Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πριν καναδυό μήνες μου ανανεώσανε την παλιά μου που έληγε, visa enter...

κάνω μια δημοσίευση στο φέησμπουκ και κάποιος φίλος μου κάνει κοινοποίηση την δημοσίευση αυτή. Αν σβήσω εγώ την δημοσίευσή μου, σβήνει και η κοινοποίησή του; Ή πρέπει να του σφυρίξω να την σβήσει κι αυτός;

Πάτα το κουμπί share ώστε να σε βγάλει στο κοινποιημενο ποστ του.(σε άλλο tab)

Τώρα σβήσε το ποστ σου

Πήγαινε στο άλλο tab κάνε refresh και δες αν διαγραφηκε

Αν όχι σφυρα του κλέφτικα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θελω μερικα λαμπακια (αλογονου,οχι οικονομιας-led και τετοια, , ειτε στρογυλλα ειτε ''κερακια'' , με το μικρο απο πισω για φωτιστικο σαλονιου.Βλεπω μεχρι 60 w .Υπαρχουν μεγαλυτερα ?

μου εκανε χθες update ο flash player και εχει γαμ... ο Δίας, δε λειτουργεί τίποτα, μου πετάει unresponsive shockwave flash player. αντιμετωπίζει κανεις το ίδιο πρόβλημα; γιατι καλο το troubleshooting αλλα κουράστηκα.

Mozilla χρησιμοποιώ.

Πρόσφατα ανανέωσα καρτοπρόγραμμα vodafone.

100MB έλεγε το συμβόλαιο, γύρω στα 40 ενόσω τα χρησιμοποιούσα έρχεται SMS "Σαν τέλειωσαν, σας βάλαμε +50 με 1€". Στα 25MB απ' τα 50 το ίδιο. Και ξανά.

Από λεπτά πρέπει να 'ταν καμιά 500ρια. Παίζει να 'ταν και μόνο 100, έτσι κι αλλιώς πολύ σπάνια μιλάω.

Παίρνω σήμερα τηλέφωνο ένα φίλο(αυτός Κέρκυρα εγώ Θεσ/νίκη), στα 9' και 5'' πέφτει η γραμμή, ξαναπαίρνω, έχει τελειώσει το υπόλοιπο λέει.

Wtf;; Έχει συμβεί και σ' άλλον;

Πρόσφατα ανανέωσα καρτοπρόγραμμα vodafone.

100MB έλεγε το συμβόλαιο, γύρω στα 40 ενόσω τα χρησιμοποιούσα έρχεται SMS "Σαν τέλειωσαν, σας βάλαμε +50 με 1€". Στα 25MB απ' τα 50 το ίδιο. Και ξανά.

Από λεπτά πρέπει να 'ταν καμιά 500ρια. Παίζει να 'ταν και μόνο 100, έτσι κι αλλιώς πολύ σπάνια μιλάω.

Παίρνω σήμερα τηλέφωνο ένα φίλο(αυτός Κέρκυρα εγώ Θεσ/νίκη), στα 9' και 5'' πέφτει η γραμμή, ξαναπαίρνω, έχει τελειώσει το υπόλοιπο λέει.

Wtf;; Έχει συμβεί και σ' άλλον;

Για τα λεπτά αν έχει 3 λεπτά ελάχιστη διάρκεια πρέπει να το υπολογίζεις αυτό, δεν είναι πραγματικά λεπτά δηλαδή.

Ακόμα κι έτσι δε βγαίνει. Πραγματικά λίγες κλήσεις κάνω. Απ' τις 8 του μήνα που άρχισε να ισχύει δηλαδή, για να συμπληρώσω 90 απ' τα 100 λεπτά ξέρωγω(+ τα 9 που μιλησα σημερα) θα πρεπει να 'χα κανει 30 κλήσεις, πάνω από 3' σίγουρα δε μίλησα στο διάστημα.

Συνηθιζα τωρα τελευταια να φορτιζω το κινητο μεσω του λαπτοπ , εδω και κατι μερες τα εχει φτυσει η μπαταρια του κινητου , φταιει το οτι το φορτιζα με αυτον τον τροπο ή απλα ηταν η ωρα της να τα φτυσει?

Συνηθιζα τωρα τελευταια να φορτιζω το κινητο μεσω του λαπτοπ , εδω και κατι μερες τα εχει φτυσει η μπαταρια του κινητου , φταιει το οτι το φορτιζα με αυτον τον τροπο ή απλα ηταν η ωρα της να τα φτυσει?

Όταν λες τα έχει φτύσει; δοκίμασε να κάνεις μια πλήρη αποφόρτιση - φόρτιση με τον φορτιστή. Αν δεν, τότε μάλλον πας για αλλαγή

Όταν λες τα έχει φτύσει; δοκίμασε να κάνεις μια πλήρη αποφόρτιση - φόρτιση με τον φορτιστή. Αν δεν, τότε μάλλον πας για αλλαγή

Το δοκιμασα ναι, αλλα τζιφος..σιγουρα θελει αλλαγη απλα αναρωτιεμαι μηπως εφταιγε το οτι το φορτιζα απο το λαπτοπ..

Το δοκιμασα ναι, αλλα τζιφος..σιγουρα θελει αλλαγη απλα αναρωτιεμαι μηπως εφταιγε το οτι το φορτιζα απο το λαπτοπ..

Μπα όχι, δεν έχει να κάνει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...