Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ψιλή κυριότητα έρχεται "δεύτερη" μετά την επικαρπία και μιας και ο επικαρπωτής μπορεί να μεταφέρει την επικαρπία του όπου θέλει, θεωρητικά το σπίτι μπορεί να μην περάσει ποτέ σε σένα με πλήρη κυριότητα.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η πρώτη κατοικία ορίζεται βάσει κυριότητας ή ποσοστού ιδιοκατοίκησης μέσα στο χρόνο (στις οποίες και προκείμενες περιπτώσεις είσαι καλυμμένος) ή κάτι άλλο που δεν ξέρω. Αν τσεκάρεις το τελευταίο Ε9 λογικά κάτι απ' όλα αναγνωρίζεται ως κύρια κατοικία αλλά δεν ξέρω αν αυτό συνεπάγεται για την τράπεζα ότι "έχεις να μείνεις" καθώς ο πατέρας σου μπορεί τυπικά να σε βγάλει από το πατρικό (αν έμενες εκεί).

Μιας και άλλος πληρώνει (τυπικά) για το πατρικό (ο επικαρπωτής) και έχεις δηλώσει και δωρεάν παραχώρηση και τόπος κατοικίας είναι με ενοίκιο, ΛΟΓΙΚΑ είσαι καλυμμένος. Αλλά μιλάμε για τράπεζες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πρωτο λεει οτι ειναι καταλληλο για παιδια με δεικτη 50 και το δευτερο δεν αναφερει παιδικη προστασια αλλά εχει δεικτη 50.

Αναλογα τι θες. Κατεμε το ονομα πληρωνεις στο 2ο, το οποιο ειναι 2 κρεμες x 50ml, οχι μια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SUN_kids_50+Both_Products.jpg

giaourti-antiliako-galaktoma-somatos-spf

To πρωτο 10 ευρω τα 200ml το αλλο 20 τα 50. 8πλασια τιμη. Περα απο το ονομα πληρωνεις κατι

Δε γνωρίζω τα συστατικά του παιδικού αντηλιακού της nivea

αλλά τα προϊόντα korres υποτίθεται ότι τα συστατικά τους

είναι από βιολογικά προϊόντα. Το συγκεκριμένο(γιαουρτιού)

το έχουμε χρησιμοποιήσει, είναι καλό και το είχαμε πάρει

το σετάκι κάτω από 10 ευρώ. Σίγουρα θα το βρεις με

καλύτερη τιμή στο ιντερνετ.

Επεξ/σία από agrio.imeros

Έκανα την δοκιμή που έχει το fb για το πως φαίνεται το προφιλ σου σε έναν άγνωστο και είδα ότι παρόλο που έχω την επιλογή να εμφανίζονται τα νέα μου post μόνο στους φίλους, τα παλαιότερα post μου εμφανίζονται στον οποιονδήποτε. Ξέρουμε που είναι η επιλογή της εμφάνισης των παλαιότερων posts;

Χαζομαριζόμουνα με ένα παλιό logitech mx518που δεν δουλεύει το δεξί κλίκ.
Ακολουθεί wall of text για όποιον έχει μια μικρή ιδέα απο ηλεκτρονικά.

Ενώ για 2 ώρες προσπαθούσα να τελειοποιήσω το έλασμα που έχει μέσα στο omron (και το κατάφερα) κατάλαβα με τα πολλά οτι το πρόβλημα πρέπει να είναι αλλού. Είδα οτι στην pcb μια κόλληση στο συγκεκριμένο microswitch ήταν βγαλμένη (το mouse πέθανε όταν έκσφενδονίστηκε σε τοίχο). Την φτιάχνω τελος πάντων αλλά τζίφος και πάλι.

Μετά είχα την φαεινή ιδέα να κάνω bridge κάποια σημεία δοκιμάζοντας το κλικ μήπως και βρω απο πού πηγάζει το πρόβλημα. Με τα πολλά καταφέρνω και κάνω το δεξί κλίκ να λειτουργεί γεφυρώνοντας δύο σημεία. Χαρές πανηγύρια κολλητήρια. Φυσικά δεν μου έφτανε αυτό είπα να δοκιμάσω και 1-2 διεξόδους ακόμα με το κατσαβίδι πριν ξεκινήσω. Κάνω ένα τελευταίο bridge, ακούγεται ο ήχος που κάνει το pc όταν βγάζεις μια συσκευή και το mouse απο τότε δεν ξανάναψε ποτέ. Το bridge έγινε σε κάποιες απολήξεις του καλωδίου που συνδέουν την pcb των κλίκ με την κεντρική pcb που έχει το Optical.

