Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν μία μαύρη γυναίκα μπλέξει με άτομα και την εξωθήσουν στην πορνεία, η κατάσταση θα μπορεί να περιγραφεί ως "έμπλεξε σε εμπορία λευκής σαρκός" ?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω εγώ αλλά το βρίσκω πολύ πιθανό επειδή η φράση λέγεται ως ορολογία.

(αν και όσο το σκέφτομαι, πιστεύω θα το ανέφεραν ως "έμπλεξε σε κύκλωμα μαστρωπίας" ή trafficking... :/)

κάνα καλό απλό και τζάμπα utility για σκανάρισμα σε γουήντουζ έχει κανείς να προτείνει;

Malware bytes, super antispyware και adwcleaner μου έχουν κάνει δουλειά πολλές φορές. Anti virus τρέξε ένα trial και βγάλτο πάλι. Από free συμπαθώ της microsoft.

σόρρυ σόρρυ, δεν περιέγραψα επαρκώς τι ψάχνω: θέλω ένα utility να χρησιμοποιήσω με το σκάνερ μου, να σκανάρω έγγραφα κλπ... Αγόρασα ένα πολυμηχάνημα και το ρημάδι δεν συνοδεύεται από κάποιο σόφτγουερ...

• Like 1

Ενα ταμπλετ με windows os, γινεται format a la pc ή a la android πχ?

Ποιο tablet είναι; Με full windows; Θα έχει recovery partition σαν pc.

σόρρυ σόρρυ, δεν περιέγραψα επαρκώς τι ψάχνω: θέλω ένα utility να χρησιμοποιήσω με το σκάνερ μου, να σκανάρω έγγραφα κλπ... Αγόρασα ένα πολυμηχάνημα και το ρημάδι δεν συνοδεύεται από κάποιο σόφτγουερ...

Σόρυ κι εγώ, άλλο κατάλαβα :)

Περίεργο να μην έχει δικό του software! Ούτε στη σελίδα του κατασκευαστή για κατέβασμα; Εγώ για εντελώς απλή χρήση βολευόμουν με το πρόγραμμα των windows, σάρωση και φαξ νομίζω το λένε.

• Like 1

PaperPort Pro

Readiris

Omnipage

καποια που μου ερχονται ετσι on the fly στο μυαλο μου....

Επισης μην ξεχασω το Adobe Acrobat....  :-)

• Moderators

Ποιο tablet είναι; Με full windows; Θα έχει recovery partition σαν pc.

Thanks!

Δεν το εχω παρει ακομα, αλλα σκεφτομουν το Asus T100 ή ενα Vero, αλλα δεν ηξερα τι ακριβως ισχυει στα windows tabs. 

Thanks!

Δεν το εχω παρει ακομα, αλλα σκεφτομουν το Asus T100 ή ενα Vero, αλλα δεν ηξερα τι ακριβως ισχυει στα windows tabs. 

Το t100 έχω κι εγώ και δεν έχω πάρει καλύτερο μηχάνημα...αν και το vero είναι αντίστοιχο θα είναι μια χαρά (για απλή χρήση υποθέτω).

Μπορείς να κάνεις επαναφορά μέσα από τα windows κανονικά σαν να είναι pc και γίνεται και από το bios αν τυχών δεν μπαίνει στα windows.

• Like 1

Κάτι πάτησα στο Task Manager, έκλεισα μία διεργασία που έλεγε για internet explorer και τώρα υπάρχει μόνο το Google Chrome και η εικόνα της επιφάνειας εργασίας, τίποτα άλλο. Ούτε εικονίδια, ούτε έναρξη, τίποτα. Πως τα επαναφέρω χωρίς reset;

Ισχυει οτι οσοι διαθετουν καρτα σιτισης απο το προγραμμα αλληλεγυης εχουν δωρεαν εισοδο σε ολα τα μουσεια και αρχαιολογιλους χωρους;

Το ανακοινωσε η υπουργος,και το εβγαλαν στα dikaiologotika.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...