idomeneas7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Να πάρεις μέτρο-μεζούρα μαζί μην πέσεις σε κανέναν παράξενο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Σιδέρωσέ το Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, αλλά το φοβήθηκα. Έτσι, κατευθείαν πάνω στη σελίδα λες; Ή να βάλω κάτι από πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, αλλά το φοβήθηκα. Έτσι, κατευθείαν πάνω στη σελίδα λες; Ή να βάλω κάτι από πάνω; Για να είσαι σίγουρη δοκίμασε πρώτα σε ένα άλλο χαρτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Οκ, θα το επιχειρήσω. Σ' ευχαριστώ πολύ, thant. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Οκ, θα το επιχειρήσω. Σ' ευχαριστώ πολύ, thant. Καλύτερα όχι. Βάλε πάνω από το χαρτί μία μαξιλαροθήκη και τότε σιδέρωσε το άφοβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλημέρα σε όλους, εχω ενα προβλημα και θα ηθελα αν μπορειτε να με κατατοπίσετε, το 2014 πραγματοποιησα 6μηνη πρακτηκη ασκηση σε λογιστικο γραφειο στην καβαλα, μαζεψα λοιπον τα απαραιτητα χαριτα για να τα παω στον οαεδ αλλα ο εργοδοτης μου μου ειπε θα τα παει αυτος, μαλλον δεν τα πηγε ποτε, μετα απο ενα χρονο αφου μιλησα με οαεδ μου ειπαν οτι δεν ειχαν λαβει καθολου τα δικαιολογιτικα μου μαζεψα για 2η φορα ολα τα χαρτια τα πηγα εγω ο ιδιος και μετα απο 2 μηνες μπηκαν τα χρηματα στον λογαριασμο του εργοδοτη μου. Μου εβαλε την πρωτη δοση 420 ευρω και μετα απο μια βδομαδα την 2η δοση με το ιδιο ποσο την 3η και τελευταια δοση την περιμενω ακομα, προσπαθω να επικοινωνισω μαζι του τοσο στο γραφειο οσο και στο κινητο του αλλα ματαια. Τι θα μου προτεινατε να κανω? Σας ευχαριστω πολυ Επικοινώνησε με το ΤΕΙ Καβάλας και μετά με οαεδ πάλι. Εφόσον έχεις κάνει τα χαρτιά για την πρακτική και όλα είναι νόμιμα δεν πρόκειται να σου κάνει μπινιά. In the meantime προσπάθησε πάλι να μιλήσεις μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ψιλοχαριστικά αλλά πέρασε και στα δύο αεροδρόμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Επειδή έχω πολύ, ΠΟΛΥ, κείμενο για πληκτρολόγηση, τι γίνεται με τη φωνητική; Λειτουργεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Για δημιουργία internet banking Στη Εθνική, υπάρχει χρέωση; έκανε κάποιος πρόσφατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Για δημιουργία internet banking Στη Εθνική, υπάρχει χρέωση; έκανε κάποιος πρόσφατα; Οχι, ειναι τσαμπε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Eιχα παλια ενα extension(?) στον Chrome το οποιο μου επετρεπε πατωντας το wheel του mouse να κανω zoom σε οποιαδηποτε εικονα. Ξαφνικα αυτο χαθηκε και δεν εχω ιδεα ποιο ηταν. Δοκιμασα κανα δυο με αναζητηση στα extensions αλλα κανενα δε μου δουλεψε. Οποιος ξερει κατι αναλογο ας βοηθησει παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Eιχα παλια ενα extension(?) στον Chrome το οποιο μου επετρεπε πατωντας το wheel του mouse να κανω zoom σε οποιαδηποτε εικονα. Ξαφνικα αυτο χαθηκε και δεν εχω ιδεα ποιο ηταν. Δοκιμασα κανα δυο με αναζητηση στα extensions αλλα κανενα δε μου δουλεψε. Οποιος ξερει κατι αναλογο ας βοηθησει παρακαλω Δεν κατάλαβα. Zoom ή ... "μεγέθυνση"; Οκ, και πάλι δεν είναι αυτό που ζητάς, αφού το συγκεκριμένο λειτουργεί με mouse over, όμως ρίξε μία ματιά στο Imagus. Αν δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θες, κάνε με ριπόρτ να φύγει το κόμμεντ. Edit: Αλλιώς τσέκαρε εδώ μήπως το βρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλύτερα όχι. Βάλε πάνω από το χαρτί μία μαξιλαροθήκη και τότε σιδέρωσε το άφοβα. Της βάζεις δουλειές ή μου φαίνεται? Eιχα παλια ενα extension(?) στον Chrome το οποιο μου επετρεπε πατωντας το wheel του mouse να κανω zoom σε οποιαδηποτε εικονα. Ξαφνικα αυτο χαθηκε και δεν εχω ιδεα ποιο ηταν. Δοκιμασα κανα δυο με αναζητηση στα extensions αλλα κανενα δε μου δουλεψε. Οποιος ξερει κατι αναλογο ας βοηθησει παρακαλω Εγώ στον firefox χρησιμοποιώ το Image Zoom. Μήπως το συγκεκριμένο υπάρχει και στον Chrome? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Έχει βουλώσει ο ένας σωλήνας στον νεροχύτη της κουζίνας και ο άλλος έχει χαλαρώσει και φεύγουν νερά από εκεί. Πόσο θα με πάρει ένας υδραυλικός στο περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Για δημιουργία internet banking Στη Εθνική, υπάρχει χρέωση; έκανε κάποιος πρόσφατα; χρεώνουν μερικά ευρώ για την αγορά του μηχανακίου που βγάζει τους κωδικούς, 7 ήταν πριν κάναδυό χρόνια που πήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις