Dagobert Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Παλι για χαρτοφυλακα θες; Λογικα σε μαγαζια με ζωνες, δερματινα ειδη κλπ Πάντα για χαρτοφύλακα μιλάμε. Αυτό που τον κρεμάμε στον ώμο- αγνοώ το όνομά του. Θα ρωτήσω και ελπίζω να έχουν. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.DrekoCX Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλησπερα. Προκειται να κανω ενα ταξιδακι με πλοιο σημερα, και αποσο ξερω οταν αποβιβαστω θα υπαρχει ενα σκανερ τυπου αεροδρομιου. Anyway, αποσμητικο με εναπομειναντο ΕΥΦΛΕΚΤΟ υγρο 85-95 ml Μπορω να το παρω μαζι? (nivea) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αύριο πρέπει να πάω να φάω στο Καβούρι με ανθρώπους που δεν είναι αθηνέζοι. Το μόνο πράγμα που ξέρω από εκείνη τη μεριά είναι το κέντρο υγείας Βάρης. Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι όχι_χασαποταβέρνικο, θα ήταν υπέροχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπερα. Προκειται να κανω ενα ταξιδακι με πλοιο σημερα, και αποσο ξερω οταν αποβιβαστω θα υπαρχει ενα σκανερ τυπου αεροδρομιου. Anyway, αποσμητικο με εναπομειναντο ΕΥΦΛΕΚΤΟ υγρο 85-95 ml Μπορω να το παρω μαζι? (nivea) Αποσμητικά τύπου spray απαγορεύονται ακόμα και στην αποσκευή που παραδίδεις... ομοίως και οινόπνευμα κλπ εύφλεκτα. Αρώματα κλπ υγρα μεχρι 100ml ανά τεμάχιο μπορεις να παρεις σε σακουλάκι μαζί σου στην καμπίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αποσμητικά τύπου spray απαγορεύονται ακόμα και στην αποσκευή που παραδίδεις... ομοίως και οινόπνευμα κλπ εύφλεκτα. Αρώματα κλπ υγρα μεχρι 100ml ανά τεμάχιο μπορεις να παρεις σε σακουλάκι μαζί σου στην καμπίνα Με πλοίο θα ταξιδέψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Με πλοίο θα ταξιδέψει Κλαίω με τη στραβομάρα μου!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Η γευση του καφε δε μαρεσει και χωρις τα οφελη της καφεινης δε θα τον αγγιζα ποτε στη ζωη μου. Τωρα αν σε καποιους αρεσει σα γευση και θελουν να τον πιουν αλλα τους ενοχλει η καφεινη οκ. Κυριολεκτικα ομως σας αρεσει αυτη η πικριλα? Και αν οχι και τον πινεται με ζαχαρη και γαλατα, πιετε κανα ροφημα καλυτερα. Και δεν υπαρχουν μονο τα ζεστα. Φρεντοτσινο ας πουμε γαμαει. Εκτως και αν σκεφτεστε τις θερμιδες οποτε παλι πασο Μου αρέσει πολύ η γεύση και το άρωμα του καφέ, αν με πείραζε η καφεΐνη θα συνέχιζα να πίνω καφέ χωρίς! Καλησπερα. Προκειται να κανω ενα ταξιδακι με πλοιο σημερα, και αποσο ξερω οταν αποβιβαστω θα υπαρχει ενα σκανερ τυπου αεροδρομιου. Anyway, αποσμητικο με εναπομειναντο ΕΥΦΛΕΚΤΟ υγρο 85-95 ml Μπορω να το παρω μαζι? (nivea) Από πότε υπάρχει τέτοιος έλεγχος στα πλοία;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μου αρέσει πολύ η γεύση και το άρωμα του καφέ, αν με πείραζε η καφεΐνη θα συνέχιζα να πίνω καφέ χωρίς! Από πότε υπάρχει τέτοιος έλεγχος στα πλοία;! μήπως πάει Ιταλία ή Τουρκία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 μήπως πάει Ιταλία ή Τουρκία; Έτσι είναι εκεί; Λες να μας έρθει κι από δω; Μιας που λέμε για καράβια, θυμάμαι είχαμε μια «διαφωνία» παλιότερα για το πόσο έχει το νερό στα bluestar. 35 λεπτά έχει, λάθος έκανες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Exω ενα παρομοιο παπουτσι nike δερματινο (ετσι δειχνει) σε αλλο χρωμα.. μπορω να το πλυνω ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 20150930110619_nike_sb_stefan_janoski_max_suede_685299_003.jpeg Exω ενα παρομοιο παπουτσι nike δερματινο (ετσι δειχνει) σε αλλο χρωμα.. μπορω να το πλυνω ;;; Αν ειναι δερμα οχι, θα χαλασει. Βασικα θα στενεψει κιολας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αν ειναι δερμα οχι, θα χαλασει. Βασικα θα στενεψει κιολας. Καπως ετσι το ειχα κ εγω στο μυαλο μου οτι μπορει να ΄ζαρωσει-μαζεψει-στενεψει΄ .... Μια φιλη μου ειπε με μια οδοντοβουρτσα κ απορρυπαντικο να καθαρισω τοπικα οπου εχει μαζεψει βρωμια,λογικα κατι τετοιο θα κανω . Ευχαριστω πολυ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 πως μπορώ να μπλοκάρω κάποιον εδώ στο ινσομνια; αν τον μπλοκάρω δε θα μπορει να δει τα ποστ μου; Οχι, μόνο εσυ δε θα βλεπεις τα δικα του. Δε νομιζω οτι κατι τετοιο βολευει, μπορει αυτος να σε βριζει κι εσυ δε θα παιρνεις χαμπαρι, αλλα στους τριτους θα δινεται η εντυπωση οτι δεν απαντας γιατι ενδεχομενως τα αποδεχεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πλαίσιο λέτε να προσλαμβάνουν με μαύρα; Ερώτηση νο2: Ποιά ιστοσελίδα κοιτάμε για αγγελίες εργασίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γιατί οι μεσίτες αφήνουν ανεβασμένες αγγελίες ενώ έχουν ενοικιαστεί / πουληθεί οι χώροι (και μάλιστα αιώνες πριν); Για τις εντυπώσεις; και καλά να φαίνεται ότι διαχειρίζονται μπόλικα ακίνητα; ...wth γενικώς με αυτό το σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις