ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 x=[g(t^2)]/2 (επιτάχυνση βαρύτητας g επί χρόνος t στο τετράγωνο και όλο δια δύο) Αυτός ο τύπος ακόμα και με ακριβή μέτρηση του χρόνου βέβαια δίνει λάθος αποτέλεσμα, καθώς ο χρόνος που μετράς είναι ο χρόνος που έκανε η πέτρα να πέσει στον πάτο + το χρόνο που έκανε ο ήχος για να φτάσει μέχρι την επιφάνεια. Πρακτικά, για πηγάδια μικρού βάθους ο δεύτερος χρόνος (του ήχου) μπορεί να θεωρηθεί αμελητέος. Αν ήταν άσκηση για σχολείο/πανεπιστήμιο η λύση είναι πιο πολύπλοκη. υ=gt (εννοείται τριβή αέρα αμελητέα) Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα θεωρήσω ότι ο χρόνος για τον ήχο είναι αμελητέος. Δεν πρόκειται για άσκηση σχολείου/πανεπιστημίου, το ρώτησα καθαρά για να το γνωρίζω για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 θέλω να αυξήσω τον αριθμό των esata υποδοχών ( η μητρική έχει 6 ... ) είδα κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/digitus-ds-30106-sata-iii-pata-internal-pci-express-combo-raid-card-p-PER.611677 , κάτι ποιο φτηνό δεν υπάρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εστειλε ο αδερφος μου ενα δέμα απο αγγλια εδω στην ελλαδα, αλλα εχασε το αριθμο αποστολης, κανονικα ερχεται με απλο ταχυδρομείο ή μπορει να παει σε καμια κούριερ; Μεσα στην ατυχια ολα, ουτε αριθμο κινητου δεν εβαλε. Γινεται καπως εγω απο δω να το αναζητησω, εφοσον ξερω στοιχεια αποστολεα και στοιχεια παραληπτη; Ανησυχια θα εχεις αν χαθει το δεμα. Εαν παντως δε σε βρουνε, θα γυρισει πισω στον αποστολεα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Έχω χάσει το σήμα της tv, που έπαιρνα από κεντρική κεραία της πολυκατοικίας. Έχω σοβαρές υποψίες ότι αυτό έχει σχέση με την πρόσφατη ενοικίαση του άνωθι διαμερίσματος. Αν υπάρχει σύντομη απάντηση, μπορείτε να μου τι μπορεί να έχουν κάνει ώστε να χάσω το σήμα; Η 'πρίζα' της κεραίας έχει δύο εξόδους, αρσενικό και θηλυκό νομίζω λέγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θελω να αγορασω μεταχειρισμενο κινητο Microsoft. Η πωλητρια το πηρε ως παροχη απο την εταιρια οποτε δεν εχει αποδειξη...η εγγυηση ισχυει? Θα εχω προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τι είναι οικογενειακή μερίδα, γιατί χρειάζεται και μήπως έχω και εγώ; (εν άγνοια μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 δεν έχεις αν δεν άνοιξες. Έπρεπε να έχεις ανοίξει αν παντρεύτηκες. Αν δεν παντρεύτηκες είσαι στου μπαμπά σου. Φακέλωμα είναι, με την ευρύτερη έννοια του όρου. Με την πίτσα, απλή συνωνυμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Προσπαθω να εγγραφω στο site της ΔΕΗ αλλα δε δεχεται τον Κωδικο Ηλεκτρονικης Πληρωμης, μηπως θελει καποιο κολπο για να το παρει ή λιγοτερα ψηφια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Η φυτική κρεμα που βάζουν στο φρεντο, έχει και ζάχαρη μέσα; δοκίμασα και νόμιζα πως είναι σαντιγί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ποια πιστευετε ειναι καλυτερη; http://www.mediamarkt.gr/el/product/_canon-eos-100d-kit-18-55mm-dc-iii-1132301.html#_CE_B1_CE_BE_CE_B9_CE_BF_CE_BB_CE_BF_CE_B3_CE_AE_CF_83_CE_B5_CE_B9_CF_82 http://www.public.gr/product/sound-and-vision/fotografikes-mixanes/dslr-cameras/canon-eos-100d-kit-ef-s-18-55mm-is-stm-mayro/prod4850096pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 πώς ψάχνω ελληνικά αυτοκόλλητα γραμμάτωνε για λάπτο από ε-παυ? έψαξα με "overlay sticker set" αλλά τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 πώς ψάχνω ελληνικά αυτοκόλλητα γραμμάτωνε για λάπτο από ε-παυ? έψαξα με "overlay sticker set" αλλά τπτ. Greek QWERTY stickers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Η φυτική κρεμα που βάζουν στο φρεντο, έχει και ζάχαρη μέσα; δοκίμασα και νόμιζα πως είναι σαντιγί είναι φυτική και καλά αλλά έχει σιγουρα ζαχαρη...καμια 300 θερμιδες θα έχει είναι τέλεια όμως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Σπάνια θα δεις σε καταστήματα εστίασης να κάνουν σαντιγί από κρέμα γάλακτος. 99% απο φυτική κρέμα κάνουν γιατί είναι φθηνότερη και ευκολότερη στην συντήρηση. Για να γίνει σαντιγί την βάζουν σε ένα δοχείο με αμπούλες αέρα και το κουνάνε για λίγο. Δεν βάζουν ζάχαρη. Δεν ξέρω όμως στα συστατικά τι έχει...Τσέκαρε vegetalcrem στο σούπερ μάρκετ να δεις. Ποιό είναι το σύντομο νούμερο που καλείς τα ΚΕΠ? Κάτι 15 νομίζω έχει μέσα και δεν το βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις