gregdel Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 http://www.kep.gov.gr/portal/page/portal/kep/kepfind βρισκεις το ΚΕΠ που θελεις EDIT: oops... τωρα είδα οτι θες το 5ψηφιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μάγκες SOS ξέχασα τον κωδικό που έβαλα για το Wi-Fi τώρα πως το βρίσκω; Edit ευρέθη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Θα κανω πρακτική άσκηση , ΤΕΙ ..Ξερει κανεις τι διαδικασιες πρεπει να κανω στο ΙΚΑ σχετικα με « Οι πρακτικά ασκούμενοι φοιτητές απογράφονται σαν ασφαλισμένοι στα μητρώα του Ιδρύματος και εφοδιάζονται με ασφαλιστικά βιβλιάρια, που έχουν στην πρώτη σελίδα την ένδειξη «Ασφάλιση Κινδύνου Ατυχήματος» , δηλαδή τι διαδικασία πρέπει να κανω στο ΙΚΑ για να παρω αυτο το βιβλιάριο ??σημειωτεον ειμαι πανω απο 25 και ανασφάλιστος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μάγκες SOS ξέχασα τον κωδικό που έβαλα για το Wi-Fi τώρα πως το βρίσκω; Edit ευρέθη Κάνε reset το router και θα επάνλει ο εργοστασιακός κωδικός, ο οποίος λογικά αναγράφεται πάνω στο router. Θα κανω πρακτική άσκηση , ΤΕΙ .. Ξερει κανεις τι διαδικασιες πρεπει να κανω στο ΙΚΑ σχετικα με « Οι πρακτικά ασκούμενοι φοιτητές απογράφονται σαν ασφαλισμένοι στα μητρώα του Ιδρύματος και εφοδιάζονται με ασφαλιστικά βιβλιάρια, που έχουν στην πρώτη σελίδα την ένδειξη «Ασφάλιση Κινδύνου Ατυχήματος» , δηλαδή τι διαδικασία πρέπει να κανω στο ΙΚΑ για να παρω αυτο το βιβλιάριο ?? σημειωτεον ειμαι πανω απο 25 και ανασφάλιστος ... Λογικά, εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βγάλεις Αριθμό Ασφαλιστικού Μητρώου (ΑΜΑ) από το ΙΚΑ, εάν δεν έχεις ήδη. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο λογιστής της εταιρίας και εάν χρειαστεί κάτι επιπλέον, θα σε ενημερώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Idomeneas Παλιά ήταν το 1500 δεν ξέρω αν άλλαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Λογικά, εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βγάλεις Αριθμό Ασφαλιστικού Μητρώου (ΑΜΑ) από το ΙΚΑ, εάν δεν έχεις ήδη. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο λογιστής της εταιρίας και εάν χρειαστεί κάτι επιπλέον, θα σε ενημερώσει. ισχυουν αυτα που διαβασα ψαχνωντας : ταυτοτητα και να ξερεις το ΑΜΚΑ σου και το ΑΦΜ σου ? Γινεται να κανω απο τωρα ή πρεπει να μου δωσει καποια βεβαιωση προσληψης? Μερικοι λενε οτι μονο με προσληψη σου δινουν το ΑΜΑ... [εννοω απ αυτα που βρηκα ψαχνωντας] ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ισχυουν αυτα που διαβασα ψαχνωντας : ταυτοτητα και να ξερεις το ΑΜΚΑ σου και το ΑΦΜ σου ? Γινεται να κανω απο τωρα ή πρεπει να μου δωσει καποια βεβαιωση προσληψης? Μερικοι λενε οτι μονο με προσληψη σου δινουν το ΑΜΑ... [εννοω απ αυτα που βρηκα ψαχνωντας] ευχαριστω για την απαντηση Πάνε αρκετά χρόνια που έκανα την πρακτική μου και ακόμα περισσότερα από τότε που έβγαλα ΑΜΑ, οπότε μου είναι λίγο δύσκολο να θυμηθώ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον εργοδότη σου και να τον ρωτήσεις τι χαρτιά θέλει να έχεις μαζί σου για την πρόσληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 υπαρχει τροπος να δω (σε android) αν μια αναπαντητη που ειχα ηταν αναπαντητη 2 δευτερολεπτων ή αν χτυπησε αρκετη ωρα το τηλεφωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μια φορα το φορτισα..λες να το φορτισω κανονικα 2-3 φορες μπας και επανελθει?? Ενταξει η μπαταρια ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ενταξει η μπαταρια ;;; Οχι... απο βδομαδα θα παω να παρω αλλη . Ελαφρυ να ειναι το χωμα της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Οχι... απο βδομαδα θα παω να παρω αλλη . Ελαφρυ να ειναι το χωμα της. Μην τη θάψεις, ρίξ'τη στην ανακύκλωση! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Οχι... απο βδομαδα θα παω να παρω αλλη . Ελαφρυ να ειναι το χωμα της.Για καινούργιο κινητό σε κόβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Θέλω να αφήσω γενιά αλλά είναι κατσαρα υπάρχει τρόπος να βγουν ίσια και πιο μαλακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Θέλω να αφήσω γενιά αλλά είναι κατσαρα υπάρχει τρόπος να βγουν ίσια και πιο μαλακά Nα βγουν ισια και μαλακα οχι, να τα μαλακωσεις και να τα ισιωσεις καπως οταν βγουν ναι. Με κανα κερι ή balm. Υπαρχει και νημα καπου εδω νομιζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ξέρουμε κανένα κατάστημα ρολογιών από τα παρακάτω; Αν είναι εντάξει εννοώ. supermoda.gr rologia.com.gr chronoro.gr ewatch.com.gr Τα δύο πρώτα μενδιαφέρουν κυρίως αν είναι οκ. Το δεύτερο βέβαια λέει επίσημος αντιπρόσωπος, αλλά ας ρωτήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις