noob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Kαλά εγώ διάβασα ''η Μαρία από το Σούλι στο dancing with the stars'' god damn it.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αυτή η Μαρία μπορεί να σε τρελάνει πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Στο κρεβατι μου εχω μια κουβερτα και απο πανω ενα παπλωμα. Οπως κοιμαμαι, καποιες φορες ξυπναω και η κουβερτα εχει παει προς τα δεξια και με σκεπαζει μονο το παπλωμα απο την αριστερη μερια. Αυτο ειναι κατι που μου τη σπαει παρα πολυ. Μπορω να κανω κατι γι'αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 πασαλειψε την κουβερτα με κολλα και κουμπωσε τη στο παπλωμα. εναλλακτικα , ραψτην περιμετρικα. ακομα πιο εναλλακτικα μπορεις να κανεις το λεγονεμενο υπνο σουβλουκι /Hot dog και δεν θα παει πουθενα. τελος υπηρχαν και κατι ζωνες οταν ειμασταν μικρα που επιαναν απο τη μια ακρη στην αλλη για να μην φευγουμε απο κατω και για τα σκεπασματα , υποθετω οτι πλεον δεν κυκλοφορουν παρα μονο σε συγκεκριμενα ιδρυματα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Στο κρεβατι μου εχω μια κουβερτα και απο πανω ενα παπλωμα. Οπως κοιμαμαι, καποιες φορες ξυπναω και η κουβερτα εχει παει προς τα δεξια και με σκεπαζει μονο το παπλωμα απο την αριστερη μερια. Αυτο ειναι κατι που μου τη σπαει παρα πολυ. Μπορω να κανω κατι γι'αυτο; Η σοφία της [παρα]μάνας φίλε: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 και να ανοιξει αυτο το πραγμα και να σου τσιμπαει το κωλαρακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Είναι ασφαλείας οι περισσότερες. Εμένα ποτέ δε με είχε τσιμπήσει όταν ήμουν μπόμπιρας πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εχεις σφιχτο κωλαρακι γι αυτο. Δε θα το διακινδύνευα παντως, ειδικα εγω που δινω κλωτσιες μπουνιες κλπ στον υπνο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αληθεύει ότι για να δουλέψεις UK πρέπει οπωσδήποτε να έχεις proficiency? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αληθεύει ότι για να δουλέψεις UK πρέπει οπωσδήποτε να έχεις proficiency? Οχι βέβαια. Αναλόγως την δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Η σοφία της [παρα]μάνας φίλε: Πωπω τι ειπες. Σωστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ρωτάω γιατί έχω το IELTS και ελπίζω μετά το μεταπτυχιακό να μην πρέπει να παίρνω άλλα διπλώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Περί κοινωνικού τιμολογίου της δεη.. Ζητάει τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής(αυτόν τον βρήκα) και τον αύξοντα αριθμό λογαριασμού Αυτό τι είναι; O αριθμός παροχής; Η o αριθμός που βρίσκεται κάτω από την ένδειξη εκκαθαριστικός-έναντι; Η κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 μεχρι ποτε πρεπει να δηλωσεις οτι θες να εισαι στο 10% για τις πανελληνιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 μεχρι ποτε πρεπει να δηλωσεις οτι θες να εισαι στο 10% για τις πανελληνιες? Περνα απο ενα λυκειο και ρωτα τωρα στις αρχες του Φλεβαρη που κανουν ολοι και την αιτηση για τις πανελληνιες γιατι ειμαι σιγουρος πως κατι εχει αλλαξει με το 10%(να εχεις δωσεις πανελληνιες στα 2 τελευταια χρονια ή κατι τεσπα αλλαξε).. Υγ.Λογικα την αιτηση την κανεις μεσα στο φλεβαρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις