Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

3gb περιπου αλλα το πρόβλημα ειναι στο total που δείχνει 16.08gb περιπου. Πρεπει να έκανα βλακεια κατα την αναβάθμιση που με ρωτησε αν θελω να κρατήσει αρχεια κλπ κ του ειπα ναι, ειναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.

Απλα δεν βλεπω να εχει φτιάξει κι αλλο partition με τα υπόλοιπα gb.

Με βλέπω για format ακομα δεν το πήρα :(

Στη διαχειριση δισκων εχει κανενα partition σαν non-allocated?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3gb περιπου αλλα το πρόβλημα ειναι στο total που δείχνει 16.08gb περιπου. Πρεπει να έκανα βλακεια κατα την αναβάθμιση που με ρωτησε αν θελω να κρατήσει αρχεια κλπ κ του ειπα ναι, ειναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.

Απλα δεν βλεπω να εχει φτιάξει κι αλλο partition με τα υπόλοιπα gb.

Με βλέπω για format ακομα δεν το πήρα :(

Κάτι έχει γίνει λάθος..Απ'ό,τι λέει εδώ το recovery partition είναι 8 gb, άρα συνολικά πρέπει να έχεις περίπου 22 και ελεύθερα να μένουν περίπου τα 8. Δες αυτό που λέει ο Spect.

http://www.notebookcheck.net/Asus-Transformer-Book-T200TA-Convertible-Review.127091.0.html

• Like 1

εχω κάνει μια εικονα στο gimp και θελω να την στειλω με το crop γυρο γυρο ωστε να το κοψει σωστα το κοπτικο,,αλλα δεν το βρισκω 
γνωριζει κανεις τπτ'?

• Super Moderators

Τα παραπάνω υπό την προϋπόθεση ότι η απορία σας δεν καλύπτεται από αντίστοιχη θεματική ενότητα του insomnia. Δηλαδή, απορίες για λειτουργικά συστήματα, σχολιασμός κτλ.  στην αντίστοιχη ενότητα, όχι εδώ.

Μιλάμε μια σελίδα πριν...

γιατι ειναι έτσι ο ήλιος ? ή ειναι το φεγγάρι ?

Δεν ξέρω, εγώ το κοίταγα πάντως και μετά σκεφτόμουν ότι "χάλασα τα μάτια μου".

ξερουμε για ποιο λογο δεν μπορω να κλεισω εισιτηρια για Θηβα για αυριο το πρωι, ενω πχ μπορω για μεθαυριο?

Το πρωτο διαθεσιμο δρομολογιο που μου δινει είναι 23:55 αύριο ενω υπαρχουν θεσεις κ σε νωριτερα δρομολογια.

Εχει καποιο οριο να τα κλεινεις τουλαχ 24 ωρες πριν πχ?

Και αν παω να παρω τρενο που βλεπω ονλαιν οτι δεν εχει θεσεις, εχω ελπιδα να μπω στο ορθιο?

πριν καναδυό μήνες μου ανανεώσανε την παλιά μου που έληγε, visa enter...

κάνω μια δημοσίευση στο φέησμπουκ και κάποιος φίλος μου κάνει κοινοποίηση την δημοσίευση αυτή. Αν σβήσω εγώ την δημοσίευσή μου, σβήνει και η κοινοποίησή του; Ή πρέπει να του σφυρίξω να την σβήσει κι αυτός;

• Like 1

πριν καναδυό μήνες μου ανανεώσανε την παλιά μου που έληγε, visa enter...

κάνω μια δημοσίευση στο φέησμπουκ και κάποιος φίλος μου κάνει κοινοποίηση την δημοσίευση αυτή. Αν σβήσω εγώ την δημοσίευσή μου, σβήνει και η κοινοποίησή του; Ή πρέπει να του σφυρίξω να την σβήσει κι αυτός;

Nαι δινουν :)

Thanks και τους δύο! :) Ρωτάω γιατί είχα visa και amex στον ίδιο λογαριασμό που λήξανε και μου στείλανε μόνο την amex.

Ξέρω ότι η ερωτησή μου σηκώνει μεγάλη κουβέντα και δεν αρμόζει στο θέμα, αλλά θα ήθελα να μου απαντηθεί έστω και με μια γενική απάντηση ή ακόμη καλύτερα ίσως με κάποιο λινκ όπου θα μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες. Ας πούμε ότι έχω μια ιστοσελίδα και θέλω να με πληρώνουν για κάποιες υπηρεσίες η/και προιόντα που θα έχω. Αυτό θέλω να γίνεται με κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές κλπ). Τι κινήσεις πρέπει να κάνω, είναι σχετικά εύκολο; Δηλαδή ας πούμε λογικά αρχικά πάω στην τράπεζα και κάποια συμφωνία, μετά τι γίνεται; Θέλω πληροφορίες και για το τι κινήσεις πρέπει να κάνω με την τράπεζα αλλά και το τι θα πρέπει να κάνω με την ιστοσελίδα. Προφανώς δεν θέλω κάτι αναλυτικό, ένα λινκ ίσως θα με βοηθούσε κάπως. Ευχαριστώ.

ps. Να σημειώσω ότι δεν θέλω να μεσολαβεί paypal ή άλλες υπηρεσίες, θέλω να γίνεται πληρωμή απευθείας με κάρτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...