Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρωταω για συγκεκριμενες συνεπειες, αν υπαρχουν. Καποιος το εκανε διαβεβαιωνοντας οτι δεν υπηρχε κινδυνος, αλλωστε τα ειχε τιναξει και δε σταζαν... Εγω ανησυχησα για την υγρασια αλλα μου ειπε οτι ο ζεστος αερας θα τα στεγνωσει αμεσως.

κι εγώ κάνω το ίδιο μια φορά τον μήνα, δεν έχω πάθει τίποτα ως τώρα, χαίρω άκρας υγείας. Δεν περνάει ζεστός αέρας από το πλέγμα τούτο πάντως, περνάει αέρας δωματίου που μετά μπαίνει στο μηχάνημα και ζεσταίνεται. Αν είναι καλοκαίρι και το έχεις στο κρύο, ψύχεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κι εγώ κάνω το ίδιο μια φορά τον μήνα, δεν έχω πάθει τίποτα ως τώρα, χαίρω άκρας υγείας. Δεν περνάει ζεστός αέρας από το πλέγμα τούτο πάντως, περνάει αέρας δωματίου που μετά μπαίνει στο μηχάνημα και ζεσταίνεται. Αν είναι καλοκαίρι και το έχεις στο κρύο, ψύχεται.

Δεν ειναι το δικο μου ερκοντισιον. Αν παθει κατι το θυμα, θα σου πω :)

Μιλαω για τον ζεστο αερα που βγαινει απ το ερκοντισιον, τωρα το χειμωνα που το βαζετε στο ζεστο. Για τη εξαγωγη δηλαδη, η εισαγωγη που λες εχει φιλτρο?

Και το ερωτημα ειναι, το υγρο φιλτρο θα στεγνωσει αμεσως απο τον ζεστο εξαγωμενο αερα ή μηπως θα παραμεινει υγρο και θα σκορπιζει υγρασια στο δωματιο?

είτε το βάλεις στο ζεστό είτε στο κρύο, η εξαγωγή του αέρα γίνεται από τις περσίδες στο κάτω μέρος. Εκεί δεν υπάρχει φίλτρο, ούτε σίτα. Η εισαγωγή του αέρα γίνεται από τις γρίλιες που υπάρχουν σε όλη σχεδόν την μπροστινή επιφάνεια.  Εκεί είναι και αυτές οι σίτες. Για να κρατάνε τυχόν σκόνη/χνούδια κλπ, να μην μπαίνουν στο μηχάνημα. Θεωρώ ότι αν πλένεις και τινάξεις καλά την σίτα η υγρασία που θα παραμείνει επάνω της είναι ελάχιστη και, αν μεν το δουλεύεις στο κρύο θα υγροποιηθεί και θα καταλήξει στο σωληνάκι που τρέχουν τα νερά, αν δε το έχεις στο κρύο θα καταλήξει στο δωμάτιο.

Thanks, έκανα reset χθες και όλα κομπλέ. Ναι, όπως είπε και ο gredgel, μάλλον αυτό έκλεισα. Κόλλαγε υπερβολικά και άρχισα και έκλεινα διεργασίες αβέρτα. Πάντως σταμάτησε να κολλάει και streamαρα άνετα.  :-D

For the record, δε μου εμφάνιζε την έναρξη. Πάτησα alt, control, windows key και δεν έγινε τίποτα.

Πω ρε φίλε. Μερικές φορές είμαι μεγάλος τσομπάνος. Έχει εξαφανιστεί το start button και εγώ σου λέω να το πατήσεις.

Τέσπα, FYI, μπορείς να ανοίξεις το Run με Ctrl+R

• Like 1

εγώ όλα μου τα φίλτρα σε αφυγραντήρες και a/c αφου τα πλύνω,τα τινάζω απαλά να φύγουν τα πολλά νερά και τα στεγνώνω με το πιστολάκι μαλλιών -στο κρύο- στην χαμηλή ένταση και από λίγη απόσταση. σε 5 λεπτά έτοιμα.

διάβαζα ένα εγχειρίδιο "22 τρόποι να σκοτώσεις κάποιον με γυμνά χέρια" 
και μου γεννήθηκε η απορία , ένας απο τους τρόπους είναι "ADAM'S APPLE - A sharp blow here may cause enemy to asphyxiate."
αν υποθέσουμε πως κάποιος πιάνει τον άλλο απο τον λαιμό , στο μήλο του Αδάμ , πόση δύναμη θα μπορούσε να χρειαστεί για να το ξεριζώσει?  Μπορεί ή έχει υπολογιστεί ποτέ ? 
έχω δει σε ντοκιμαντέρ που λέει πόση jaw force ζώου χρειάζεται για να σπάσει κόκαλα κλπ , αλλα αυτό ποτέ 

any ideas? thx 

Θέλω να ρίξω σε ενα ταχυδρομικό κουτί έναν φάκελο με τα στοιχεία μόνο του παραλήπτη, χωρίς του αποστολέα, δηλαδή τα δικά μου.
Θα τον στείλουν κανονικά, έτσι δεν είναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είτε το βάλεις στο ζεστό είτε στο κρύο, η εξαγωγή του αέρα γίνεται από τις περσίδες στο κάτω μέρος. Εκεί δεν υπάρχει φίλτρο, ούτε σίτα. Η εισαγωγή του αέρα γίνεται από τις γρίλιες που υπάρχουν σε όλη σχεδόν την μπροστινή επιφάνεια.  Εκεί είναι και αυτές οι σίτες. Για να κρατάνε τυχόν σκόνη/χνούδια κλπ, να μην μπαίνουν στο μηχάνημα. Θεωρώ ότι αν πλένεις και τινάξεις καλά την σίτα η υγρασία που θα παραμείνει επάνω της είναι ελάχιστη και, αν μεν το δουλεύεις στο κρύο θα υγροποιηθεί και θα καταλήξει στο σωληνάκι που τρέχουν τα νερά, αν δε το έχεις στο κρύο θα καταλήξει στο δωμάτιο.

Ναι, τα φιλτρα ειναι για την εισαγωγη του αερα. Οταν λοιπον βγαινει ο ζεστος αερας, τα υγρα φιλτρα θα τα στεγνωσει? ή μηπως θα σκορπιζουν υγρασια στο δωματιο για καιρο?

εγώ όλα μου τα φίλτρα σε αφυγραντήρες και a/c αφου τα πλύνω,τα τινάζω απαλά να φύγουν τα πολλά νερά και τα στεγνώνω με το πιστολάκι μαλλιών -στο κρύο- στην χαμηλή ένταση και από λίγη απόσταση. σε 5 λεπτά έτοιμα.

Αν το εβαζες στο ζεστο θα αναρωτιομουν μηπως χαλασουν τα πλεγματα.

Χαλαει πολυ ρευμα ομως το πιστολακι ε?

Θέλω να ρίξω σε ενα ταχυδρομικό κουτί έναν φάκελο με τα στοιχεία μόνο του παραλήπτη, χωρίς του αποστολέα, δηλαδή τα δικά μου.

Θα τον στείλουν κανονικά, έτσι δεν είναι?

Θα το στειλουν. Το ονομα του αποστολεα το βαζεις για τη δικη σου εξυπηρετηση, αν δε το παρει ο παραληπτης για οποιοδηποτε λογο, να μπορει να σου επιστραφει.

Επεξ/σία από iordanis77
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...