Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι, αν εννοείς δικό του tuner/κεραία... που αυτό εννοείς, μιας και το ερώτημα σου δεν είναι ερώτημα.

Aλλά, παίζανε streaming apps για live radio και αυτό ψάχνει προφανώς ο Στορμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν έστειλα φάκελο συστημένο με παραλήπτη τα εξής στοιχεία

Γενικό Λογιστήριο του Κράτους - Τμήμα Συντάξεων

Κάνιγγος 29

ΤΘ: 1116 - 101 10 ΑΘΗΝΑ

ΤΚ: 10682

Σαν πολλά νούμερα να έχει. Θα φτάσει ποτέ λέτε;

Κάνιγγος 29

οχι ρε μια χαρα ειναι το ενα νουμερο ειναι η ταχυδρομικη θυριδα και το αλλο ο ταχυδρομικος κωδικας.

απλα μηπως επρεπε να γραψεις και το ονομα καπιου υπαλληληλου δηλαδη υποψιν κυριου ταδε εγω ετσι κανω συνηθως.

Γεια χαρα, για ενοικιαση αυτοκινητου, υπαρχει καμμια μηχανη αναζητησης οπως αυτη του skyscanner ; Ξερετε καποια εταιρια με καλες προσφορες σε Θεσσαλονικη ; 

Μηχανή αναζήτησης καλή είναι η economycarrentals.com. Βασικά νοικιάζεις μέσω αυτών από τις άλλες εταιρίες και με επιπλέον 5 ευρώ τη μέρα παίρνεις και την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Επίσης μπορώ να σου δώσω το τηλ. γνωστού που νοικιάζει σε καλές τιμές από εταιρία ενοικίασης τοπική της Θεσσαλονίκης. Στειλε μου pm αν θες να σου δωσω πληροφοριες

Κάνιγγος 29

Μήπως έχεις βάλει 2 διευθύνσεις;

Η ΤΘ 1116 έχει ΤΚ 10110 και κανονικά είναι ανεξάρτητη από τη δ.νση που μάλον έχει ΤΚ 10682

δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω φορολογική ενημερώτητα μέσω taxis . Δεν χρωστάω τίποτα. Αν πάω αύριο στη ΔΟΥ θα μου τη δώσουν; με καίει πάρα πολύ γιατί πρέπει να την καταθέσω μέχρι 8 του μηνα κάπου

Υποθέτω ότι δεν είσαι σε καμμιά άλλη εταιρεία κλπ...

Τσέκαρες αν χρωστάς; Στα ληξιπρόθεσμα; Πάρε ένα τηλ. στην υποστήριξη...

http://gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Contact/Gsis_Contact.html

Υποθέτω ότι δεν είσαι σε καμμιά άλλη εταιρεία κλπ...

Τσέκαρες αν χρωστάς; Στα ληξιπρόθεσμα; Πάρε ένα τηλ. στην υποστήριξη...

http://gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Contact/Gsis_Contact.html

Επίσης, μπορεί να έχει μπλοκαριστεί από χρέη σε τρίτους του ευρύτερου δημοσίου, πχ ΟΤΑ. Συνήθως γίνεται από κλήσεις, που καμιά φορά δε ξέρεις καν ότι έχεις φάει. Αυτό δε νομίζω να φαίνεται στο taxis.

Μια ερωτηση..φιλη μου με σταθερο pc οταν μιλαει στο σκαιπ με ακουστικα και ακουει μουσικη συγχρονως η μουσικη ακουγεται και στον συνομιλητη,πως γινεται να μην ακουγεται να απομονωθει ο ηχος?Ευχαριστω :)

χρηματοοικονομικος συμβουλος ειναι προωθηση συμβολαιων ασφαλειας ? ρωταω γιατι με πηραν για interview

Μάλλον.

Μια ερωτηση..φιλη μου με σταθερο pc οταν μιλαει στο σκαιπ με ακουστικα και ακουει μουσικη συγχρονως η μουσικη ακουγεται και στον συνομιλητη,πως γινεται να μην ακουγεται να απομονωθει ο ηχος?Ευχαριστω :)

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά είναι ακουστικά και μικρόφωνο 2 σε ένα ;

Μάλλον.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά είναι ακουστικά και μικρόφωνο 2 σε ένα ;

Ναι με διαφορετικα βυσματακια εννοειται ενα για το μικροφωνο και ενα για τα ακουστικα.. εχεις κατι κατα νου για το πως μπορει να απομονωθει ο ηχος να μην ακουει δλδ και ο συνομιλητης της την μουσικη που μπορει να ακουει?

• Moderators

Το δικό μου είναι καπούτ από μπαταρία και δεν βρίσκω τώρα τον φορτιστή να το δοκιμάσω, αλλά: βάλε OFFradio, απ' ότι θυμάμαι, δούλευε...

Εισαι φοβερη ως συνηθως. Ευχαριστω :)

@Ψιτ, ναι αυτο που λεει η Scyllyist ηθελα, δεν εχει δεκτη η συσκευη, αλλα την βρηκα στο συρταρι μαζι με ενα dock station που ειχα παρει τοτε και σκεφτηκα πως ειναι καλη ιδεα για (semi)autonomous internet radio docking station.

• Like 1

Ναι με διαφορετικα βυσματακια εννοειται ενα για το μικροφωνο και ενα για τα ακουστικα.. εχεις κατι κατα νου για το πως μπορει να απομονωθει ο ηχος να μην ακουει δλδ και ο συνομιλητης της την μουσικη που μπορει να ακουει?

Εγώ όταν είχα χωριστά ακουστικά και μικρόφωνο δεν είχα πρόβλημα. Έχει τη δυνατότητα να το δοκιμάσει;

• Like 1

Διαφορετικά βυσματάκια εγώ καταλαβαίνω πως είναι ξεχωριστά το μικρόφωνο και τα ακουστικά. Όπως και να χει η μουσική περνάει από τα ακουστικά και πάει στο μικρόφωνο. Η μόνη λύση που βλέπω είναι να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής για να μην φτάνει στο μικρόφωνο.

Μήπως έχεις βάλει 2 διευθύνσεις;

Η ΤΘ 1116 έχει ΤΚ 10110 και κανονικά είναι ανεξάρτητη από τη δ.νση που μάλον έχει ΤΚ 10682

Η παύλα όμως είναι στο 1116 ενώ υπάρχει και ένα κενο στο 10 που εγώ καταλαβαίνω πως εκεί χωρίζονται οι αριθμοί. Το 10 όμως τι είναι τότε;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...