leftermann Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 κανονικά οι ΤΚ έτσι γράφονται, με ένα κενό, είναι στην ουσία ένας τριψήφιος και ένας διψήφιος αριθμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μπορεί κάποιος που ξέρει γαλλικά, να μου πει υπεύθυνα πως προφέρεται αυτός ο τίτλος? http://www.imdb.com/title/tt0056119/?ref_=nv_sr_1 Ευχαριστώ [la ʒəte] λα ζετέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 κανονικά οι ΤΚ έτσι γράφονται, με ένα κενό, είναι στην ουσία ένας τριψήφιος και ένας διψήφιος αριθμός. Άρα ελπίζω ο διανομέας να προνοήσει να μετρήσει το πρώτο 5ψήφιο σαν ΤΚ και όχι το δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Άρα ελπίζω ο διανομέας να προνοήσει να μετρήσει το πρώτο 5ψήφιο σαν ΤΚ και όχι το δεύτερο. Μαλλον ο πρωτος ΤΚ ειναι της θυριδας, ο δευτερος του Γενικου Λογιστηριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το hdmi που έχουν τα καινούργια λάπτοπ και είναι μικρότερο του κανονικού, λέγεται mini hdmi(Type C) ενώ το κανονικό Type A? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Έχοντας αριθμό πινακίδας, πως βρίσκουμε τον ιδιοκτήτη; Γίνεται με κάποιο τρόπο ή δε δίνουν στοιχεία, b/c προσωπικό δεδομένο κλπ; (Ο γούγλορας λέει μόνο αν βάλεις τον ασφαλιστή σου να το ψαξει...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δεν νομίζω ότι γίνεται με νόμιμο τρόπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιει κανεις φριτεζα για τηγανητες πατατες;; Αξιζει να αγορασω απο αποψη γευσης/οικονομιας στο λαδι/ειναι πιο υγιεινο ;;; Επεξ/σία 8 Απριλίου 2016 από ΜΙχαλιεςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Χρησιμοποιει κανεις φριτεζα για τηγανιτες πατατες;; Αξιζει να αγορασαω απο αποψη γευσης/οικονομιας στο λαδι/ειναι πιο υγιεινο ;;; Μαλλον πιο ανθυγιεινο θα ειναι, αφου θα βαζεις πολυ, αρα και θα το αλλαζει πιο αραια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 γίνεται να σύνδεσω τον τραπεζικό λογαριασμό με το παυπαλ και να τραβάει από εκεί λεφτά; Χρεώνουν κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Χρησιμοποιει κανεις φριτεζα για τηγανητες πατατες;; Αξιζει να αγορασω απο αποψη γευσης/οικονομιας στο λαδι/ειναι πιο υγιεινο ;;; Οι καινούργιες χρησιμοποιούν ελάχιστο λάδι. Σε σχέση με το κλασικό τηγάνισμα σαφώς είναι οικονομικότερο, για γεύση... θέμα γούστου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οι καινούργιες χρησιμοποιούν ελάχιστο λάδι. Σε σχέση με το κλασικό τηγάνισμα σαφώς είναι οικονομικότερο, για γεύση... θέμα γούστου. Δηλαδη το λαδι δεν σκεπαζει τις πατατες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Όχι, το λάδι είναι ελάχιστο. Δεν είναι όπως οι παλιές φριτέζες, όπου βυθιζόταν το καλαθάκι μέσα στο ζεματιστό λάδι. Στις καινούργιες ο κάδος κινείται υπό γωνία, περνώντας τις πατάτες μέσα από το λάδι περιοδικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σκεφτόμαστε με τη σύζυγο να αγοράσουμε σπίτι και για αυτόν το λόγο χρειαζόμασετ δάνειο. Απ' όσο ξέρω, οι τράπεζες πλέον δίνουν στεγαστικά μόνο για πρώτη κατοικία. Έχουμε λοιπόν και λέμε. Έχω στο όνομά μου την υψηλή κυριότητα του πατρικού μου και ο πατέρας μου έχει κρατήσει την επικαρπία. Στη φορολογική δήλωση που κάνω κάθε χρόνο, δηλώνω ότι το πατρικό μου το έχω παραχωρήσει δωρεάν στον πατέρα μου και σαν τόπο κατοικίας δηλώνω το σπίτι που νοικιάζουμε με τη σύζυγο. Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε δάνειο ή θα θεωρηθεί το πατρικό μου ως πρώτη κατοικία λόγω της υψηλής κυριότητας και θα πάρουμε τα φρύδια μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Όχι, το λάδι είναι ελάχιστο. Δεν είναι όπως οι παλιές φριτέζες, όπου βυθιζόταν το καλαθάκι μέσα στο ζεματιστό λάδι. Στις καινούργιες ο κάδος κινείται υπό γωνία, περνώντας τις πατάτες μέσα από το λάδι περιοδικά. Mε επεισες !! Ελπιζω να βρω τπτ με κανα 50-70αρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις