Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χρεώνουν μερικά ευρώ για την αγορά του μηχανακίου που βγάζει τους κωδικούς, 7 ήταν πριν κάναδυό χρόνια που πήρα.

Εξαρτάται απ' το είδος του λογαριασμού.

Δεν είναι πάντως απαραίτητο, μπορείς να ζητήσεις να σου στέλνουν κωδικούς στο κινητό.

Για ερωτήσεις εδώ. [email protected] 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει βουλώσει ο ένας σωλήνας στον νεροχύτη της κουζίνας και ο άλλος έχει χαλαρώσει και φεύγουν νερά από εκεί. Πόσο θα με πάρει ένας υδραυλικός στο περίπου;

Μήπως απλά έχει βουλώσει το σιφώνι κάτω; Συνήθως αυτό γεμίζει με "πραγματάκια" και βουλώνει

Αν είναι πλαστικό είναι εύκολο να ξεβιδωθεί και να ξαναβιδωθεί.

Βάλε έναν κουβά από κάτω και προσπάθησέ το.

Καλημερα παιδες ...

Εργαζομαι σε ενα Ι.Ε.Κ ως εκπαιδευτικος με συμβαση εργασιας ορισμενου χρονου. Εργαζομαι Δευτερα, Τριτη και Παρασκευη με συνολικη απασχοληση 15ωρων την εβδομαδα . Η συμβαση μου ανανεωθηκε 29/2 και ληγει στις 20/6

Στο συγκεκριμενο Ι.Ε.Κ (δεν θα αναφερω ποιο) χρωστανε αρκετους μισθους (ενας εκπαιδευτικου εξαμηνου) απειλωντας με καταγγελια.

Επειδη και ο Αγιος φοβερα θελει μου εδωσαν το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηματων μου, αλλα γνωριζω οτι βρισκομαι με το 1 ποδι προς την εξοδα εξαιτιας της μανουρας που εγινε σε κοντρα με τη Διοικηση.

Η ερωτηση μου ειναι σε περιπτωση απολυσης σε τι κινησεις μπορω να προβω ? Μπορω να ζητησω αποζημιωση ? Δικαιουμαι κατι ?

Καλημέρα

Αποζημίωση θα πάρεις μόνο στην περίπτωση που σπάσει η σύμβαση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση(νομίζω ένα με δύο μήνες πρίν την απόλυση). Καλύτερα επικοινώνησε με το σωματείο σου για να σου πούν ακριβώς...

Θεωρώ πως απλά δεν θα ανανεώσουν την σύμβαση. Σ' αυτή την περίπτωση, δικαιούσαι επίδομα άδειας.

Καλημέρα

Αποζημίωση θα πάρεις μόνο στην περίπτωση που σπάσει η σύμβαση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση(νομίζω ένα με δύο μήνες πρίν την απόλυση). Καλύτερα επικοινώνησε με το σωματείο σου για να σου πούν ακριβώς...

Θεωρώ πως απλά δεν θα ανανεώσουν την σύμβαση. Σ' αυτή την περίπτωση, δικαιούσαι επίδομα άδειας.

Σκοπευω μετα τις εορτες του Πασχα να δηλωσω παραιτηση καθοτι εχω βρει δουλεια για σεζον, απλα δε τους εχω ενημερωσει για την αποφαση μου αυτη, ωστε να δικαιουμαι και το επιδομα Πασχα , γιατι ποτε δε ξερεις με δαυτους στις πληρωμες τους.

Στην περιπτωση της παραιτησης μπορω να διεκδικησω τιποτα ? πχ επιδομα καλοκαιρινης αδειας , επιδομα των ερχομενων χριστουγεννων ?

Αναρωτιεμαι αν εκεινοι με "σχολασουν" ως αντιδραστικο ατομο τι θα μπορουσα να διεκδικησω κατα κυριο λογο.

Καλά, αν η απόλυση αποδειχθεί οτι έγινε με γνώμονα την αντίδραση κατά του συγκεκριμένου μισθολογικού καθεστώτος, τότε ακυρώνεται αυτομάτως και τίθεται ο εργοδότης υπο επιτήρηση απο το σωματείο.

Για την περίπτωση παραίτησης, νομίζω οτι ισχύουν ό,τι επιδόματα εκκρεμούν υπο την προϋπόθεση να ενημερώσεις εσύ αντίστοιχα.

Επειδή δεν είμαι όμως 100% σίγουρος για τον δικό σου κλάδο, επικοινώνησε με το σωματείο σου(που όπως καταλαβαίνουμε εν τέλη, χρειάζεται και παραχρειάζεται ο θεσμός).

• Like 1

Της βάζεις δουλειές ή μου φαίνεται? :P

Χαχα, θα πατήσω κι ένα σιδέρωμα στο μεταξύ, ν' αδειάζει η ντάνα. 2 σε 1.

Πέρα απ' την πλάκα: η λύση τής Iris μού ακούγεται πιο ασφαλής, κι έτσι θα το δοκιμάσω στις προσεχείς ημέρες. :-)

• Like 1

Για δημιουργία internet banking Στη Εθνική, υπάρχει χρέωση; έκανε κάποιος πρόσφατα;

Λοιπόν πήγα σήμερα από κατάστημα,δεν δίνουν πλέον τη συσκευή για κωδικούς και είναι χωρίς χρέωση.

Κάτι που άκουσα να συζητείται από έναν υπεύθυνο εκεί είναι πως υπάρχουν κρούσματα χρεώσεων ανέπαφων συναλλαγών από επιτήδειους συ ο δρόμο. (Περνάνε δίπλα από τσάντες μάλλον από ότι κατάλαβα)

Απ οτι ξερω, αν απολυθεις ξαφνικα και χωρις προειδοποιηση παιρνεις πληρη αποζημιωση, αν απολυθεις με προειοδοποιηση παιρνεις τη μιση.

Σε περιπτωση παραιτησης δε παιρνεις τιποτα.

χρεώνουν μερικά ευρώ για την αγορά του μηχανακίου που βγάζει τους κωδικούς, 7 ήταν πριν κάναδυό χρόνια που πήρα.

Εγω περυσι που πηρα δεν πληρωσα τιποτα, ισως γιατι ημουν ηδη πελατης τους.

• Like 2

Απ οτι ξερω, αν απολυθεις ξαφνικα και χωρις προειδοποιηση παιρνεις πληρη αποζημιωση, αν απολυθεις με προειοδοποιηση παιρνεις τη μιση.

Σε περιπτωση παραιτησης δε παιρνεις τιποτα

Ετσι ειναι, και το διαστημα της προειδοοοιησης ειναι αναλογη με τα χρονια που εχεις στη δουλεια

Και ποια ειναι η αποζημιωση που λετε ? Σε τι αντιστοιχει ? Τ

Στο συγκεκριμενο ΙΕΚ βρισκομαι σαν ωρομισθιος καθηγητης απο τον Φλεβαρη του 2015, εχω δηλαδη 3 ακαδημαικα εξαμηνα με διαφορετικες ωρες και ημερες ανα εξαμηνο καθε φορα.

Λοιπόν πήγα σήμερα από κατάστημα,δεν δίνουν πλέον τη συσκευή για κωδικούς και είναι χωρίς χρέωση.

Κάτι που άκουσα να συζητείται από έναν υπεύθυνο εκεί είναι πως υπάρχουν κρούσματα χρεώσεων ανέπαφων συναλλαγών από επιτήδειους συ ο δρόμο. (Περνάνε δίπλα από τσάντες μάλλον από ότι κατάλαβα)

Αυτό είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό και θεωρήθηκε υπερβολή - ψέμα. Αν ισχύει είναι πολύ σοβαρό...

Σιγά τον κόπο να βάλεις το πιν στην τελική, δεν ξέρω γιατί προωθούν τόσο τις ανέπαφες! Και δεν ξέρω και αν μπορείς να επιλέξεις ή όλες οι νέες κάρτες είναι αυτής της τεχνολογίας.

• Like 1

Αυτό είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό και θεωρήθηκε υπερβολή - ψέμα. Αν ισχύει είναι πολύ σοβαρό...

Σιγά τον κόπο να βάλεις το πιν στην τελική, δεν ξέρω γιατί προωθούν τόσο τις ανέπαφες! Και δεν ξέρω και αν μπορείς να επιλέξεις ή όλες οι νέες κάρτες είναι αυτής της τεχνολογίας.

Δεν είναι θέμα κόπου αλλά θέμα security.

Οι contactless είναι πιο ασφαλείς εφόσον δεν πληκτρολογείς pin (πχ. POS skimming και αρκετά άλλα)

Δεν είναι θέμα κόπου αλλά θέμα security.

Οι contactless είναι πιο ασφαλείς εφόσον δεν πληκτρολογείς pin (πχ. POS skimming και αρκετά άλλα)

Αν ισχύει αυτό που έγραψε η Valerie_ όμως δεν ξέρω πόσο ασφαλείς είναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...