράχτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αυτό με τους πολλούς μεσίτες ισχύει σίγουρα; Γιατί εμείς πρόσφατα πήγαμε σε έναν μεσίτη για να νοικιάσουμε ένα δικό μας σπίτι και μας έδωσε ένα συμβόλαιο το οποίο μεταξύ άλλων έλεγε να μην συνεργαστούμε με άλλους μεσίτες. Εγώ προσωπικά θα έλεγα ότι από την στιγμή που νοικιάζεται ένα σπίτι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ξενοικιαστεί στο μέλλον, οπότε την αφήνουν όπως έχει για να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γιατί οι μεσίτες αφήνουν ανεβασμένες αγγελίες ενώ έχουν ενοικιαστεί / πουληθεί οι χώροι (και μάλιστα αιώνες πριν); Για τις εντυπώσεις; και καλά να φαίνεται ότι διαχειρίζονται μπόλικα ακίνητα; ...wth γενικώς με αυτό το σύστημα; Τις πληρωμενες αγγελιες λες? Δε νομιζω να τους ενδιαφερει να κατεβει μια αγγελια που ολοκληρωθηκε, ετσι κι αλλιως συντομα θα παρελθει ο χρονος δημοσιευσης και αυτη θα φυγει. Που υπαρχουν τετοιες καταχωρησεις "για αιωνες"? Να παμε να βαλουμε κι εμεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Προσφατα και μεις το ζησαμε αυτο με τις αγγελιες για συγγενικο προσωπο. Περνουσαν ωρες μπροστα στον υπολογιστη και τελικα ουτε ενα απο τα δεκαδες ακινητα που κοιταζαν ηταν διαθεσιμα. Το χειροτερο ειναι πως ορισμενοι μεσιτες τα αφηνουν και επιτηδες. Εικαζουμε πως γινεται για να γεμιζουν αυτες τις ιστοσελιδες (σπιτογατος κλπ) με περιεχομενο αχρηστο ωστε τελικα να αναγκαστει ο άλλος να παει σε μεσιτη. ΥΓ. Τελικα τα παιδια βρηκαν σπιτι απο φιλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Λειτουργεί η online ανανέωση του whatsup; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πολλες φορες τα φαρμακα τα εχω καταναλωσει λανθασμενα(?),συμφωνα με τις οδηγιες.Πχ στην δοσολογια γραφει 1 ΧΑΠΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΣΗ.Ενω ο γιατρος που μου εχει γραψει τα φαρμακα,μου εχει δωσει οδηγιες για 1-2 παραπανω δοσεις απο την κανονικη χρηση.Η λογικη λεει να ακολουθησω τις οδηγιες του γιατρου αλλα γιατι υπαρχει τετοια διαφορα στην συνιστωμενη δοσολογια μεταξυ κατασκευαστη και ιατρου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Πολλες φορες τα φαρμακα τα εχω καταναλωσει λανθασμενα(?),συμφωνα με τις οδηγιες.Πχ στην δοσολογια γραφει 1 ΧΑΠΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΣΗ.Ενω ο γιατρος που μου εχει γραψει τα φαρμακα,μου εχει δωσει οδηγιες για 1-2 παραπανω δοσεις απο την κανονικη χρηση.Η λογικη λεει να ακολουθησω τις οδηγιες του γιατρου αλλα γιατι υπαρχει τετοια διαφορα στην συνιστωμενη δοσολογια μεταξυ κατασκευαστη και ιατρου?Πολλες φορες πανε κ με την αναλογια του βαρους,γι'αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 20150930110619_nike_sb_stefan_janoski_max_suede_685299_003.jpeg Exω ενα παρομοιο παπουτσι nike δερματινο (ετσι δειχνει) σε αλλο χρωμα.. μπορω να το πλυνω ;;; Καστορ ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καστορ ειναι; Eτσι δειχνει ναι..Εχεις να προτεινεις κατι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ειχα δει να το καθαριζουν με παρα πολυ ψιλο γυαλοχαρτο. Εβλεπε η κοπελα μου μενεγακι και το εδειχνε ενας που πουλαει πολυ ακριβες γοβες δεν θυμαμαι πως τον λενε. Θα ψαξω να βρω το βιντεο. Απο το 8:40 και μετα δες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καλημερα , ξερετε ποια τραγουδια ειναι αυτα τα δυο ; τα βρηκα σε βιντεο που ειχα σε αρχειο. 1) http://www79.zippyshare.com/v/iUVTMuFd/file.html2) http://www57.zippyshare.com/v/iNGANIDi/file.htmlΕυχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καλημερα , ξερετε ποια τραγουδια ειναι αυτα τα δυο ; τα βρηκα σε βιντεο που ειχα σε αρχειο. 1) http://www79.zippyshare.com/v/iUVTMuFd/file.html 2) http://www57.zippyshare.com/v/iNGANIDi/file.html Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ πολυ !!!! Συνεχισε την πολυ καλη δουλεια που κανεις εδω στο φορουμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο modem/router από το e-shop.gr, θα το παραγγείλω online και θα επιλέξω να το παραλάβω από ένα κατάστημα της επαρχίας. Επειδή έχω ένα θέμα με το wi-fi, αν δεν με καλύψει το καινούριο ρούτερ θα μπορέσω να το επιστρέψω; τι πολιτική επιστροφών έχει το e-shop; Προφανώς θα κρατήσω σε καλή κατάσταση την συσκευασία, δεν θα χάσω τίποτα από τα περιεχόμενα και θα το επιστρέψω σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τονίζω ότι θα το επιστρέψω μόνο αν δεν με καλύψει το σήμα, παρότι το ρούτερ γενικότερα μπορεί να δουλεύει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις