giorgolavos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μικρο προβλημα σε sony vaio. Οταν βαζω τα ακουστικα δεν αλλαζει αυτοματα η πηγη εξοδου και ο ηχος συνεχιζεται να ακουγεται απο τα ηχεια. Πως το αλλαζω αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Συνδέεις τα ακουστικά και πας Control Panel\Hardware and Sound\Sound Αν εμφανίζονται εκεί, τα κάνεις default. Αν δεν εμφανίζονται ενώ τα έχεις πλαγκάρει, drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Τα εμφανίζει. Αν τα διαλέξω από εκεί, παίζουν. Το θέμα είναι ότι αν παίζουν τα έχει και βάλω τα ακουστικά, αυτά δεν παίζουν αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και default αν τα κάνεις, πάλι δεν παίζουν αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν τα κάνω default παίζουν αυτόματα αλλά αν τα βγάλω δεν παίζουν αυτόματα τα ηχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει. Δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω, το αφήνω στους υπόλοιπους. =/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Σχετικα με τη καρτα αλληλεγγυης, μπορει κανεις να κανει τωρα αιτηση? σχεδόν σίγουρα όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 πως μπορω να κανω στο youtube να μου εμφανίζει nickname αντί για το full name όταν κάνω κάποιο comment? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εστειλε ο αδερφος μου ενα δέμα απο αγγλια εδω στην ελλαδα, αλλα εχασε το αριθμο αποστολης, κανονικα ερχεται με απλο ταχυδρομείο ή μπορει να παει σε καμια κούριερ; Μεσα στην ατυχια ολα, ουτε αριθμο κινητου δεν εβαλε. Γινεται καπως εγω απο δω να το αναζητησω, εφοσον ξερω στοιχεια αποστολεα και στοιχεια παραληπτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εστειλε ο αδερφος μου ενα δέμα απο αγγλια εδω στην ελλαδα, αλλα εχασε το αριθμο αποστολης, κανονικα ερχεται με απλο ταχυδρομείο ή μπορει να παει σε καμια κούριερ; Μεσα στην ατυχια ολα, ουτε αριθμο κινητου δεν εβαλε. Γινεται καπως εγω απο δω να το αναζητησω, εφοσον ξερω στοιχεια αποστολεα και στοιχεια παραληπτη; Θα σε βρουν αυτοί! Ή θα σου έρθει ειδοποίηση ή το δέμα απευθείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ας το ελπισουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Όταν σε ένα μάθημα στον Ευδοξο φαίνεται να υπάρχουν 3-4 βιβλία σημαίνει ότι οποιοδήποτε από αυτά καλύπτει την ύλη? Αν όχι πως ξέχωρίζεις ποιος συνδυασμός είναι αρκετός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ναι, θεωρητικά... Ρωτάς τον καθηγητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έβλεπα μια ταινία τώρα και είχε μια σκηνή όπου έπρεπε να δουν πόσο βάθος έχει ένα πηγάδι και έριξαν μια πέτρα μέσα (κλασσική κίνηση αν θέλουν να δουν το βάθος ή το ύψος από κάτι). Ερώτηση, αν αφήσουμε ένα αντικείμενο να πέσει με ελεύθερη πτώση, με ταχύτητα/επιτάχυνση υποθέτω 1g ~ 9.8m/s^2, και κάνει t δευτερόλεπτα για να φτάσει στον πάτο (τα έχουμε χρονομετρήσει με χρονόμετρο, είναι γνωστό), ποιος είναι ο τύπος που υπολογίζει την απόσταση που διένυσε; Επίσης ποια θα είναι η τελική ταχύτητα με την οποία θα χτυπήσει το έδαφος; Θέλω επιγραμματικά τους τύπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ποιος είναι ο τύπος που υπολογίζει την απόσταση που διένυσε; x=[g(t^2)]/2 (επιτάχυνση βαρύτητας g επί χρόνος t στο τετράγωνο και όλο δια δύο) Αυτός ο τύπος ακόμα και με ακριβή μέτρηση του χρόνου βέβαια δίνει λάθος αποτέλεσμα, καθώς ο χρόνος που μετράς είναι ο χρόνος που έκανε η πέτρα να πέσει στον πάτο + το χρόνο που έκανε ο ήχος για να φτάσει μέχρι την επιφάνεια. Πρακτικά, για πηγάδια μικρού βάθους ο δεύτερος χρόνος (του ήχου) μπορεί να θεωρηθεί αμελητέος. Αν ήταν άσκηση για σχολείο/πανεπιστήμιο η λύση είναι πιο πολύπλοκη. Επίσης ποια θα είναι η τελική ταχύτητα με την οποία θα χτυπήσει το έδαφος; Θέλω επιγραμματικά τους τύπους. υ=gt (εννοείται τριβή αέρα αμελητέα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις