kalogeros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Καλημερεςςς Μηπως ξερετε πως λεγεται το καλωδιακι αυτο; απο ενα μικρο ραδιο ειναι και κοπηκε. καλώδιο τροφοδοσίας οχταράκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος εν συντομία τι upload έχουν ο κάθε πάροχος (ΟΤΕ, Hol, Forthnet, Cyta) στις 50άρες VDSL συνδέσεις; Από μια σύντομη ματιά που έριξα στις ιστοσελίδες τους δεν το είχαν σε εμφανές σημείο, έγραφαν μόνο το download. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Mηπως ξερει κανεις σε ποιο "Κομιξ" του Τερζοπουλου βρισκεται η ιστορια "Αγωνας με ανεμοπτερο" με το Ντοναλντ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αν πας σε ενα σουπερ μαρκετ καταλαβεις οτι το 1+1 δωρο σε καποιο προιον το χωρισανε και το πουλανε ξεχωριστα τι μπορεις να κανεις; Γιατι τελευταια παρατηρω οτι τα φωτα τον αυτοκινητων ειναι τοσο δυνατα που τυφλωνουν τον απεναντι, σαν να εχουν μεγαλη σκαλα. Γι αυτο δεν υπαρχει καποιος περιορισμος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Γιατι τελευταια παρατηρω οτι τα φωτα τον αυτοκινητων ειναι τοσο δυνατα που τυφλωνουν τον απεναντι, σαν να εχουν μεγαλη σκαλα. Γι αυτο δεν υπαρχει καποιος περιορισμος; Δεν υπάρχει περιορισμός στην βλακεία του κάγκουρα. Τα εργοστασιακά τοποθετημένα δεν ενοχλουν, όσο τα χειροκίνητα τοποθετημένα ontopic: Μπορεί να τον γράψει η τροχαία (είναι τοτε που ο κάγκουρας γίνεται γατάκι), αλλά είναι τόσο οριακά και ασφαή τα πράγματα που πρακτικά δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μπορεί να μην είναι δυνατά, αλλά να τα έχουν σηκώσει και να σου φαίνεται έτσι. Εγώ τουλάχιστον αυτό ήξερα ότι μπορείς να πειράξεις, για ένταση δεν ξέρω. Για το 'τελευταία', μήπως μετακόμισες πρόσφατα σε περιοχή που εναλλάσσονται ανηφόρες και ευθείες και σου φαίνεται έτσι; Γιατί αν είσαι σε ευθεία και ο απέναντι έρχεται από κατηφόρα, σε χτυπάει στα μάτια. (και με σαμαράκια/ λακούβες συμβαίνει αυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει περιορισμός στην βλακεία του κάγκουρα. Τα εργοστασιακά τοποθετημένα δεν ενοχλουν, όσο τα χειροκίνητα τοποθετημένα ontopic: Μπορεί να τον γράψει η τροχαία (είναι τοτε που ο κάγκουρας γίνεται γατάκι), αλλά είναι τόσο οριακά και ασφαή τα πράγματα που πρακτικά δεν γίνεται. Τι να πω μαλλον αυτες οι κινεζιες ξενον μαλλον ειναι που θαμπωνουν. Μερικες φορες μπερδευομαι αναβω τα μεγαλα τα φωτα και εκει να δεις λεω παλι καλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση για να ισιώσω χαρτί; Έπεσε πάνω του νερό κι έχει κάνει αυτά τα "κυματάκια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Σιδέρωσέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ένα μικρό σουγιαδάκι περνάει τον έλεγχο στο αεροδρόμιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ένα μικρό σουγιαδάκι περνάει τον έλεγχο στο αεροδρόμιο; υπάρχει συγκεκριμένο μήκος που επιτρέπεται, τσεκ ιτ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Τι να πω μαλλον αυτες οι κινεζιες ξενον μαλλον ειναι που θαμπωνουν. Μερικες φορες μπερδευομαι αναβω τα μεγαλα τα φωτα και εκει να δεις λεω παλι καλα . Εχει να κάνει με το φανάρι και το λαμπτήρα. Τα εργοστασιακά ειναι μελετημένα ενώ τα καγκουρίσια (δε λεω κινέζικα γιατί κυκλοφορουν και πολλά μη κινέζικα) μπαινουν "με το μάτι", δηλαδή "Ναι ρε φίλε, αυτό ειναι φως, σαν σε γήπεδο" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ένα μικρό σουγιαδάκι περνάει τον έλεγχο στο αεροδρόμιο; Εμένα μου έχουν κρατήσει νυχοκόφτη με λιμάκι 5 εκατοστών. Στο αεροδρόμιο ανταπόκρισης μάλιστα, στο πρώτο πέρασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mido7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλημέρα σε όλους, εχω ενα προβλημα και θα ηθελα αν μπορειτε να με κατατοπίσετε, το 2014 πραγματοποιησα 6μηνη πρακτηκη ασκηση σε λογιστικο γραφειο στην καβαλα, μαζεψα λοιπον τα απαραιτητα χαριτα για να τα παω στον οαεδ αλλα ο εργοδοτης μου μου ειπε θα τα παει αυτος, μαλλον δεν τα πηγε ποτε, μετα απο ενα χρονο αφου μιλησα με οαεδ μου ειπαν οτι δεν ειχαν λαβει καθολου τα δικαιολογιτικα μου μαζεψα για 2η φορα ολα τα χαρτια τα πηγα εγω ο ιδιος και μετα απο 2 μηνες μπηκαν τα χρηματα στον λογαριασμο του εργοδοτη μου. Μου εβαλε την πρωτη δοση 420 ευρω και μετα απο μια βδομαδα την 2η δοση με το ιδιο ποσο την 3η και τελευταια δοση την περιμενω ακομα, προσπαθω να επικοινωνισω μαζι του τοσο στο γραφειο οσο και στο κινητο του αλλα ματαια. Τι θα μου προτεινατε να κανω? Σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Thanks razor και idomeneas! 6 εκατοστά βρήκα ότι είναι το όριο, σε λίγο θα ξέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις