Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω στο google maps να βαλω 6 διαφορετικα σημεια πανω στο χαρτη

πως γινεται;

Να σημειωσω 6 διαφορετικες διευθυνσεις πανω στον χαρτη. Γιατι καθε φορα π βαζω αλλο σημειο χανετε το παλιο.

Επεξ/σία από stelios18120
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θελω στο google maps να βαλω 6 διαφορετικα σημεια πανω στο χαρτη ωστε να δω την αποσταση μεταξυ τους.

πως γινεται;

Να σημειωσω 6 διαφορετικες διευθυνσεις πανω στον χαρτη. Γιατι καθε φορα π βαζω αλλο σημειο χανετε το παλιο.

Έχει ένα + που πατάς και προσθέτεις κι άλλο σημείο. Κάπου δεξιά κάτω από τα σημεία.

Αριστερά σόρυ.

• Like 1

Σε ευθεία γραμμή ή μέσω δρόμων;

Για τη πρώτη περίπτωση, δεξί κλικ "Μέτρηση Απόστασης" και κάθε φορά δεξί κλικ και "Απόσταση μέχρι εδώ". Βάζεις όσα θες.

Για την δεύτερη, το ίδιο πράγμα. Δεξί κλικ "Οδηγίες από εδώ", δεξί κλικ "Οδηγίες μέχρι εδώ" και ύστερα "Προσθήκη Προορισμού". Και πάλι, βάζεις όσα θες. Ή αυτό που είπε ο Zio με το +.

Βέβαια, μου φαίνεται περίεργο να μην το είδες. Μάλλον κάτι άλλο θέλεις.

• Like 1

βασικα ηθελα να ειναι pinαρισμενα καποια σημεια ωστε να κανω μετα μια εκτυπωση ωστε να εχω 6 σημεια σημειωμενα πανω στο χαρτη.

π.χ σημειωνω το μουσειο της ακροπολης με σημαδι οπως εχει το google maps (αυτό το πορτοκαλι σημαδακι) και μετα σημειωνω στον ιδιο χαρτη το μουσειο κυκλαδικης τεχνης, δεν θελω να μετρησω αποστασεις ουτε τιποτα άλλο τετοιο.απλα να είναι πανω στο χαρτη σημειωμένα καποια μερη που θελω με ένα απλο σημαδακι στην οδο που είναι.

αν πάντως δεν μπορέσετε στο ατμ γίνεται και ιντερνετικά.

Θέλουμε να μας βγάλει και την απόδειξη γιατί κρατάμε αρχείο σε φακέλους σε περίπτωση που προκύψει κάτι. Ιντερνετικά ακόμη και αν βγάζει απόδειξη, δεν έχω εκτυπωτή για να την τυπώσω.

Έχω την εντύπωση ότι γίνεται από τα κέντρα αυτόματων συναλλαγών που είναι μέσα στις τράπεζες, από τα ΑΤΜ που είναι έξω δεν ξέρω αν μπορείς.

Μένω σε χωριό και η τράπεζα Πειραιώς δεν έχει εξοπλιστεί με τέτοιο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και ακόμη και να είχε θα έπρεπε να πάω ημέρα και ώρα που θα είναι ανοιχτά το κατάστημα.

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να πληρώσουμε λογαριασμό hol/vodafone μέσω ATM Πειραιώς;

• Like 1

Θέλουμε να μας βγάλει και την απόδειξη γιατί κρατάμε αρχείο σε φακέλους σε περίπτωση που προκύψει κάτι. Ιντερνετικά ακόμη και αν βγάζει απόδειξη, δεν έχω εκτυπωτή για να την τυπώσω.

Μένω σε χωριό και η τράπεζα Πειραιώς δεν έχει εξοπλιστεί με τέτοιο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και ακόμη και να είχε θα έπρεπε να πάω ημέρα και ώρα που θα είναι ανοιχτά το κατάστημα.

Α οκ δεν ξέρω τότε. Πάντως για το ιντερνετικά που λες νομίζω σου δίνει επιλογή να σώσεις την απόδειξη ή στην τελική μπορείς να κρατήσεις ένα screenshot.

μα δεν χρειαζεται να τυπωσεις την αποδειξη. Εγω τις αποθηκευω ολες σε pdf και αν ποτε χρειαστω καποια θα την βαλω σε ενα φλασακι και θα παω να την εκτυπωσω. Αλλα δεκα χρονια που χρησιμοποιω ebanking δεν μου εχει χρειαστει

μα δεν χρειαζεται να τυπωσεις την αποδειξη. Εγω τις αποθηκευω ολες σε pdf και αν ποτε χρειαστω καποια θα την βαλω σε ενα φλασακι και θα παω να την εκτυπωσω. Αλλα δεκα χρονια που χρησιμοποιω ebanking δεν μου εχει χρειαστει

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μην την τυπώσω, αυτός του οποίου είναι ο λογαριασμός που θα τον πληρώvει θέλει να έχει έντυπο αρχείο σε φάκελο και είναι άσχετος με την τεχνολογία για να χρησιμοποιεί υπολογιστή.

Οταν μπαινω στο wifi με το κινητο μου ερχονται κατευθειαν μηνυματα στο viber δηλαδη συνδεεται αυτοματως. Αυτο αλλαζει;

Αν έχεις ανδροιδ βάλε greenify και θα σου έχονται οπότε μπαίνεις εσύ στην εφαρμογή, ενώ θα δεις και βελτίωση στην μπαταρία (καμια εφαρμογή δε θα δουλεύει στο παρασκήνιο, αν εσύ το ορίσεις)

Ξερετε καποια σελιδα με τα τηλεοπτικα προγραμματα ολων των καναλιων?

Απο οτι φαινεται το http://programmatileorasis.gr/ χαλασε, δειχνει αλλα νταλα...

μα δεν χρειαζεται να τυπωσεις την αποδειξη. Εγω τις αποθηκευω ολες σε pdf και αν ποτε χρειαστω καποια .........

Η τραπεζα δεν τις αποθηκευει αυτοματα?

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...