Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ποιο λογο υπαρχει ντεκαφεινε καφες. Ο καφες υποτιθεται ειναι για να παιρνεις τη δοση καφεινης και να σε ξυπναει. Whats he fucking point. Για μενα ειναι σα να παιρνεις ενα πουκαλι νερο, χωρις το νερο μεσα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Για ποιο λογο υπαρχει ντεκαφεινε καφες. Ο καφες υποτιθεται ειναι για να παιρνεις τη δοση καφεινης και να σε ξυπναει. Whats he fucking point. Για μενα ειναι σα να παιρνεις ενα πουκαλι νερο, χωρις το νερο μεσα

Για τον ίδιο λόγο που υπάρχει μπύρα χωρίς αλκοόλ? :P

• Like 2

Φάκελος μεγέθους A4 και αμελητέου βάρους, συστημένο στα ΕΛΤΑ, πόσο θα κοστίσει περίπου για να το στείλω; Στο περίπου; 2-3 ευρώ ή παραπάνω; Γενικότερα πιστεύω να έχει κάτω από 5 ευρώ; Φαντάζομαι παίζει ρόλο και το βάρος αλλά δεν έχω ζυγαριά ακριβείας για να το μετρήσω ακριβώς.

Φάκελος μεγέθους A4 και αμελητέου βάρους, συστημένο στα ΕΛΤΑ, πόσο θα κοστίσει περίπου για να το στείλω; Στο περίπου; 2-3 ευρώ ή παραπάνω; Γενικότερα πιστεύω να έχει κάτω από 5 ευρώ; Φαντάζομαι παίζει ρόλο και το βάρος αλλά δεν έχω ζυγαριά ακριβείας για να το μετρήσω ακριβώς.

Υπολόγισε εδω http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx

Σε δερμάτινο χαρτοφύλακα, χάλασε το λουρί που τον κρεμάμε στον ώμο. Για την ακρίβεια, το κλιπ που κουμπώνει στον χαρτοφύλακα. Που μπορώ να βρω ανταλλακτικό ή έστω νέο λουρί;

Για τον ίδιο λόγο που υπάρχει μπύρα χωρίς αλκοόλ? :P

Ελα τωρα, Η μπυρα εχει μια γευση. 15 χρονα μαγκια-κλανια και ατομα που παιρνουν αντιβιωση ισως να τη προτιμησουν απο το τιποτα. Ο ντεκαφεινες ποιον εξυπηρετει? 80 χρονους βιρτουοζους του καφε που θελουν το αρωμα χωρις τις επιπτωσεις του να ανεβασουν πιεση

Ελα τωρα, Η μπυρα εχει μια γευση. 15 χρονα μαγκια-κλανια και ατομα που παιρνουν αντιβιωση ισως να τη προτιμησουν απο το τιποτα. Ο ντεκαφεινες ποιον εξυπηρετει? 80 χρονους βιρτουοζους του καφε που θελουν το αρωμα χωρις τις επιπτωσεις του να ανεβασουν πιεση

Δεν έχουν όλοι την ίδια ανοχή στη καφείνη. Εγώ πχ όταν πιω φρεντο εσπρεσσο επειδή τον πίνω γρήγορα (αλλιώς γίνεται νεροπλυμα) και δεν έχω μεγάλη ανοχή στη καφείνη, μετά είμαι νευρικός και μερικές φορές είμαι στα όρια να με πιάσει τρέμουλο απο το boost καφείνης. Μου αρέσει όμως η γεύση του φρέντο εσπρέσσο και τώρα που έφτιαξε ο καιρός δεν λέει να πιεις ζεστό καφέ, αν και γενικά είμαι περισσότερο του ζεστού καφέ. Γευστικά είναι ανώτερος απο φραπέ, δεν το συζητώ. Οπότε όπως καταλαβαίνεις ο  ντεκαφεινέ σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλή επιλογή.

• Like 1

Για ποιο λογο υπαρχει ντεκαφεινε καφες. Ο καφες υποτιθεται ειναι για να παιρνεις τη δοση καφεινης και να σε ξυπναει. Whats he fucking point. Γιαα

Δεν πινουν ολοι το καφε με αποκλειστικο σκοπο την καφεινη για να τους ξυπναει.

Καπνιζεις?

Η γευση του καφε δε μαρεσει και χωρις τα οφελη της καφεινης δε θα τον αγγιζα ποτε στη ζωη μου. Τωρα αν σε καποιους αρεσει σα γευση και θελουν να τον πιουν αλλα τους ενοχλει η καφεινη οκ. Κυριολεκτικα ομως σας αρεσει αυτη η πικριλα? Και αν οχι και τον πινεται με ζαχαρη και γαλατα, πιετε κανα ροφημα καλυτερα. Και δεν υπαρχουν μονο τα ζεστα. Φρεντοτσινο ας πουμε γαμαει. Εκτως και αν σκεφτεστε τις θερμιδες οποτε παλι πασο

πως μπορώ να μπλοκάρω κάποιον εδώ στο ινσομνια;

αν τον μπλοκάρω δε θα μπορει να δει τα ποστ μου;

στειλε μηνυμα στους διαχειριστες αν καποιος σε ενοχλει

• Like 1

Σε δερμάτινο χαρτοφύλακα, χάλασε το λουρί που τον κρεμάμε στον ώμο. Για την ακρίβεια, το κλιπ που κουμπώνει στον χαρτοφύλακα. Που μπορώ να βρω ανταλλακτικό ή έστω νέο λουρί;

Κλιπ μπορεις να βρεις σε μαγαζια με χαντρες, κλωστες, βελονες, diy κοσμημα και γενικα τετοιου ειδους

Κλιπ μπορεις να βρεις σε μαγαζια με χαντρες, κλωστες, βελονες, diy κοσμημα και γενικα τετοιου ειδους

Ευχαριστώ. Επίσης μήπως ξέρεις που πουλάνε δερμάτινα λουριά ή όπως αλλιώς λέγονται;

Ευχαριστώ. Επίσης μήπως ξέρεις που πουλάνε δερμάτινα λουριά ή όπως αλλιώς λέγονται;

Παλι για χαρτοφυλακα θες; Λογικα σε μαγαζια με ζωνες, δερματινα ειδη κλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...