Ευτυχώς οι θύρες στο pc είναι οκ. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται κάτι καμμένο ή φουσκωμένο αλλα παρόλα αυτά το mouse είναι νεκρό. Μου τη δίνει γιατί με το που κατάφερα να βγάλω μια άκρη το πέθανα χωρίς λόγο και απορώ τι μπορεί να κάηκε/μηδένισε και τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω. Φοβάμαι οτι με αυτό το bridge μπορεί να έσβησα καμια nand ή ότι διάολο έχουν τα ποντίκια πάνω τους και γι αυτό δε το αναγνωρίζει πουθενά.

Είναι όντως μικρή απορία μιας και είναι για πέταμα πλέον και είπα να δώ αν κάποιος πετάξει καμια καλή ιδέα. 

Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι να τσεκάρω σε τέτοιες περιπτώσεις; Πλέον είναι θέμα τιμής και project. Να μάθω αν μη τι άλλο τι ακριβώς χάλασε και να δώ μετά αν μπορώ να το διορθώσω/αλλάξω μόνος μου.

Ευχαριστώ.

• Like 1

Τι σημαίνει αυτή η πρόταση: το 1% των συνολικών καταθέσεων και τόκων θα διοχετεύεται στην τάδε τράπεζα;

Το 'διοχετεύεται' το καταλαβαίνετε ως μεταφέρεται στην τάδε τράπεζα αλλά εξακολουθεί να είναι του τωρινού κατόχου ή ότι το 1% χαρίζεται στην τάδε τράπεζα;

Τι σημαίνει αυτή η πρόταση: το 1% των συνολικών καταθέσεων και τόκων θα διοχετεύεται στην τάδε τράπεζα;

Το 'διοχετεύεται' το καταλαβαίνετε ως μεταφέρεται στην τάδε τράπεζα αλλά εξακολουθεί να είναι του τωρινού κατόχου ή ότι το 1% χαρίζεται στην τάδε τράπεζα;

Εγώ καταλαβαίνω ότι το παίρνει η τράπεζα.

Όχι, το λάδι είναι ελάχιστο. Δεν είναι όπως οι παλιές φριτέζες, όπου βυθιζόταν το καλαθάκι μέσα στο ζεματιστό λάδι. Στις καινούργιες ο κάδος κινείται υπό γωνία, περνώντας τις πατάτες μέσα από το λάδι περιοδικά. 

Σοβαρα?? δηλαδη κανεις οικονομια στο λαδι.

Και πόσο κοστιζουν αυτες οι φριτεζες?

giaourti-antiliako-galaktoma-somatos-spf

Το αριστερο μπουκαλακι ειναι ιδιο με το potema, που χρησιμοποιω για να ψεκαζω τα ακαρεα:)

product_show_POTEMA_mattress_spray_500x5

^τις τιμές στο άμαζον για καινούριο ποντίκι, τσεκάρεις.

Το ποντίκι έχει αλλάξει με εγγύηση προ τριετίας. Τώρα με έπιασε το μαστροχαλαστικό και εξ΄ού και η απορία.

έχει κάποιος virtual prepaid mastercard της εθνικής συνδεδεμένη με paypal?

τι προμήθειες έχει στη μεταφορά χρημάτων;

Συνηθως η προμηθεια των prepaid ειναι 2€ παραπανω για φορτιση μεχρι 50€ ποσά

Βγαλε μια revolut ρε Βαλ και ασε τις προπληρωμενες.

• Like 1

Έκανα την δοκιμή που έχει το fb για το πως φαίνεται το προφιλ σου σε έναν άγνωστο και είδα ότι παρόλο που έχω την επιλογή να εμφανίζονται τα νέα μου post μόνο στους φίλους, τα παλαιότερα post μου εμφανίζονται στον οποιονδήποτε. Ξέρουμε που είναι η επιλογή της εμφάνισης των παλαιότερων posts;

Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Ποιοι μπορούν να δουν το περιεχόμενο μου

...κι από εκεί στην τρίτη επιλογή: Θέλετε να περιορίσετε το κοινό των δημοσιεύσεων που έχετε κοινοποιήσει σε φίλους φίλων ή δημόσια;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...