Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυστυχώς έχω συνειδητοποιήσει πως έχει πλέον αφαιρεθεί η δυνατότητα να προσθέσεις το CV στο LinkedIn. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος?

Check this out.... :-)

''The Import resume option may not be available if you already have a sufficient amount of information added to your LinkedIn profile. If you don't see the Import resume option, try our personalized guided editing tour to complete your profile instead.''

https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/1815

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Check this out.... :-)

''The Import resume option may not be available if you already have a sufficient amount of information added to your LinkedIn profile. If you don't see the Import resume option, try our personalized guided editing tour to complete your profile instead.''

https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/1815

Ανανέωσα το cv πλήρως και είναι λίιιγο σπαστικό να τα βάλω όλα manually.. Θα τα ξεριζώσω όλα και λογικά θα έχω την επιλογή για upload.

Cheers mate

• Like 1

• Moderators

Δεν κατάλαβα. Zoom ή ... "μεγέθυνση"; Οκ, και πάλι δεν είναι αυτό που ζητάς, αφού το συγκεκριμένο λειτουργεί με mouse over, όμως ρίξε μία ματιά στο Imagus. Αν δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θες, κάνε με ριπόρτ να φύγει το κόμμεντ.  :lol:

Edit: Αλλιώς τσέκαρε εδώ μήπως το βρεις.

Της βάζεις δουλειές ή μου φαίνεται? :P

Εγώ στον firefox χρησιμοποιώ το Image Zoom. Μήπως το συγκεκριμένο υπάρχει και στον Chrome?

Thanks guys, Το imagus μου κανει. Προτιμουσα το παλιο ομολογω, αλλα κι αυτο ειναι μια χαρα :)

Ανεπαφες συναλλαγες γινονται απ οσο ξερω περνοντας την καρτα μπροστα απο το μηχανημα. Αρα ουτε πιν σε σωζει τιποτα.

Μακαρι να μην ισχυει γιατι τα 25€ θα παρουν φωτια.

Η εθνικη κατεργησε τα μηχανηματα τπυ I code, πλεον δου ερχεται ενα μυνημα στον αριθμο που εχεις δηλωσει.

Ξερει καποιος που μπορω να αγορασω - ή τουλάχιστον να χαζέψω σε καποιο site τι παίζει - μεταχειρισμένα Ιατρικά βιβλία στα Αγγλικά ; 

Δεν θέλω κάποιο πολυ εξειδικευμένο βιβλίο, πχ Παθολογίας, ωστε να υπάρχει κίνδυνος να εχουν αλλάξει τα σημερινα δεδομένα, αλλά βασικά βιβλία με διαχρονικά δεδομένα, πχ Ανατομίας . Προσωπικά για Ιστολογία ψάχνομαι.

Ξερει καποιος που μπορω να αγορασω - ή τουλάχιστον να χαζέψω σε καποιο site τι παίζει - μεταχειρισμένα Ιατρικά βιβλία στα Αγγλικά ; 

Δεν θέλω κάποιο πολυ εξειδικευμένο βιβλίο, πχ Παθολογίας, ωστε να υπάρχει κίνδυνος να εχουν αλλάξει τα σημερινα δεδομένα, αλλά βασικά βιβλία με διαχρονικά δεδομένα, πχ Ανατομίας . Προσωπικά για Ιστολογία ψάχνομαι.

Πρέπει να είναι οπωσδήποτε έντυπα;

οχι , αλλα άλλη φάση το εντυπο . Αμα βρω καμια Ιστολογία σε φαση έκδοση του 80' με κανα 15-20ευρω (ξερωγω) θα την προτιμούσα . Αλλα αν παιζει κατι ηλεκτρονικο θα το ηθελα .

Μπορώ να κάνω pro account στο "mega.nz" με paysafecard από Ελλάδα;

Επίσης αν κάνω μόνο για ένα μήνα και ανεβάσω αυτά που θέλω, μετά θα μπορώ να έχω πρόσβαση με free account σε ότι έχω ήδη ανεβάσει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...