Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Guys μπορειτε να μου πειτε αν βγαλετε ακρη με το συγκεκριμενο tablet? Εδω λεει πως εχει 2gb ram και 16gb χωρητικοτητα, αλλα το κακο ειναι πως δε βρισκω ποιο ακριβως μοντελο ειναι για να το ψαξω γενικα και υποψιαζομαι πως ο Κωτσος εχει κανει λαθος στα specs.. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/155686-asus-t100taf-10.1''-wi-fi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Κι όμως γίνεται. Ναι αλλα στην πραγματικότητα πόση δύναμη θέλει να θέλει για να το κάνεις έχει τύχει σε φάση που είχα τρελά νεύρα να σκάει τηλεφώνημα και να είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα , με έβγαλε εκτός ελέγχου. Οπότε όπως έκοβα ένα κοτόπουλο και το μαχαίρι ήταν στομωμένο φλίπαρα κ το έπιασα κ το χώρισα σε κομμάτια τραβώντας ,όπως κ το δεύτερο χωρίς να έχω χαράξει. Φυσικά κ έγινε σκατά αλλα θέλω να πω πως η σάρκα κομματιάζετε κ τα κόκαλα σπάνε , αλλα πόση δύναμη να θέλει σε άνθρωπο .... κ είναι κ ένα σημείο που μου φαίνεται ευαίσθητο σε σχέση με άλλα Να έχει γίνει πείραμα με κούκλες προσομοίωσης κ έτσι ποτέ ή μπα?.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Guys μπορειτε να μου πειτε αν βγαλετε ακρη με το συγκεκριμενο tablet? Εδω λεει πως εχει 2gb ram και 16gb χωρητικοτητα, αλλα το κακο ειναι πως δε βρισκω ποιο ακριβως μοντελο ειναι για να το ψαξω γενικα και υποψιαζομαι πως ο Κωτσος εχει κανει λαθος στα specs.. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/155686-asus-t100taf-10.1''-wi-fi Προφανως εκανε λαθος στα gb... ειναι μαλλον 32gb instead of 16gb... check this out.... http://www.amazon.co.uk/ASUS-Transformer-T100TAF-BING-DK024B-Convertible-Windows/dp/B00PSFY3AU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Προφανως εκανε λαθος στα gb... ειναι μαλλον 32gb instead of 16gb... check this out.... http://www.amazon.co.uk/ASUS-Transformer-T100TAF-BING-DK024B-Convertible-Windows/dp/B00PSFY3AU Λογικα ετσι ειναι, αν και απο την αλλη υπαρχει και μοντελο με τον ιδιο κωδικο με 1gb ram οποτε αναρωτιεμαι τι ισχυει τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καμιά πρόταση για καρέκλα γραφείου; Budget μέχρι 150€ αν και θα προτιμούσα να μην πιάσω ταβάνι Από amazon ή άλλο κατάστημα που να στέλνει Ευρώπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ο ταραμας σαν συστατικά εχει αυγα απο ψαρι; γιατι θα με τρελανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ο ταραμας σαν συστατικά εχει αυγα απο ψαρι; Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstrong Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Στους λαμπτήρες LED, τα λεντ καίγονται μεμονωμένα ή αν καεί ένα καίγεται η λάμπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εχετε να προτεινετε καποιο απλό και free πρόγραμμα για συννενωση πολλων αρχειων avi σε ενα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εχετε να προτεινετε καποιο απλό και free πρόγραμμα για συννενωση πολλων αρχειων avi σε ενα ; Avidemux 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τα κατεψυγμενα ψαρια ειναι καθαρισμενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τα κατεψυγμενα ψαρια ειναι καθαρισμενα; όσες φορές έχω πάρει,ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εγω που πηρα δεν ηταν τελικα, τα καθαρισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το Star channel δεν εχει ιντερνετικη αναμεταδοση? Μονο την αχρηστη web tv του βλεπω να υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Καλημερεςςς Μηπως ξερετε πως λεγεται το καλωδιακι αυτο; απο ενα μικρο ραδιο ειναι και κοπηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις