Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα κανω πρακτική άσκηση , ΤΕΙ ..
Ξερει κανεις τι διαδικασιες πρεπει να κανω στο ΙΚΑ σχετικα με « Οι πρακτικά ασκούμενοι φοιτητές απογράφονται σαν ασφαλισμένοι στα μητρώα του Ιδρύματος και εφοδιάζονται με ασφαλιστικά βιβλιάρια, που έχουν στην πρώτη σελίδα την ένδειξη «Ασφάλιση Κινδύνου Ατυχήματος» , δηλαδή τι διαδικασία πρέπει να κανω στο ΙΚΑ για να παρω αυτο το βιβλιάριο ??

σημειωτεον ειμαι πανω απο 25 και ανασφάλιστος ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάγκες SOS ξέχασα τον κωδικό που έβαλα για το Wi-Fi τώρα πως το βρίσκω;

Edit ευρέθη

Κάνε reset το router και θα επάνλει ο εργοστασιακός κωδικός, ο οποίος λογικά αναγράφεται πάνω στο router.

Θα κανω πρακτική άσκηση , ΤΕΙ ..

Ξερει κανεις τι διαδικασιες πρεπει να κανω στο ΙΚΑ σχετικα με « Οι πρακτικά ασκούμενοι φοιτητές απογράφονται σαν ασφαλισμένοι στα μητρώα του Ιδρύματος και εφοδιάζονται με ασφαλιστικά βιβλιάρια, που έχουν στην πρώτη σελίδα την ένδειξη «Ασφάλιση Κινδύνου Ατυχήματος» , δηλαδή τι διαδικασία πρέπει να κανω στο ΙΚΑ για να παρω αυτο το βιβλιάριο ??

σημειωτεον ειμαι πανω απο 25 και ανασφάλιστος ...

Λογικά, εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βγάλεις Αριθμό Ασφαλιστικού Μητρώου (ΑΜΑ) από το ΙΚΑ, εάν δεν έχεις ήδη. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο λογιστής της εταιρίας και εάν χρειαστεί κάτι επιπλέον, θα σε ενημερώσει.

• Like 1

Λογικά, εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βγάλεις Αριθμό Ασφαλιστικού Μητρώου (ΑΜΑ) από το ΙΚΑ, εάν δεν έχεις ήδη. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο λογιστής της εταιρίας και εάν χρειαστεί κάτι επιπλέον, θα σε ενημερώσει.

ισχυουν αυτα που διαβασα ψαχνωντας : ταυτοτητα και να ξερεις το ΑΜΚΑ σου και το ΑΦΜ σου ? Γινεται να κανω απο τωρα ή πρεπει να μου δωσει καποια βεβαιωση προσληψης? Μερικοι λενε οτι μονο με προσληψη σου δινουν το ΑΜΑ... [εννοω απ αυτα που βρηκα ψαχνωντας]

ευχαριστω για την απαντηση :)

ισχυουν αυτα που διαβασα ψαχνωντας : ταυτοτητα και να ξερεις το ΑΜΚΑ σου και το ΑΦΜ σου ? Γινεται να κανω απο τωρα ή πρεπει να μου δωσει καποια βεβαιωση προσληψης? Μερικοι λενε οτι μονο με προσληψη σου δινουν το ΑΜΑ... [εννοω απ αυτα που βρηκα ψαχνωντας]

ευχαριστω για την απαντηση :)

Πάνε αρκετά χρόνια που έκανα την πρακτική μου και ακόμα περισσότερα από τότε που έβγαλα ΑΜΑ, οπότε μου είναι λίγο δύσκολο να θυμηθώ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον εργοδότη σου και να τον ρωτήσεις τι χαρτιά θέλει να έχεις μαζί σου για την πρόσληψη.

• Moderators

Θέλω να αφήσω γενιά αλλά είναι κατσαρα υπάρχει τρόπος να βγουν ίσια και πιο μαλακά

βγουν ισια και μαλακα οχι, να τα μαλακωσεις και να τα ισιωσεις καπως οταν βγουν ναι. Με κανα κερι ή balm. Υπαρχει και νημα καπου εδω νομιζω. 

• Like 1

Ξέρουμε κανένα κατάστημα ρολογιών από τα παρακάτω; Αν είναι εντάξει εννοώ.

supermoda.gr rologia.com.gr chronoro.gr ewatch.com.gr

Τα δύο πρώτα μενδιαφέρουν κυρίως αν είναι οκ.

Το δεύτερο βέβαια λέει επίσημος αντιπρόσωπος, αλλά ας ρωτήσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...