deesnider Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αυτό σκέφτηκα και 'γω και πήρα έναν λογαριασμό της ΔΕΗ μαζί μου, αντί για ΟΤΕ, και μου ζήτησε να του πάω έναν του ΟΤΕ την επόμενη φορά. Μόνο υπόθεση μπορώ να κάνω: Ο λογαριασμός τού Ο.Τ.Ε. έχει επάνω τον τηλεφωνικό αριθμό σου, αν θέλουν να επικοινωνήσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μόνο υπόθεση μπορώ να κάνω: Ο λογαριασμός τού Ο.Τ.Ε. έχει επάνω τον τηλεφωνικό αριθμό σου, αν θέλουν να επικοινωνήσουν... Τους τα έδωσα όλα, κινητό και σταθερό. Χμμ... ποιος ξέρει? Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε να μη σε τρελαίνω και σένα. Δεν έχει σημασία. Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αγορασα μια φωτογραφικη χθες απο τον κοτσοβολο και σημερα βλεπω οτι το amazon την εχει βαλει στην μιση τιμη. Θα ηθελα να μαθω νομικα τι ισχυει για τις επιστροφες προιοντων, μπορουμε να γυρισουμε καποιο προιον πισω και να ζητησουμε τα χρηματα μας; Η πρεπει να ειναι ελλατωματικο το προιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εκανα import τις επαφες απο το μσν στο σκαιπ, απο χθες μου εμφανιζει μονο τις σκαιπ επαφες και όχι αυτες του μσν. να κάνεις πάντα login με το Microsoft account 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Παει για αλλαγή η μπαταρια απο το λαπτοπ της αδερφης μου, ενα multirama kati ειναι. Τι να δω στη μπαταρια και να ψαξω αναλογως στο ιντερνετ για αντιστοιχη;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μα ποιά είναι αυτή η θεά χορεύτρια τέλος πάντων που χορεύει με το Σπύρο Σούλη στο dancing with the stars; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Φτιάξε μας ζόραν κι εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ελατε κ στο αλλο με τα φραγκα ρε παρτακηδες,εχει πλακα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Φτιάξε μας ζόραν κι εσύ. τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Τι νομίζεις ότι εννοεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Πάρε σφυρι, καλέμι και φτιάξε μας. Φτιάξε ένα μέλος. Φτιαξ' το μόνος σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 χαχ μακάρι να μπορούσα, αλλά σιγά μην την έδινα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μα ποιά είναι αυτή η θεά χορεύτρια τέλος πάντων που χορεύει με το Σπύρο Σούλη στο dancing with the stars; Καλά να μην ξέρεις τη Θεά χορεύτρια, το ότι ξέρεις ποιος είναι ο Σπύρος Σούλης δε σε προβληματίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα καλη εβδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μα ο Σπύρος μου έφτιαξε το σπίτι σε ένα επεισόδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις