Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως λέγονται κάτι gif που είναι φωτογραφίες αλλά άλλαζαν μόνο κάτι λεπτομέρειες πχ μια γκόμενα που ανέμιζαν μόνο τα μαλιά της κλπ? Ήταν πιο καλλιτεχνικά και μάλλον τα είχαν φτιάξει φωτογράφοι. Ήταν από φωτογραφίες δλδ, όχι από ταινίες ή animation.

Είχαν ποσταριστεί στο παρελθόν και στο θρεντ με τις εικόνες αλλά δεν μπορώ να το βρω. Τάχε ποστάρει ο γκαγκ και είχε παίξει φαίηλ στιχομυθία με λούσιφερ για το τι διαφέρει με τα κανονικά γκιφ και είχε πει ο γκανγκ ότι βασικά.gif είναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Thanx.

Aλλα γιατι δειχνει μονο απ το μεσημερι κι επειτα?

Θα έπρεπε να είχες καταλάβει οτι σου δείχνει απο την ώρα που κοιτάς και μετά...

• Like 1

Θα έπρεπε να είχες καταλάβει οτι σου δείχνει απο την ώρα που κοιτάς και μετά...

Πως να το καταλαβαινα δηλαδη, τι ειμαι, ο μαντης Τειρεσιας? :)

Αυτο το χαρακτηριστικο δε βολευει, γιατι μπορει να θελω να δω τι προγραμματα εχασα. Υπαρχει ρυθμιση σε αυτο το site να φαινεται ολο το 24ωρο?

Αστείο; Σου έδωσα μια απλή και λογική λύση που μάλιστα θα σκέφτονταν ο περισσότερος κόσμος

Καλα, αυτη τη "λυση" δε χρειαζοταν να τη δωσεις, ειναι δεδομενη. Εδω στο νημα ομως ρωταμε για να αλληλοβοηθουμαστε, οχι για να στελνουμε τον αλλο στο google.

Για καποιο χρονικο διαστημα τις αποθηκευει. Αλλα δικες μου ειναι, τις θελω κι εγω

Για πόσο διαστημα τις αποθηκευει?

Νομιζω πως οσο διαστημα εισαι στο web banking τις κραταει και οποτε θες τις βλεπεις/εκτυπωνεις.

Πως λέγονται κάτι gif που είναι φωτογραφίες αλλά άλλαζαν μόνο κάτι λεπτομέρειες πχ μια γκόμενα που ανέμιζαν μόνο τα μαλιά της κλπ? Ήταν πιο καλλιτεχνικά και μάλλον τα είχαν φτιάξει φωτογράφοι. Ήταν από φωτογραφίες δλδ, όχι από ταινίες ή animation.

Είχαν ποσταριστεί στο παρελθόν και στο θρεντ με τις εικόνες αλλά δεν μπορώ να το βρω. Τάχε ποστάρει ο γκαγκ και είχε παίξει φαίηλ στιχομυθία με λούσιφερ για το τι διαφέρει με τα κανονικά γκιφ και είχε πει ο γκανγκ ότι βασικά.gif είναι

Cinemagraphs !

https://www.reddit.com/r/cinemagraphs

• Like 1

Νομιζω πως οσο διαστημα εισαι στο web banking τις κραταει και οποτε θες τις βλεπεις/εκτυπωνεις.

Τις κρατάει επ'αοριστον. Οποτε θες μπαινεις στο ιστορικό, τη βρίσκεις και την εκτυπώνεις. Η προληπτική εκτύπωση σε προστατευει από προβλήματα του server, προβλήματα σύνδεσης, προσωπικό αρχείο, κλπ

Πως να το καταλαβαινα δηλαδη, τι ειμαι, ο μαντης Τειρεσιας?  :)

Αυτο το χαρακτηριστικο δε βολευει, γιατι μπορει να θελω να δω τι προγραμματα εχασα. Υπαρχει ρυθμιση σε αυτο το site να φαινεται ολο το 24ωρο?

Άμα τώρα πω, κοινή παρατηρητικότητα ...

Λύση: Κάτω κάτω λεει ημερήσιο προγραμμα. Το πατάς, διαλέγεις το κανάλι και βουαλά. Για να σε προλάβω, υπάρχει έξυπνος λόγος που αποκρύπτει το περασμένο. Οικονομία στην οπτική πληροφορία, traffic internet, πιο ευκολη οπτική ευρεση και φόρτο στο server.

Αν τώρα δεν σε βολεύει, δοκίμασε κάποιο άλλο site (είναι παραπάνω από τα πρώτα 4 που βγάζει το google)

Καλα, αυτη τη "λυση" δε χρειαζοταν να τη δωσεις, ειναι δεδομενη. Εδω στο νημα ομως ρωταμε για να αλληλοβοηθουμαστε, οχι για να στελνουμε τον αλλο στο google.

Αν ήταν κάτι περιπλοκο/τεχνικό που απαιτούσε εμπειρία/γνώσεις/καθοδήγηση, τοτε ΝΑΙ για οικονομία χρόνου προτιμάται η ερώτηση σε ενα σχετικό forum. Αν όμως ειναι κάτι αστεία απλό, θεωρείται κουτό να μπαίνεις στον κόπο να κάνεις Login, να βάλεις την ερώτηση και να περιμένεις κάποιον να μπει στον κόπο να σου απαντήσει. Είναι σαν να πας σε ενα εστιατοριο και ενω εχεις μπροστά σου τον κατάλογο να ρωτάς "τι φαγητά έχετε; ". Βέβαια το προηγούμενο αναιρείται αν θες απλώς να επικοινωνείς με κόσμο ή αν σου αρέσει οι άλλοι να αφιερώνουν όλο τους το χρόνο για να νοιώθεις εσύ μεγάλος. Με το καλό περιμένουμε και ερωτήσεις τύπου "Που εχει στην Αθήνα καταστήματα ΟΤΕ", "Τι παίζει τώρα στην τηλεόραση", κλπ

• Like 2

Δεν ξερω για ποσο τις αποθηκευει. Εγω θελω να τις εχω κι εγω χωρις συνδεση στο ιντερνετ.

Έχω μια εφαρμογή για το κινητό μου που είναι android που μου δείχνει τις συντεταγμένες μου από το gps (τις ακριβείς συντεταγμένες, σε μοίρες, με 6 δεκαδικά, μήκος και πλάτος). Τις σημειώνω κάπου και μετά πηγαίνοντας στο σπίτι τις χτυπάω στο Google Maps και μου δείχνει το ακριβές σημείο που ήμουν όταν σημείωσα τις συντεταγμένες. Ερώτηση, αν έχω πολλά σημεία με συντεταγμένες, ας πούμε τις γωνίες από ένα χωράφι, μπορώ να τις βάλω όλες μαζί κάπου και να μου εμφανίσει όλη την περιοχή αντί απλώς για ένα σημείο μόνο; Εαν ναι, που μπορώ να το κάνω αυτό; υπάρχει κάποια ιστοσελίδα;

Καλησπέρα. Αρχικά συγγνώμη αν βάζω το θέμα σε λάθος σημείο. Έχω διαβάσει ότι ο οσε βγάζει προσφορά 9€ Θεσσαλονίκη Αθήνα. Ξέρετε κάθε πότε βγάζει και πώς γίνεται να κλείσω εισιτήριο μ΄αυτή την τιμή; Έχω κανονικά λογαριασμό στον οσε και λέει ότι δικαιούμαι την προσφορά ως μέλος.

εγραψα κατι βιντεακια 1-1,5 gb με μια action cam που εχω.

τα βιντεο ειναι mp4 και θελω να αφαιρεσω ηχο σε καποια σημεια και κατι αλλες ψιλες διορθωσεις να κανω.

ειναι 1080 στα 30 fps.

η απορια μου ειναι με ποιο προγραμμα να κανω αυτες τις βελτιωσεις που θελω στα βιντεακια μου;; ψαχνω καποιο ευχρηστο και ευκολο οσο γινεται...

αν ειναι προτεινεται καποιο. (αν δεν γινεται εδώ στειλτε μου pm)

(για windows 10 να είναι ;) )

Καλησπέρα. Αρχικά συγγνώμη αν βάζω το θέμα σε λάθος σημείο. Έχω διαβάσει ότι ο οσε βγάζει προσφορά 9€ Θεσσαλονίκη Αθήνα. Ξέρετε κάθε πότε βγάζει και πώς γίνεται να κλείσω εισιτήριο μ΄αυτή την τιμή; Έχω κανονικά λογαριασμό στον οσε και λέει ότι δικαιούμαι την προσφορά ως μέλος.

Τσέκαρε σε διάφορες ώρες της μέρας και εφόσον είσαι logged in. Αν υπάρχουν διαθέσιμες θα στις εμφανίσει κάποια στιγμή. Κλείνεις θέση μόνο με καρτα και εκτυπωνεις το εισιτήριο.

Τσέκαρε σε διάφορες ώρες της μέρας και εφόσον είσαι logged in. Αν υπάρχουν διαθέσιμες θα στις εμφανίσει κάποια στιγμή. Κλείνεις θέση μόνο με καρτα και εκτυπωνεις το εισιτήριο.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αν και όσες φορές έχω τσεκάρει δεν έχει βγάλει προσφορά δυστυχώς.

• Like 1

Άμα τώρα πω, κοινή παρατηρητικότητα ...

Λύση: Κάτω κάτω λεει ημερήσιο προγραμμα. Το πατάς, διαλέγεις το κανάλι και βουαλά. Για να σε προλάβω, υπάρχει έξυπνος λόγος που αποκρύπτει το περασμένο. Οικονομία στην οπτική πληροφορία, traffic internet, πιο ευκολη οπτική ευρεση και φόρτο στο server.

Οταν κλικαρω βιαστικα στη σελιδα του τηλεπρογραμματος θελω μονο να δω το προγραμμα στις ωρες/καναλια που με ενδιαφερουν, δε κανω εξασκηση παρατηρητικοτητας.

Η... "Οικονομία στην οπτική πληροφορία, traffic internet, πιο ευκολη οπτική ευρεση και φόρτο στο server" ειναι τα τελευταια πραγματα που με ενδιαφερουν.

Αν ήταν κάτι περιπλοκο/τεχνικό που απαιτούσε εμπειρία/γνώσεις/καθοδήγηση, τοτε ΝΑΙ για οικονομία χρόνου προτιμάται η ερώτηση σε ενα σχετικό forum. Αν όμως ειναι κάτι αστεία απλό, θεωρείται κουτό να μπαίνεις στον κόπο να κάνεις Login, να βάλεις την ερώτηση και να περιμένεις κάποιον να μπει στον κόπο να σου απαντήσει. Είναι σαν να πας σε ενα εστιατοριο και ενω εχεις μπροστά σου τον κατάλογο να ρωτάς "τι φαγητά έχετε; ". Βέβαια το προηγούμενο αναιρείται αν θες απλώς να επικοινωνείς με κόσμο ή αν σου αρέσει οι άλλοι να αφιερώνουν όλο τους το χρόνο για να νοιώθεις εσύ μεγάλος. Με το καλό περιμένουμε και ερωτήσεις τύπου "Που εχει στην Αθήνα καταστήματα ΟΤΕ", "Τι παίζει τώρα στην τηλεόραση", κλπ

Να στο εξηγησω απλα. Γιατι να μπω στο κοπο να ψαχνω μια καλη σελιδα με τηλεπρογραμματα οταν μπορει να μου τη δωσει ετοιμη ενας φιλος που ηδη τη γνωριζει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...