Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ας θυμίσουμε ορισμένα πράγματα, Δευτέρα που είναι, νέα εβδομάδα κτλ.: Το παρόν νήμα δεν έχει σκοπό να λέτε τον πόνο σας ή κάτι που θυμηθήκατε, σας έκανε εντύπωση και ούτω καθεξής. Υπάρχει για να διατυπώνονται σύντομες απορίες οι οποίες επιδέχονται αντίστοιχα σύντομη απάντηση. Τα παραπάνω υπό την προϋπόθεση ότι η απορία σας δεν καλύπτεται από αντίστοιχη θεματική ενότητα του insomnia. Δηλαδή, απορίες για λειτουργικά συστήματα, σχολιασμός κτλ. στην αντίστοιχη ενότητα, όχι εδώ. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ειδα σε μια τεχνικη εταιρεια ζητανε τεχνικο πεδιου, μπορει καποιος να μου πει τι κανεις σε αυτη την θεση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ωραιο βιβλιαρακι φαινεται αυτο που αναφερεις. Το χεις διαβασει; Εχει βγει στα ελληνικά; Είναι, όπως επίσης συστήνω και το "Brandwashed" του ιδίου, τα έχω διαβάσει αμφότερα. Δεν γνωρίζω αν έχουν βγει στα ελληνικά, κάνε ένα τηλέφωνο σε Παπασωτηρίου & Public. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ειδα σε μια τεχνικη εταιρεια ζητανε τεχνικο πεδιου, μπορει καποιος να μου πει τι κανεις σε αυτη την θεση ? http://www.wisegeek.com/what-does-a-field-engineer-do.htm εξαρτάται και από το είδος της δουλειάς. Σε κατασκευαστικές που κάνουν έργα και στήνουν εργοτάξια για μεγάλο χρονικό διάστημα θα το δείς και σαν μηχανικός έργου. Μηχανικός πεδίου λέγεται συνήθως αυτός που στέλνεται σε σύντομες επισκέψεις και συγκεκριμένες ενέργειες σε έργα ή βιομηχανικός πελάτες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 http://www.wisegeek.com/what-does-a-field-engineer-do.htm εξαρτάται και από το είδος της δουλειάς. Σε κατασκευαστικές που κάνουν έργα και στήνουν εργοτάξια για μεγάλο χρονικό διάστημα θα το δείς και σαν μηχανικός έργου. Μηχανικός πεδίου λέγεται συνήθως αυτός που στέλνεται σε σύντομες επισκέψεις και συγκεκριμένες ενέργειες σε έργα ή βιομηχανικός πελάτες κλπ. μου εκανε εντυπωση γιατι μονο στον οτε εχω δει αυτη την θεση αλλα δεν ζηταγαν εκει πτυχιο ηλεκτρολογου αλλα ηλεκτρονικου, ενας αλλος φιλος μηχανικος μου ειπε οτι ειναι συνηθως ηλεκτρολογοι μηχανικοι που κανουν συντηρηση απο εργολαβιες που εχουν παρει οι κατασκευαστικες πχ στην ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μπορώ να πληρώσω στην acs μια αντικαταβολή με κάρτα; Εννοώ δέχονται γενικά η είναι στην ευχέρεια του κάθε καταστήματος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 μου εκανε εντυπωση γιατι μονο στον οτε εχω δει αυτη την θεση αλλα δεν ζηταγαν εκει πτυχιο ηλεκτρολογου αλλα ηλεκτρονικου, ενας αλλος φιλος μηχανικος μου ειπε οτι ειναι συνηθως ηλεκτρολογοι μηχανικοι που κανουν συντηρηση απο εργολαβιες που εχουν παρει οι κατασκευαστικες πχ στην ΔΕΗ Κάθε ειδικότητα μπορεί να έχει τέτοιο ρόλο και μπορεί να μην απαιτείται πτυχίο καθώς μπορεί να είναι εντελώς τεχνική δουλειά. πχ μια εταιρεία που παράγει ανλτίες θα έχει service τμήμα "field engineers" ή "field technicians" που θα είναι "μηχανολόγοι" και θα κινητοποιούνται κατά τις ανάγκες του πελάτη ... πχ κατά τη διαδικασία του commissioning ή για τακτικό service ή για την αντιμετώπιση κάποιον προβλημάτων που εμφανίστηκαν κλπ κλπ κλπ άλλο παράδειγμα είναι πχ εταιρείες (ή εσωτερικά τμήματα) που παρέχουν υποστήριξη σε αιολικά πάρκα, όπου μηχανικοί/τεχνικοί καλ΄πυτουν μια περιοχή και κινητοποιουνται κατά τις ανάγκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Κάθε ειδικότητα μπορεί να έχει τέτοιο ρόλο και μπορεί να μην απαιτείται πτυχίο καθώς μπορεί να είναι εντελώς τεχνική δουλειά. πχ μια εταιρεία που παράγει ανλτίες θα έχει service τμήμα "field engineers" ή "field technicians" που θα είναι "μηχανολόγοι" και θα κινητοποιούνται κατά τις ανάγκες του πελάτη ... πχ κατά τη διαδικασία του commissioning ή για τακτικό service ή για την αντιμετώπιση κάποιον προβλημάτων που εμφανίστηκαν κλπ κλπ κλπ άλλο παράδειγμα είναι πχ εταιρείες (ή εσωτερικά τμήματα) που παρέχουν υποστήριξη σε αιολικά πάρκα, όπου μηχανικοί/τεχνικοί καλ΄πυτουν μια περιοχή και κινητοποιουνται κατά τις ανάγκες. ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση, μου εκανε εντυπωση γιατι συνηθως για αυτη την δουλια ζητανε ηλεκτρολογο βαρδιας η ηλεκτρολογο συντηρητή κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisK45 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 υπάρχει κοινό ωράριο για καταστήματα ρούχων από Δευτέρα ως Παρασκευή στην Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 υπάρχει κοινό ωράριο για καταστήματα ρούχων από Δευτέρα ως Παρασκευή στην Αθήνα;Δευτέρες Τεταρτες:9/10 με 3/5Τριτη πέμπτη παρασκευή:9/10 με 8μιση/9 Καποια συνοικιακα κλεινουν μεσημέρι και ανοιγουν απογευμα παλι. Αυτη ειναι η γραμμή γενικα, ο καθενας μπορει να κανει ο,τι θελει όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mam Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Έχω το Logitech Wireless Combo MK270 Keyboard & Mouse. Έχει νόημα να γυρίζω τους διακόπτες στο off το βράδι που κλείνω το pc ή δεν έχει διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Eρωτηση: Εχω τo Asus Transformer Book T200TA 32GB με storage 32GB και windows 8.1. Για καποιον λογο ομως (out of the box παντα) βλεπει 16GB ως ολικο storage. Τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Eρωτηση: Εχω τo Asus Transformer Book T200TA 32GB με storage 32GB και windows 8.1. Για καποιον λογο ομως (out of the box παντα) βλεπει 16GB ως ολικο storage. Τι φαση? Μεγειά καταρχήν! Πόσο χώρο σου έχει ελεύθερο δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Έχω το Logitech Wireless Combo MK270 Keyboard & Mouse. Έχει νόημα να γυρίζω τους διακόπτες στο off το βράδι που κλείνω το pc ή δεν έχει διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας; Στην καλύτερη, μπορεί απλά συγκριτικά να πίνουν λιγότερη μπαταρία λόγω αδράνειας (σε σχέση με όταν τα λειτουργείς και είναι ενεργή η επικοινωνία / ανταλλαγή σήματος με το αναμμένο πισί), αλλά από τη στιγμή που μένουν ανοιχτά έστω και σε 'idle', μόνο τα ledάκια τους που παραμένουν αναμμένα να σκεφτείς, είναι δεδομένο ότι συνεχίζουν να τρώνε σε κάποιο βαθμό μπαταρία. 1,5+ χρόνο ασύρματα και δεν λέει με τίποτα να μου γίνει συνήθειο να το κλείνω, οι μπαταρίες πάνε κι έρχονται σαν τα πουκάμισα... δάσκαλε που δίδασκες κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μεγειά καταρχήν! Πόσο χώρο σου έχει ελεύθερο δηλαδή; Thanks 3gb περιπου αλλα το πρόβλημα ειναι στο total που δείχνει 16.08gb περιπου. Πρεπει να έκανα βλακεια κατα την αναβάθμιση που με ρωτησε αν θελω να κρατήσει αρχεια κλπ κ του ειπα ναι, ειναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ. Απλα δεν βλεπω να εχει φτιάξει κι αλλο partition με τα υπόλοιπα gb. Με βλέπω για format ακομα δεν το πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις